Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Content Count

  439
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bolivar last won the day on March 21

Bolivar had the most liked content!

Community Reputation

762

About Bolivar

 • Rank
  avhengig
 • Birthday 05/05/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

849 profile views
 1. Av og til kan fotball være bedre enn sex - dette er ikke en sånn kamp !!!
 2. Er dette filma med mobiltelefonen til gamleredaktøren i Sarpsborg Arbeiderblad ?????????????????????+
 3. Blir spennende å se hvor vi står per i dag. Er redd A-Media er ikke greier streamingen. Blir vel med håpløse kommentarer fra en lokaljournalist i Sarpsborg Arbeiderblad, som ikke har skjønt stort og bare kjenner Stabæk av omtale.
 4. Ja Superblaa - du holder sikkert i 20-30 år til, men det gjør ikke dagens stadion !!!!!! Jeg vil mye heller ha en ny arena på Nadderud enn TA, men jeg føler mer enn deg at det haster. En ny stadion handler om stolthet og klubbens framtid. Det er fint med supportere som er med uansett om stadion faller sammen under beina på dem. Jeg tror likevel ikke Stabæk kan basere seg på spillere, fans og sponsorer som driter i hvordan det ser ut på stadion. Vi har ansatte i klubben som fortjener skikkelige arbeidsforhold og som har ventet i årevis..
 5. Enig med deg at ny stadion der den gamle ligge, er bedre enn ingen ny stadion. Det eneste jeg er redd for med det alternativet er at det etter nabosurr og rettsaker bare bli 6000 plasser.
 6. Der tror jeg du misforsto meg fullstendig. Jeg er ikke nostalgisk - jeg er utålmodig. Vi kan ikke vente i 22 år til. Superblaa opplyser at han har storkost seg i 25 år og godt kan vente lenger. Det er en farlig holdning. Politikerne blar aldri opp for folk som storkoser seg der de er. Vi trenger alle på nye Nadderud både folk med 3210 og folk som meg med en Xiaomi Mi 11 (mye bedre enn Iphone).
 7. Det skal du ikke være sikker på. Flere av ildsjelene i Stabæk trekker på åra. Dette politikersurret har holdt på i 22 år til nå. Ingo fks. vil være 87 år innen dette er fullført - hvis dette bare er første halvdel av kampen om ny stadion !
 8. Jeg går utfra at du ikke mener at vi skal få la politikerne føre denne debatten alene i Budstikka ? For det er jo slik at det mest fornuftige som er framkommet i lokalavisa har andre enn politikerne stått for - blant andre Tom Staavi og Arne Hole. I dag i Budstikka bra bakgrunn som setter fokus på politikernes udugelighet: https://eavis.budstikka.no/titles/budstikka/2115/publications/23347/articles/1324675/39/3
 9. Kanskje gult kort etter å ha sovet på det. Tror kanskje AP kan endre synspunkt. FRPs Ida Ohme Pedersen har helt siden Telenor Arena saken vist at hun ikke er Stabæk-venn og hun kommer alltid uansett til å prøve å stoppe alle forsøk på å bygge ny stadion.
 10. Høyre er de eneste vennene vi har i kommunestyret. FRP og AP må ikke få spenne bein på oss. Rødt kort til FRP og AP i stadionsaken ! https://eavis.budstikka.no/titles/budstikka/2115/publications/23346/articles/1323933/3/2
 11. FRPs Ida Ohme Pedersen er under press og prøver å løpe fra fakta i Budstikka i dag. Det var hun og AP som etter at saken egentlig var klar for vedtak ombestemte seg. https://www.budstikka.no/debatt/hva-som-egentlig-skjedde/633170!/
 12. Overså en linje - jeg setter naturligvis ikke spørsmålstegn ved noens fotballinteresse her inne.
 13. Sverige går neppe inn for boicott. Zlatan er fortsatt enormt populær og hele Sverige vil se han spille. I Danmark viser en meningsmåling et flertall av de som mener noe (men under halvparten av befolkningen) at Danmark bør boicotte. Underlagstallene er interessante: Flertallet av "boicotterne" er over 65 år I grupppen unge 18-35 er det et stort flertall som vil se sine helter spille fotball i Qatar.
 14. Jeg prøver ikke å splitte, men uenighet må være lov i en diskusjon. Dersom du ser på fotballfamilien internasjonalt, vil Norge dersom vi ender med boicott, være den som splitter fotballfamilien. Dersom Norge hadde besluttet boicott over tildelingen, vil jeg den gang ha støttet boicott. For øvrig står vel alt man skriver her inne for egen regning ? Uten at det er avgjørende, ville jeg ikke ha likt å stå på samme side som Josimar (som reiser ned selv til Qatar) og MortenP - begge innbitte Stabæk-hatere gjjenom mange år.
×
×
 • Create New...