Jump to content

Henrik

Ressurspersoner
 • Posts

  1,078
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Henrik last won the day on July 5

Henrik had the most liked content!

Reputation

1,724

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik Verk

Recent Profile Visitors

1,157 profile views
 1. Det er jo en fin modell det, for klubber som tjener så mye på driften at de aldri trenger emisjoner. Personlig er jeg spent på hva som skjer i Lyn når de har brukt opp de 10 millionene de fikk inn. Det går fort når man satser. Skal fansen da spytte inn penger årlig? Har de noen store fisker som eier de siste 49% som ukritisk vil ta regninga?
 2. Jeg synes du skal ta en annen tone og vise litt respekt for det kan finnes folk som sitter på mer informasjon enn det du gjør. Send meg en PM om det er noe som må utdypes.
 3. Vi er ikke et bunnlag fordi vi er dårligere trent enn andre, men det er stor sannsynlighet for at vi har trent mye dårligere enn andre. Det siste er ikke synsing, og det er Jan Jönssons ansvar. Forøvrig enig i at styret/sportslig ledelse må bære det største ansvaret for årets havari, på grunn av den uforståelige troen på årets stall som var åpenbart helt feil sammensatt.
 4. Kjempelurt, la oss ringe Jönsson, så kanskje vi får en reprise av 6-poengskampen hjemme mot Tromsø.
 5. Forskjell på å være kritisk til ansettelsen, som er streit gitt historikken, og å gi ham skylden for at vi taper 5-1 i går, som blir litt for utrolig. Jeg stilte spørsmålstegn ved å starte med Kostadinov, men jeg ser jo at alternativene var svært få. Når Wangberg, Pignatel, Veum, Skytte, Shala, Torgersen, Geelmuyden og Moe er ute er det rett og slett ikke mye å velge i for Kjønø her, bortsett fra Kostadinov vs Lumanza som flere har påpekt. Det vi hadde med oss til Kristiansund igår var rett og slett for tynt mot en svært god motstander, skulle det holdt til poeng måtte flere spillere hatt en supermatch og ikke en skrekkelig en som var tilfelle (Ottesen).
 6. At Kostadinov starter er en gåte for meg
 7. Er det ikke litt ålreit at andrelagskampene betyr noe da, at du møter tente motstandere i kamp om opp/nedrykk? Slik vil det ikke være i en andrelagsliga der deltagelsen avgjøres på bakgrunn av førstelagets prestasjoner
 8. Farnerud kom gratis. Ettersom det diskuteres kjøp her og ikke dyreste (når man tar med lønn og sign-on fee)
 9. Hvor mye kan egentlig en daglig leder i en fotballklubb lastes for styrets/sportslig ledelses/trenerens tjenesteforsømmelser? Det er vel ikke han som (ikke) bevilger penger, scouter, selger, og tar ut Skytte og Kinoshita på laget? Det er en litt spesiell bransje sånn sett. Om noe, kan han kritiseres for å eventuelt ikke håndtere saker som omhandler personalets (spillernes) holdninger og oppførsel som påvirker arbeidsinnsatsen deres. Pluss å ikke skaffe ny speaker. Igår var det all time-low. Pignally Jensen. Kai Kosilovski. Sandefjol tar ledig. Pluss pluss. De tilreisende fra Sandefjord begynte til slutt å synge hånlig da han forsøkte å lese navn på innbyttere. Det kan ikke bare være jeg som synes det er litt pinlig.
 10. Forsøker meg på litt god gammal hersketeknikk; nå er det mye rør her. I en annen tråd skal styret ha tatt ut Sammy på laget, og her tippes det at det ikke kommer forsterkninger.. Styret og sportslig ledelse har grovt overvurdert stallens ferdigheter, sammensetning og dessverre også innstilling og holdninger, men de er ikke dumme og de har et stort hjerte for klubben. Så klart skal det forsterkes nå. Så vil tiden vise om det var for sent. Registerer også at vi har mistet en supporterbuss-sjåfør. Føler meg allikevel ganske sikker på at han hadde blitt arbeidsledig ganske fort grunnet passasjermangel om det ikke ble tatt tak i de problemene vi står oppe i nå.
 11. Hele modellen med et akademi er basert på at vi skal la de største talentene gå når det kommer bra tilbud. Man kan innvende mot Vetlesen for 5-6 mill innenlands, men ellers er jo alle de andre salgene ganske klokkeklare slik vår klubb er stilt. Problemet er ikke salgene, om man ser realistisk på det, men at vi ikke har brukt noe på å erstatte de som drar.
 12. Villig til å sette ganske mye på spådommen til kantmiss, at Skytte og Kino nå er ute av laget
 13. Det er også et problem at uten noen lyspunkter i ny og ne, så mister man rekrutteringen. Av de få som går på stadion nå er det mange kjente fjes..
 14. Jeg tror det henger litt sammen med resultater og spill, Ace. Pluss på at vi aldri har fylt setene i stor grad i feriemåneden, kun oppblåste tall pga sesongkort. Og den hjelpen har vi ikke i pandemi-året 2021. Hvis styret hadde vært litt fremsynte hadde de skjønt at det aldri har vært viktigere å ha et lag som minner publikum om at det kan være gøy å se Stabæk. Mange har ikke vært på kamp siden 2019, og mange av dem har nok også sett at de kan klare seg uten lidelsen de får på Nadderud. Isteden forsterkes dette inntrykket. Skulle jeg ønske jeg hadde droppa å dra på Nadderud idag, og heller gjort noe hyggelig med familien? Ja.
×
×
 • Create New...