Jump to content

Henrik

Ressurspersoner
 • Content Count

  1,054
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Henrik last won the day on May 19 2020

Henrik had the most liked content!

Community Reputation

1,562

About Henrik

 • Rank
  Digimonster XO

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik Verk

Recent Profile Visitors

997 profile views
 1. Uten å evaluere Bjarmann, slutter det aldri å overraske meg hva dette forumet ønsker seg av uttalelser fra sportslig leder når det nærmer seg deadline day. For min del er det helt greit å ikke kringkaste desperasjonen vår til alle vi forhandler med, det være seg klubber, agenter eller spillere. Det er jo åpenbart at man er nærme med Tromsø, og at Wangberg nå sikkert tygger på et tilbud. Så får vi ta det som et positivt tegn at Bjarmann har telefonen i lomma og ikke har lagt den til lading og gått for å kjøpe seg en is.
 2. Er vel mulig det coronautbruddet har satt en del spillere tilbake formmessig også.
 3. Hehe ja, det var faktisk denne bilturen Hanse refererer til som fikk Jørgen Roll til å skrive akkurat den tekstlinja. I bilen satt Hanse, stephanois, Fullemann og undertegnede. Overnattet på en rasteplass langs autobahn, fikk en del kjeft for det da jeg kom hjem. Men vi overlevde. Mirakelet var at Hanses slitne Ford Escort gjorde det samme.
 4. Jeg likte dette jeg, bare å sende inn. Har sendt inn et leserinnlegg selv nå. Det må vel bare til. Oppfordrer alle til å gjøre det samme, vi må nok ta tak i dette selv.
 5. Men så ble Kassi skadet da.
 6. Stabæk må få NFF på banen og en uttalelse som sier tydelig at en slik dispensasjon ikke er evigvarende. oss andre: et sånt opprop på internett som kan signeres?
 7. Om vi skal nå de sportslige målene vi har satt oss for de kommende årene, så bør klubben snart lære seg at de tre første poengene som deles ut i sesongen er like viktige som de tre siste. Vi er jo aldri klare til seriestart dessverre, uansett om vi er lutfattige eller med 140 mill i spillersalg bak oss. Det grelleste eksempelet er jo sesongen da vi startet med Edvard Race og Marcus Mehnert i sesongens første match. Det virker å ha vært en strategi, sikkert på grunn av økonomien, å "se an" hvordan vi klarer oss, og heller forsterke i sommervinduet om det trengs for å redde plassen.
 8. Dette er svært viktige poenger. Har vært ekstremt mye skriverier om Junker og 3,8 mill her. Det ingen har tenkt på er at han skulle ha 2 mill i året i lønn ifølge mine kilder. Det kunne sikkert resten av stallen hatt en viss forståelse for dersom vi hentet Ola Kamara hjem. Eller Valsvik med proffkarriere og A-landskamper. Ville de akseptert forskjellen når man lønner en ganske umerittert danske på den måten? Det er jeg ikke like sikker på.
 9. Har Lars Johnsen alibi for det tidspunktet innlegget ble sendt inn?
 10. Han ønsker seg tilbake til den klubben som legger best til rette for hans utvikling, om det som står i en tidligere artikkel her stemmer.
 11. Er det bare jeg som mener at betaling til PSV bør være en dealbreaker her? PSV fisker opp haugevis av talenter gratis (ok, mot en lovbestemt utdanningskompensasjon) fra mindre klubber, som en strategi. Og så skal de ha tilbake penger for de som ikke slår til? Dette får Herman og PSV finne ut av sammen, dette er en del av det potensielle scenarioet når man går gratis ut som unggutt. Dette kan bli en viktig prinsippsak, i min bok er det et feil signal å sende til andre talenter at dersom du velger å gå gratis, og ikke lykkes, så kjøper vi deg tilbake etter et år og starter på nytt.
 12. https://www.itromso.no/sport/i/86BQbQ/til-er-ikke-overbevist-av-azemi-rbk-spiss-aktuell?fbclid=IwAR0QrQff6WUcvUh3Fe_POkUxvjE-6f-NmvCVy4mI59Hx3YlUY8NTla9mDr0 For å balansere hyllesten her litt har han visstnok ikke overbevist, Botheim nevnes som aktuell.
 13. Det er ikke mulig å hive opp en enkel stream?
 14. Hvis man skal prøve å se det fra Bjarmanns side da, så har han startet en opprydning ift hvordan han vil at dette skal se ut. Når vi klager over leieknekter inn, så må vi også huske at vi har blitt kvitt Gall, Donkin og Valencic. Vi mister mye sportslig i Hanche, men forhåpentligvis er ikke Valsvik helt borte med A-landskamper i beltet og gode skussmål fra RBK-hold. Og Ottesen virker jo også å være et stort talent vi kan få mye glede av fremover. Om Janne uansett ikke hadde til hensikt å gå 100% med Hugo, så er det vel også begrenset hvor mye det svekker oss sportslig utover at det er åp
 15. Om tallene Budstikka har stemmer så går det vel an å gjette på 10 for Hanche, 5 for Hugo og en oppside basert på antall kamper og/eller suksess i Europa for Gent og Glimt.
×
×
 • Create New...