Jump to content

Bolivar

Bruker
 • Content Count

  495
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bolivar last won the day on March 21

Bolivar had the most liked content!

Community Reputation

909

About Bolivar

 • Rank
  en det går gjetord om
 • Birthday 05/05/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

904 profile views
 1. Jo vi mangler sårt en bra spiss. Du viser til at hadde Junker . han spilte 12 kamper for oss i 2019, hvor vi havnet i den øvre halvdel av ES. Får vi ikke tak i en bra spiss i overgangsvinduet ender vi i nedrykksstriden - uansett hvilken trener vi har.
 2. En keepertabbe og et offsidemål. Kampen var jevnere enn det resultatet viser. Feilen som kan koste oss plassen i ES er Torgeir Bjarmanns - han har gjort 2 mislykte spisskjøp. De som ble kjøpt er helt uten resultater fra før i andre klubber. Ikke verdens beste trener hadde vunnet i dag med det laget vi hadde på banen.
 3. Så deler av treningen i dag. Veldig bra intensitet og tempo. Hadde glemt at gutta kunne flytte seg raskt etter å ha sett de siste kampene...
 4. Vi taper 4-2 borte for det som sannsynligvis er ES beste lag. Jeg synes de som mener at dette er treners feil mangler fotballforståelse. Med litt mer besluttsomhet på topp, og en assistentdommer som har normalt syn, hadde vi tatt poeng i kveld. JJ gjorde alt riktig mot Brann hvor vi nøytraliserte angrepet til bergenslaget fullstendig i 2. omgang - coaching i toppklasse. RBK er et lag av klassespillere, som er opplagte favoritter til å vinne alle kamper hjemme.
 5. Jeg er spent på å se JJs formasjoner og taktikk mot RBK. Mot Brann la han om i annen omgang og vi fikk veldig bra grep på kampen. Etter pause gikk Brann seg fast og de hurtige kantene ble helt borte.
 6. Ikke smart midtbane i kveld. Bra kommentarer. Fyren kan litt fotball !
 7. De siste kampene synes jeg har vært litt store sterke karer mot en gjeng som ikke får til finspill. Vi har manglet kraft og tyngde. Vi har blitt stillestående og ikke gått ut for å vinne. Håper vi gønner på denne gangen - for oppgaven er ikke umulig !
 8. Jeg tror det er en dårlig ide å forlange bytter. Er ikke sikker på hvem vi har på benken som hadde løftet laget i dag. Det blir annerledes når vi har spisser som er trent og i form
 9. Temposvakt i dag - det er det som bekymrer meg mest egentlig. Vi risikerer å bli løpt ned av lag som er bedre enn Odd.
 10. Jeg har sett straffesituasjonen flere ganger og ser ikke noe klart at Bakenga holdes. Det virker som om han faller lett da han blir sperret. Noen som ser noe annet enn meg ?
 11. Bakenga falt rutinert. Dette kan han !
 12. Går utfra at de nye spissene får korte innhopp så snart de har alle formaliteter i orden.
 13. hva er egentlig skjedd med Kassi ???
×
×
 • Create New...