Jump to content

Henrik

Ressurspersoner
 • Posts

  1,114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Henrik last won the day on August 9

Henrik had the most liked content!

Reputation

2,018

Profile Information

 • Location
  Høvik Verk

Recent Profile Visitors

1,900 profile views
 1. https://www.budstikka.no/det-er-dessverre-skjar-i-sjoen-enna/o/5-55-1514719 "Fremskrittspartiet i Bærum er ferdig med å vurdere. Om man liker oss eller ei, så vet alle med interesse for politikk at Bærum Frp står ved sitt ord. Vi løper ikke i ring og biter oss selv i halen. Har vi bestemt oss, så har vi bestemt oss, og i denne saken har vi landet på Nye Nadderud stadion, alternativ 2C." Så kan man ha i bakhodet at i beslutninger av en størrelse som dette, så ønsker politikerne en bredere enighet, også Høyre. Det er ikke slik at dersom man har 51% så kan man banke igjennom hva som helst. Men det er naturligvis ikke tvil om at valgresultatet var positivt for stadionsaken.
 2. Gjør du deg noen tanker om hvorfor VIF eventuelt slipper en spiller som ikke har prestert på årevis til en konkurrent i bunnstriden?
 3. Jeg er klar over at konsensus her nå er at man skal klage på absolutt alt, men kan det hende at dette er til vår fordel? Vi kan da umulig være enda dårligere 4 oktober enn vi er nå for tiden, jeg velger å se på det som at vi kanskje får tid til å faktisk venne oss til dette kunstgresset og også gjøre et par nye spillere litt varmere i trøya. For dette blir jo naturligvis en ekstremt viktig kamp.
 4. Jepp. Og om det er innstillingen blant oss, at det ikke nytter å forsøke å påvirke fordi dette sikkert blir for dyrt uansett og ingenting nytter, så fortjener vi verken ny stadion eller en toppklubb å holde med. Å stemme på et parti som er FOR å bygge stadion, og ikke MOT, bør være et minimalt offer selv om man synes partiet "sitt" ellers snakker så varmt og fint om nytt eldresenter på Levre, skateramp på Hosle eller gud vet hva de setter opp imot dette.
 5. Så da kan det være det samme hvem man stemmer på?
 6. Men det bør uansett være noe enhver Bærums-bosatt Stabæksupporter bør reflektere over før valget. Jeg bor pt i Oslo og stemmer vanligvis på andre partier enn de to nevnte her, men hadde jeg bodd i Bærum hadde det vært helt umulig for meg å stemme på noen som er imot å legge til rette for å ha en toppklubb i kommunen. Det er det som står på spill.
 7. De synes kunstgresset i Sandvika er mye bedre enn det på Tobbebanen
 8. Jeg har allerede sagt opp jobben og er på vei til Sveits
 9. Er det ikke noe greier om at vi i tillegg skal ha så mye av utdanningskompensasjonen at totalen er nærmere 20?
 10. Sier litt om kvaliteten/innstillingen hos våre nest beste
 11. Virker som dette gjelder en hel haug av eliteserielag
 12. Gøy med litt rør i media så lenge han leverer. Det er jo umulig for meg å si om han leverer, men vil anta at han har flere scoringer utenfor banen enn på.
 13. Angående det ytterst triste tilskuertallet, der alle naturligvis har rett: Lokal forankring er en liten del av det. En horribel matte med spillet det gir og stadion generelt er en del av det. At vi har en semi på onsdag som prioriteres av de som må prioritere er en del av det. Haugesund er en del av det. Men det viktigste er at vi ikke har underholdt hjemmepublikum i noen særlig grad på mange, mange år. Noen kan sikkert rote frem statistikken, men over de siste 5 årene må vi være ett av lagene med dårligst hjemmestatistikk blant alle lag i de to-tre øverste divisjonene. Etterhvert begynner man å merke dette. Og når man starter med U mot Odd og solid tap i Bodø så begynner folket å tenke sitt, ikke alle vet at det spillemessig har vært helt godkjent. (En medvirkende årsak på hvorfor vi er for dårlige hjemme mener jeg er Nadderuds størrelse. Banen er for trang. Ullevaal er vel omtrent 2 meter bredere til sammenligning. Å spille fotball på en trang potetåker vil jeg tro er fordel forsvarende lag, som da gjerne er bortelaget. En digresjon). Vi er sulteforet på sportslig suksess nå, og dersom det kommer, kommer folket. En cupfinale hadde vært helt sjukt viktig nå. Da kan jo STB også feks si at alle som løser billett til neste hjemmekamp mot Sarpsborg er garantert finalebillett. Alle som vil får tak i billett uansett så klart, men det vil gi interessen en skikkelig boost.
 14. Utrolig at tvilen ikke kommer Bjarmann og Bohinen bittelitt til gode nå, etter å ha satt sammen et lag som akkurat slo ut Norges beste lag av cupen og som ser sjukt mye bedre ut enn ifjor høst. Her hjelper det ikke å prøve å stabilisere klubben i eliteserien, her skal vi helst gjøre det med 15-åringer på 60 kilo fra start. Vi er virkelig en tough crowd.
 15. Bakenga blir skadet og Høgh får karantener. Smart dette. Han skal nok ikke spille back.
×
×
 • Create New...