Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Posts

  536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Bolivar

 1. Ikke straffe - ikke toppkamp, men poengene er viktigst. Synes byttene kom for seint - vi hang litt i tauene i annen omgang.
 2. Det virker her inne som om dere mener at antallet supportere er en slags naturlig funksjon av resultatene på banen. Jeg har bodd mange år i England og på meg virker ikke denne sammenhengen så klar og ubrytelig. Mye er også avhengig av felleskap og til en viss grad rekruttering av venner og bekjente. Vet at en del klubber i Norge har jobbet med russen og har fått inn nye supportere den veien. Kanskje burde Stabæk Support tilby russen i Bærum gratis medlemskap første året og kanskje ha treffdag for russen på Blå ? Tenker høyt nå - og kanskje har dette vært prøvd, men jeg blit i litt action humør når jeg ser at det er rundt dobbelt så mange kanarifans som Stabæk-supportere på tribunen !
 3. Jeg synes det er trist med hver eneste vi mister uansett hva de mener her inne, Fra kampen i går : Lillestrømfans i massevis - anslagsvis 2-3 ganger så mange som oss i Stabæk support og det på bortetur. Misforstå meg ikke - Forumet er en kjempebra greie og det beste fanforumet i Norge. Supertakk til de som driver dette, men vi trenger flere supportere. Er vi åpne og inkluderende nok ? Jeg tror det er mange der ute som er fotballinteresserte og liker å føle seg som en del av et fellesskap. Hvordan får vi tak i dem ??? Kanskje vi burde rekruttere på skoler - ha åpne kvelder på Blå for nye supportere ??? Tenker høyt - men vi må bli flere - engasjerte fans er viktig for en klubbs suksess.
 4. Begynner å lure på om jeg er synsk: Mot Godset tenkte jeg på forhånd at vi ville få trøbbel med Flo-pasningene til Stengel. I dag gikk jeg til stadion og nesten regnet med at Lehne Olsen ville lure forsvaret vårt med fri rykkene sine. Eller kanskje jeg ikke er synsk - kanskje dette bare er åpenbart for de fleste som ser mye Eliteseriefotball ???
 5. Veldig riktig analyse fra sportskommentator Leif Welhaven i VG: https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/bzed83/det-lettvinte-valget
 6. Jo det er faktisk akkurat slik - sjekk resultatene - se på straffemissen !
 7. Leser gjerne kommentarer i media etter kamper og i Stavanger skrev de at Viking "hang i tauene" og var heldige som fikk med seg 1 poeng. Vil bli veldig overrasket om jeg finner noe slikt i Drammens Tidende etter kampen i går... Ingen kan vel for alvor påstå at Godset var heldige som fikk poeng i går ???? Noen her inne påstrår at vi hadde flere sjanser i Drammen enn Stavanger. Til dem vil jeg bare minne om at spiller du bra fotball, så setter du sjansene dine. Det er ikke uflaks hvis du fks. ikke skårer på straffe.
 8. Interessante poenger: Tror Oliver ble bedt om å passe dette rommet etter at Godset fikk noen overtallsjanser på denne siden. Ellers blir vi vel lurt av skruen i ballen her. Sandberg ser først ut som om han skal gå for den og trekker seg (han gjør riktig), noe som kan ha skapt forvirring (?). Vi har tid og bevegelsene våre er vel ikke de beste ?
 9. Jeg forstår hva du mener, men sier som Drillo sa på en pressekonferanse etter en landskamp: Det er bedre med mål enn målsjanser
 10. Jeg baserer det på stallen til Viking opp mot Godsets. Påstanden min er ikke veldig spesiell eller original, den er vel omtrent lik hva ekspertene forventet etter sine grundige analyser av mannskapene ved sesongstart. I tillegg skåret vi 3 ganger i Stavanger - og det pleier jo å tyde på at man spiller bedre fotball enn når man skårer 1 gang ? At ikke resultatene passer helt inn for de som hetser JJ her inne, får heller være...
 11. Dette er ikke riktig. Vi spilte en mye bedre kamp mot Viking - som er et langt bedre lag enn Godset. Vi skåret til og med 3 mål i Stavanger. Jeg synes nå jeg så Skytte på banen jeg da - prøvde han ikke til og med å ta straffe ?????
 12. Joda - men poenget var jo at Molde er et mye, mye bedre lag
 13. Jeg synes å tape for Godset som er et svakt lag og som vi veldig ofte slår i Drammen, er dårlig. Mange skrek og hylte her inne da vi tapte med 2-1 mot serieleder Molde, mens når vi taper i Drammen mot et drittlag som Godset så et det løfterikt. Forstå det den som kan. I annen omgang ble vi overspilt.
 14. En ganske svak kamp av oss. Hadde vi satt straffa, kunne vi parkert bussen og kanskje fått med alle poengene,
 15. Dommer kan bli avgjørende i kveld. Nusa blir tidvis tatt hardt - hvor dommer legger lista på taklingene av han er viktig. Er visst etter EM blitt litt slik at mye sklir igjennom. Liker ikke utviklingen - ikke bra for oss som er et spillende lag. Nusa er ung og det er viktig at han ikke får skader på en kropp som ikke er ferdig utviklet
 16. Det er unntak for spillere uten kontrakt utenom overgangsvinduene. Det trikses litt med sånt rundt om.
 17. Ja, jeg smilte litt da jeg leste Jon skrev at troppen var nesten som i fjor. Det viser at han ikke har forstått at vi både har solgt nøkkelspillere og at prestasjoner fra spillerne varierer over tid. Styret mener liksom at treners prestasjoner blir dårligere, mens lagets prestasjoner ikke blir det fra år til år - ikke en gang hvis vi mister nøkkelfolk. Det er jo omvendt - en trener blir oftest bedre med åra, men spillere har en kort og ofte ujevn utvikling og en tropp alltid må oppdateres med ny spillere..
 18. Jeg synes vi skal gjøre som man ofte gjør å la han få jobben inntil videre - fungere. Han er ingen idealløsning i utgangspunktet - han har jo vært en del av trenerteamet - som ledelsen tydeligvis ikke mener er godt nok ...
 19. Jeg forstår ikke helt hva du mener med for lenge siden? I fjor havnet vi på øvre halvdel av tabellen. I år har vi hatt corona i troppen og to mislykkede spisskjøp. Vi har hatt et hardt program og egentlig er det vel bare 2 hjemmekamper hvor vi har vært veldig svake. Bortekampene i Molde og Stavanger er de beste på flere år..
 20. Ja det er hersketeknikk: "Dette har vi hørt før", "Vi vet hva du mener" og selvfølgelig: "Ta deg en pause" ! Mange mener det samme på forumet hele tida - akkurat som ellers i samfunnet. Ytringsfrihet gjelder også retten til å få gjenta seg.
 21. Den slags hersketeknikker hører ikke hjemme på forumet
 22. Vi har ingen supportere å miste - tenk igjennom dette på nytt. Skilsmisse er alvorlige greier. At JJ går er klubbledelsens skyld.
 23. Ja - en mann som måtte gå i RANHEIM etter dårlige resultater er jo et selvfølgelig valg for oss i dagens situasjon...
 24. Vi mangler fortsatt 2-3 bra spillere inn. Vi trenger flaks for å vinne kamper som i dag. I tillegg hadde Skytte, Normann Hansen, Solbakken og Edvartsen en dårlig dag på jobben. MEN vi kan fortsatt ende på over 60 poeng !
×
×
 • Create New...