Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 10/25/2021 in all areas

 1. For all del, kanskje det bare er jeg som er treig. Jeg forstår nemlig overhodet ikke hvordan du kan ha bøtta full med unnskyldninger for Janne, men kategorisk stempler Kjønø som "seriens svakeste trener". Grunnen til at jeg drar fram Judas-stempelet mot JJJ, er selvfølgelig at det ligger der fra før, men også at han har bevist at han kan så mye bedre, bare han gidder. Men den siste tiden hos oss, både i det første oppholdet og disse to siste årene, var det tydelig at mannen begynte å gi blaffen. Vi så det da, og vi så det nå, han jobber for en klubb han åpenbart driter i. Når det i tillegg får de konsekvensene det får - Kjønø rekker ikke å snu det her, dette blir nedrykk og gud veit hvilke konsekvenser for stadionplaner og klubben på lang sikt - så må det være lov å dra på en smule. Dette er tross alt et supporterforum, ikke et bedehus. Uansett så noterer jeg da også navnet ditt i kolonnen "Jeg har innsett at JJJ har gjort en elendig jobb i år". Det var oppløftende at vi i det minste er enige om det.
  1 like
 2. Jeg skjønner ikke at folk gidder å følge med på fotball når man presterer å skrive at nedrykket ble «sementert» i går. Altså, seriøst, det er syv kamper og 21 poeng igjen å spille om. Dette er langt fra avgjort. Det kan vi vise ved å slå LSK på onsdag, noe vi absolutt kan klare.
  1 like
 3. Enig i at det må være lov å være kritisk til prestasjonene våre. Nok et soleklart hjemmetap er ikke akkurat det vi trengte nå. Samtidig må det være lov å mene at dette er for dårlig, uten å samtidig ville skifte ut trener'n med en gang. Jeg mente det var feil å sparke Janne, pga. prinsippet om stabilitet og kontinuitet. Jeg har etter sparkingen innsett hvilken sjeldent ubrukelig trener han hadde henfalt til å bli, med null krav til spillerne, null styring, null trøkk på treningene osv. (det er nesten så man lurer på hvorfor i helvete han fikk holde på så lenge som han gjorde). Men å sparke Kjønø nå er litt som å gi sittende regjering skylda for Norges høye klimagassutslipp. Det tar tid å snu en klubb. Spesielt når Janne hadde ødelagt så til de grader som han hadde. Spillere om forlater oss pga manglende treningskultur, spillere som blir, f.eks. nåværende kaptein, som går ut offentlig og kritiserer manglende profesjonalitet hos forrige trener. Det er voldsomme greier å snu for en ung trener. Det er faktisk voldsomme greier å snu for en hvilken som helst trener. Vi har fått noen få gode forsterkninger, f.eks. Haugen, vi har fått noen uforståelige "forsterkninger", som Pedersen og Wiggen. Men jeg tror godeste Kjønø er rett man for oss nå, og jeg er fullstendig overbevist om at vi ikke får tak i noe bedre enn ham der vi er nå. Om så skulle skje, håper jeg han blir med oss ned, og at vi i Obos vil være at de hardest satsende lagene. Da tenker jeg ikke bare på det økonomiske, men også på hvordan vi vil fremstå som hele Asker og Bærums samlingspunkt. Selv med nedrykk vil vi fortsatt være soleklart storebror i bygda, med både Asker og Bærum god plassert nede på nivå 3. Men vi må ikke rykke ned for å klare å bygge laget opp igjen. Vi må ikke ned for å få en ny start. Det vil ikke gjøre oss godt å rykke ned. Det vil være best om vi klarer å berge plassen. Det bør si seg selv. Uansett må vi røske opp i en del av det som er i klubben. Kjønø har gått løs på kulturen i garderoben og på treningene. Så får noen andre gå løs på kulturen på styrerommet og resten av brakka. Forhåpentligvis.
  1 like
 4. Helt ok å være kritisk til Kjønø, men synes det er merkelig å fokusere så mye på alderen. Når en 34 åring kan trene Bayern München kan nok en 30 åring trene Stabæk. Han har for øvrig erfaring som underdog med Grorud. Synes Kjønø har gjort noen rare ting underveis, men blir litt positiv - hverfall på lengre sikt - av det som er vist den siste tiden.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...