Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Content Count

  406
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bolivar last won the day on May 19 2019

Bolivar had the most liked content!

Community Reputation

679

About Bolivar

 • Rank
  på grensen til fanatisk
 • Birthday 05/05/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

768 profile views
 1. Jeg synes denne diskusjonen er av stor interesse. Leste om hvordan Odd ønsket seg tilbake til gress etter å ha lagt plast på Skagerak Arena. Jeg forstår at det er økonomiske elementer som gjør plast og vræka bildekk til favoritt hos Bærum Kommune. Spørsmålet er likevel om ikke våre rolle som fotballfans bør være å heie fram gress som banedekke. Det er det som gjelder nesten overalt i verden hvor fotball spilles.
 2. HAR VÆRT SKADET ! Det betyr ikke at han er på sykestua. Han skåret et flott mål for Sogndal mot Ranheim for kort tid siden. Han løp fra de fleste og virket veldig kjapp. Jeg sier ikke at vi skal eller må kjøpe han, men han kan være noe sjekke ut. Går utfra at han starter i dag så da kan vi alle med Eurosport-abo studere han nærmere !
 3. Akor Adams er en spennende spiss. Vi får vel se han i Sogndals kamp mot Mjøndalen i kveld. Dersom Sogndal ikke rykker opp, vil kanskje agenten hans flytte på han.
 4. Jeg kunne tenkt meg en Jordan Morris-type. Har sett han spille og han er en bulldozer-spiss. Bryter seg gjennom et hvert forsvar. Han er vel for dyr, men det finnes noen flere som han i amerikansk soccer. De har gjerne spilt hockey før fotball. Vi har mye ung fart - trenger erfaren kraft og tyngde !
 5. He he ! Jokke er en ikke særlig suksessrik sportsjef for Varberg Bois. Han har et par år igjen av kontrakten...
 6. Kassi har gjort glitrende ting for oss. Han er en smart spiller, men det er alltid vanskelig for en spiller å komme tilbake etter skader. Hadde det ikke vært for alle avbrekkene, tror jeg Luc ville vært en av ES aller beste spillere. Jeg ønsker han alt godt enten det blir hos oss eller i en annen klubb. Er ellers optimistisk for 2021. Legger ikke så stor vekt på resultatet i kveld, Godset var ganske svake. Likevel - aner at 2021 blir bra. Tror Jønsson fikk en del svar i kveld.
 7. Tror vi trenger en spiller til i hvert ledd for medalje.
 8. Trodde aldri jeg skulle si noe sånt MEN: FÅ PÅ KINO !
 9. Dette gikk omtrent som forventet. Litt uheldig med straffen. I første omgang manglet vi press spesielt i midtbaneleddet. Ikke glem at B/G har dominert alle kamper hjemme. Odd ble kjørt over med 6-1, Brann med 5-0 og selvfølgelig Rosenborg med 5-1. Ingen grunn til å deppe over dette.
 10. :Det er 25 år siden jeg spilte fotball, men husker ennå treners ord: Kommer dere igjennom alene, ikke gå rett mot keeper og ikke få ballen for langt foran deg !
 11. Var veldig imponert av gutta i kveld. I annen omgang ville vi så mye mer enn Enga Moro å se på - blir glad av sånn fotball selv om vi skulle ha vunnet ! Føler at vi har mye å bygge på til neste sesong.
 12. Hva skjedde egentlig med bytte av Kassi ? Synes vi fikk mer sting den korte perioden han var på banen.
 13. Få innpå Kassi ! Vi får mye rom og det passer hans spillestil-
 14. Det er nesten litt merkelig statistisk at det er mulig å bomme på alle 4 spisskjøp.
×
×
 • Create New...