Jump to content

Henrik

Ressurspersoner
 • Posts

  1,146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Henrik last won the day on August 9 2023

Henrik had the most liked content!

Reputation

2,222

Profile Information

 • Location
  Høvik Verk

Recent Profile Visitors

2,098 profile views
 1. Du ser jo på billettstatusen der at alle 100 har kjøpt billett
 2. Det som i hvert fall er sikkert er at dersom norske tilbydere slutter å tjene penger på dette, så gidder de heller ikke betale masse for rettighetene. Noe som er en særdeles viktig inntektskilde for klubbene. Så selv om man har funnet ut at man fint kan leve med å snyte TV2 for penger, så må man også spørre seg om man synes det er greit at det til syvende og sist vil gå utover Stabæk.
 3. Jeg vet ikke hvem eller hva som skjuler seg bak betegnelsen Kommunedirektøren, men jeg tror jeg elsker hen. Hvis det skal bygges en statue vet jeg om en indisk leverandør av stein til gågater som helt sikkert vil stille med materialer.
 4. Dag Egil Strømme, er det deg?
 5. La oss si det tar nye 3-4 år med prosess da, før vi må spille på Marienlyst i 2 år mens Nadderud rives og oppgraderes. Lov å bli litt skuffa da.
 6. Og Budstikka v/Dag Otter Johansen fortsetter kampen mot dette prosjektet
 7. Finnes det en link til avstemmingen som kan legges her?
 8. Det er vel ikke så vanskelig å forklare dette; modellen sist gang, med et privat eierskap, kollapset i realiteten før man hadde åpnet, da man måtte si nei til en Madonna-konsert pga mulig kampdato. Kostnaden ved å bygge arenaen lot seg ikke regne hjem med en kombinasjon av fotball og konserter, da de to tingene i liten grad lot seg kombinere. Det må man selvfølgelig erkjenne, både de som solgte inn ideen og de som trodde på den. Så ja, kanskje var de bare vås, som du skriver? Om man tenker at man har brukt den ene sjansen vi hadde, ja da er man i mot en ny arena på Bekkestua da. En ærlig sak. For som du skriver er ikke Telenor Arena noe reellt alternativ. Den er fortsatt privateid. Fotball og konserter er nok fortsatt en dårlig kombo om målet er maks profitt. Og eierne vil helst bygge hotell. Om den nye stadion blir sjelløs? Tja. Hva tror du selv etter å ha sett utkastene? Jeg har kjempetro på at den blir helt rå jeg. Og tenk på at den ligger på Nadderud, har perfekt størrelse på 8000 og mangler tak!
 9. Fordi vi: 1. Var desperate etter andre rammebetingelser for 15 år siden. (Vi hadde aldri vunnet noe seriegull uten vissheten om en ny økonomisk hverdag fra 2009, men det er en digresjon). Var en oppgradering av Nadderud et reellt alternativ den gangen? Det kan jeg ikke huske at det var. 2. I mellomtiden har opplevd å spille der. Og med det oppdaget at fotball ikke skal spilles innendørs i en sjelløs plasthall. Det er nok en grunn til at ingen andre gjør det.
 10. Asker har siden den gang også brukt over 300 millioner på en sykkelvelodrom!
 11. https://www.budstikka.no/tam-apning-pa-nadderud/o/5-55-1633472 Nå har jeg ikke Budstikka+, men det begynner å bli mer og mer usannsynlig at jeg noen gang skal ha det. Overskriften her kan ihvertfall tolkes som at Budstikka mener en bred enighet om et anlegg med eliteseriestandard er et problem. Er det noen som vet om de kjørte tilsvarende kampanje mot byggingen av Varner Arena? Den kostet en halv milliard uten tilsvarende oppgradering av arealene rundt og uten prisøkningen absolutt alt nå må ta innover seg, ikke kun bygging av fotballarenaer. At en fotballstadion med tilhørende områder må koste mer enn en ishall trenger man vel ikke nevne engang.
 12. https://www.budstikka.no/ny-kommunegard-til-en-milliard-med-godt-synlig-kobberfarge-pa-toppen/s/5-55-898441 Men å bruke en milliard er bare positivt når det dreier seg om å bygge ny kommunegård, med flott kobberfarge på toppen. Men, men. Så utrolig mye glede og begeistring denne kommunegården har gitt meg som innbygger og skattebetaler, så tenker jeg pengebruken i dette tilfellet må være helt grei.
 13. Problemet er vel at hele laget har spilt den type pasninger i årevis. Er det noe vi har manglet i den samme perioden så er det.. ok, en hel del, men ikke minst en fungerende defensiv midt som kanskje kan tillate andre å utfolde seg noe mer fremover. Nydelig om Bawa er så god at han kan fylle den rollen.
 14. Da Bob var her sist var det i hvert fall to spillere han ønsket seg veldig sterkt, men som vi ikke hadde råd til: Sigurd Rosted fra Kjelsås og Sander Berge fra Asker
×
×
 • Create New...