Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Posts

  536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bolivar last won the day on March 21 2021

Bolivar had the most liked content!

Reputation

988

About Bolivar

 • Birthday 05/05/1992

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,507 profile views
 1. Ikke straffe - ikke toppkamp, men poengene er viktigst. Synes byttene kom for seint - vi hang litt i tauene i annen omgang.
 2. Det virker her inne som om dere mener at antallet supportere er en slags naturlig funksjon av resultatene på banen. Jeg har bodd mange år i England og på meg virker ikke denne sammenhengen så klar og ubrytelig. Mye er også avhengig av felleskap og til en viss grad rekruttering av venner og bekjente. Vet at en del klubber i Norge har jobbet med russen og har fått inn nye supportere den veien. Kanskje burde Stabæk Support tilby russen i Bærum gratis medlemskap første året og kanskje ha treffdag for russen på Blå ? Tenker høyt nå - og kanskje har dette vært prøvd, men jeg blit i litt action humør når jeg ser at det er rundt dobbelt så mange kanarifans som Stabæk-supportere på tribunen !
 3. Jeg synes det er trist med hver eneste vi mister uansett hva de mener her inne, Fra kampen i går : Lillestrømfans i massevis - anslagsvis 2-3 ganger så mange som oss i Stabæk support og det på bortetur. Misforstå meg ikke - Forumet er en kjempebra greie og det beste fanforumet i Norge. Supertakk til de som driver dette, men vi trenger flere supportere. Er vi åpne og inkluderende nok ? Jeg tror det er mange der ute som er fotballinteresserte og liker å føle seg som en del av et fellesskap. Hvordan får vi tak i dem ??? Kanskje vi burde rekruttere på skoler - ha åpne kvelder på Blå for nye supportere ??? Tenker høyt - men vi må bli flere - engasjerte fans er viktig for en klubbs suksess.
 4. Begynner å lure på om jeg er synsk: Mot Godset tenkte jeg på forhånd at vi ville få trøbbel med Flo-pasningene til Stengel. I dag gikk jeg til stadion og nesten regnet med at Lehne Olsen ville lure forsvaret vårt med fri rykkene sine. Eller kanskje jeg ikke er synsk - kanskje dette bare er åpenbart for de fleste som ser mye Eliteseriefotball ???
 5. Veldig riktig analyse fra sportskommentator Leif Welhaven i VG: https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/bzed83/det-lettvinte-valget
 6. Jo det er faktisk akkurat slik - sjekk resultatene - se på straffemissen !
 7. Leser gjerne kommentarer i media etter kamper og i Stavanger skrev de at Viking "hang i tauene" og var heldige som fikk med seg 1 poeng. Vil bli veldig overrasket om jeg finner noe slikt i Drammens Tidende etter kampen i går... Ingen kan vel for alvor påstå at Godset var heldige som fikk poeng i går ???? Noen her inne påstrår at vi hadde flere sjanser i Drammen enn Stavanger. Til dem vil jeg bare minne om at spiller du bra fotball, så setter du sjansene dine. Det er ikke uflaks hvis du fks. ikke skårer på straffe.
 8. Interessante poenger: Tror Oliver ble bedt om å passe dette rommet etter at Godset fikk noen overtallsjanser på denne siden. Ellers blir vi vel lurt av skruen i ballen her. Sandberg ser først ut som om han skal gå for den og trekker seg (han gjør riktig), noe som kan ha skapt forvirring (?). Vi har tid og bevegelsene våre er vel ikke de beste ?
 9. Jeg forstår hva du mener, men sier som Drillo sa på en pressekonferanse etter en landskamp: Det er bedre med mål enn målsjanser
 10. Jeg baserer det på stallen til Viking opp mot Godsets. Påstanden min er ikke veldig spesiell eller original, den er vel omtrent lik hva ekspertene forventet etter sine grundige analyser av mannskapene ved sesongstart. I tillegg skåret vi 3 ganger i Stavanger - og det pleier jo å tyde på at man spiller bedre fotball enn når man skårer 1 gang ? At ikke resultatene passer helt inn for de som hetser JJ her inne, får heller være...
 11. Dette er ikke riktig. Vi spilte en mye bedre kamp mot Viking - som er et langt bedre lag enn Godset. Vi skåret til og med 3 mål i Stavanger. Jeg synes nå jeg så Skytte på banen jeg da - prøvde han ikke til og med å ta straffe ?????
 12. Joda - men poenget var jo at Molde er et mye, mye bedre lag
 13. Jeg synes å tape for Godset som er et svakt lag og som vi veldig ofte slår i Drammen, er dårlig. Mange skrek og hylte her inne da vi tapte med 2-1 mot serieleder Molde, mens når vi taper i Drammen mot et drittlag som Godset så et det løfterikt. Forstå det den som kan. I annen omgang ble vi overspilt.
 14. En ganske svak kamp av oss. Hadde vi satt straffa, kunne vi parkert bussen og kanskje fått med alle poengene,
×
×
 • Create New...