Jump to content

Henrik

Ressurspersoner
 • Content Count

  1,036
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Henrik last won the day on May 19 2020

Henrik had the most liked content!

Community Reputation

1,431

About Henrik

 • Rank
  Digimonster XO

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik Verk

Recent Profile Visitors

898 profile views
 1. https://www.itromso.no/sport/i/86BQbQ/til-er-ikke-overbevist-av-azemi-rbk-spiss-aktuell?fbclid=IwAR0QrQff6WUcvUh3Fe_POkUxvjE-6f-NmvCVy4mI59Hx3YlUY8NTla9mDr0 For å balansere hyllesten her litt har han visstnok ikke overbevist, Botheim nevnes som aktuell.
 2. Det er ikke mulig å hive opp en enkel stream?
 3. Hvis man skal prøve å se det fra Bjarmanns side da, så har han startet en opprydning ift hvordan han vil at dette skal se ut. Når vi klager over leieknekter inn, så må vi også huske at vi har blitt kvitt Gall, Donkin og Valencic. Vi mister mye sportslig i Hanche, men forhåpentligvis er ikke Valsvik helt borte med A-landskamper i beltet og gode skussmål fra RBK-hold. Og Ottesen virker jo også å være et stort talent vi kan få mye glede av fremover. Om Janne uansett ikke hadde til hensikt å gå 100% med Hugo, så er det vel også begrenset hvor mye det svekker oss sportslig utover at det er åp
 4. Om tallene Budstikka har stemmer så går det vel an å gjette på 10 for Hanche, 5 for Hugo og en oppside basert på antall kamper og/eller suksess i Europa for Gent og Glimt.
 5. Synes det kan være greit å puste litt nå. Klart det er kjipt å miste Hugo til en norsk rival. På mange måter en fallitterklæring såklart. Men har alle glemt hvordan årets sesong har fortonet seg? Jeg synes det til tider har vært helt grusomt å se på. Noe må gjøres! Da må noen ut, og noen må inn. Godt mulig alt som skjer nå er helt forferdelig, men det KAN også være at det er starten på et bedre 2021 enn 2020. At Hanche og sånne går er uansett uunngåelig, det er det bare å gråte en liten skvett for og komme seg over. Mitt store problem er inngangen på årets sesong, der man til
 6. Det henger på greip for meg. Tanken med emisjon var vel å holde skuta flytende frem til ny stadion osv, ikke for å hente inn midler for å satse mot gull. Nå husker jeg ikke beløpet man ønsket å hente, var det 15 mill? Når man da plutselig selger Askildsen for 25 mill, et salg få så komme, så kan det vel absolutt hende at dagens eiere sier at "fint, da trenger vi faktisk ikke vanne oss selv ut her allikevel. Bare å avvente med den emisjonen".
 7. Jeg antar at det umiddelbare behovet for en emisjon forsvant litt da man solgte Askildsen for en veldig bra sum
 8. Raskt innpå for å dele ut litt ære til den (Schelvan)/de som faktisk bygget det laget, og som fant ut at man burde kjøpe Somen Tchoyi, Veigar Pall, Alanzinho, Nannskog osv, og som satte inn Janne. Hvis man tror penger er lik suksess kan man jo ta en telefon til Sørlandet.
 9. IA hentet Lumanza tilbake på fireårskontrakt
 10. Får håpe det bare er taktikkeri. Hvis det er slik at vi bare får inn spillere hvis vi selger noen og/eller er i en desperat situasjon, så blir begrepet "alltid, uansett" satt på en alvorlig prøve fremover. Vi må være såpass ærlige å si at det ikke har vært noe gøy å gå på Nadderud på lang tid. Siden 2018 har vi vunnet 12 av 38 hjemmekamper. Det burde tas på alvor.
 11. Stokke har visstnok vært en skikkelig skuffelse ifølge Vålerengafans jeg kjenner. Så det var nok like greit at han ikke valgte oss.
 12. Jeg vil egentlig anta det motsatte, at det er en form for deling på lønnskostnadene. Helt vanlig når det økonomiske styrkeforholdet mellom klubber er skjevt og en utlånsavtale er vinn-vinn for begge partene og spilleren selv. Hva er forresten lønna hans i RBK, siden du skriver at den ikke er snau? Jeg var en tilhenger av Botheim-dealen og jeg har foreløpig blitt litt skuffa jeg også, men jeg synes definitivt ikke fyren kan avskrives. Har fått spille 4-5 kamper, ensom på topp for et lag som har vært helt krise med et fullstendig fraværende angrepsspill. Kinoshita er fem år eldre og har vær
 13. Hvis jeg drev en fotballklubb ville det sittet langt inne for meg å terminere en kontrakt med en spiller som har en markedsverdi, bare fordi spilleren vil bort. Da ville jeg forsøkt å selge ham først, det er poenget mitt. Dette blir spekulasjoner, men en forutsetning for at LA gikk med på å terminere kontrakten kan være at han faktisk vil hjem, til et marked som ikke kan betale noe særlig uansett. I hvert fall når lønnskravet hans uansett vil være høyt i norsk målestokk.
 14. Få terminert kontrakten i USA av familiære hensyn, for deretter å dra til Asia(!) hadde vært en sprek manøver. Partene er jo enige om dette, men spørs om ikke LA ville prøvd å få noen få dollars for fyren om han bare skal videre til Kina, før de rev kontrakten i to.
 15. Det er også på tide å stille spørsmålet om hva som ble gjort av vurderinger på styrerommet og hos sportslig utvalg foran denne sesongen. Etter mange år med elendig økonomi begynte å vi å høste fruktene av akademisatsingen og så flere talenter forsvinne ut for gode penger. Stjerner som Ohi og Boli forsvant, sammen med bærebjelker i fjor høst i Skytte og den eneste spissen vi hadde som holdt eliteseriestandard, Junker. At Kinoshita ikke holdt nivået kunne jo alle se allerede ifjor høst. Ingo så det ihvertfall, ref poster her på forumet, og han sitter vel i sportslig utvalg. At Ola kom til
×
×
 • Create New...