Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 07/07/2022 in all areas

 1. Lukter Franck Boli 2.0 dette
  7 likes
 2. 6 likes
 3. Tipper: Sandberg Sturla-Piggy-Næss-Pedersen-Lange Hammy-Krogstad-Curtis Edvardsen-Gift
  6 likes
 4. Drit nå i kameramann og kommentator. Det er to null!
  5 likes
 5. 4 likes
 6. Det må det vel være lov å si, uavhengig av resultatet
  3 likes
 7. Vi har han på lån med opsjon på kjøp
  3 likes
 8. ser ut som de har hentet Nils Jonatan Johansson fra Ranheim. Står sist oppført med kamp for Ranheim i 2021. 31 år gammel, signerte for Blink i går. Spilleklar fra og med i dag. Ser vel ut som han egentlig la opp etter fjoråret. Han fikk 8 kamper for Blink i Obos-ligaen i 2020. i 2018 sto han 30 matcher i Obos for Notodden
  3 likes
 9. Kan noen som er på stadion si i fra til kameramannen at han må stoppe å zoome inn og ut hele tiden. Første gang jeg har blitt sjøsjuk av å se en fotballkamp…
  2 likes
 10. Helt korrekt, jeg mistenker at Stabæk har gått på en del smeller nettopp pga dem har tatt lett på enkelte kamper og at enkelt spillere tenkt at nå kan jeg slappe av litt i denne kampen også gått på en smell pga flere har tenkt sånn og dessverre tatt for lett på enkelte kamper med antatt svakere motstandere. Skal man ha hevde seg i topp 5 i eliteserien eller rykke opp så MÅ man ALDRI ta lett på en kamp. Men tror og håper dette blir en grei 3 poenger, alt annet vil skuffe meg stort.
  2 likes
 11. Fortsatt ledig plasser på flyene på søndagen! Koster bare litt kroner, men er verdt det når vi skal se stb ta 3 poeng i Bergen by!
  2 likes
 12. Håper den opsjonen er gunstig for oss….
  1 like
 13. Endelig en Orban jeg kan like 😍
  1 like
 14. Ikke de sikreste avslutningene men gode bevegelser og vendinger. Gift blir nok driiitbra!
  1 like
 15. Hvilke kamper er det vi har parkert bussen og kontret inn?
  1 like
 16. Så gjelder det å unngå å skli på det berømmelige bananskallet ikveld!
  1 like
 17. 1 like
 18. Var i Bergen i helgen som var og der fabuleres det jo om medaljer - i Eliteserien neste år... Så de mot Grorud og det var en ganske close sak spillemessig - samtidig er det noe med kvaliteten når man stadig vekk bikker de der jevne kampene i sin favør. Likevel, vi er i klar fremgang formmessig og nøkkelspillere som Krogstad og Edwards spillte kanskje sin beste kamp for sesongen sist. Jeg mener vi bør ha gode muligheter for både 1 og 3 poeng til helgen. Strengt tatt burde vi ha vært mye nærmere de enn vi er, men vi får ikke gjort noe med kampene som er spilt.
  1 like
 19. Synd, men håper du setter opp tur til Sogndal. Der skal vi nok klare å få nok påmeldte!
  1 like
 20. Ikke for å klage på deg som gjør en innsats for fellesskapet. Men tidligere år har trådeiere gjerne tatt med totalen. Som er litt fint. Mål 4 Geelmuyden Normann Hansen 3 Edvartsen Krogstad 2 Ottesen 1 Wangberg Azemi Målgivende 4 Edvartsen 3 Normann Hansen 2 Wernersson Ottesen Gift 1 Geelmuyden Kostadinov Azemi Lange Målpoeng 7 Normann Hansen Edvartsen 5 Geelmuyden 4 Ottesen 3 Krogstad 2 Azemi Wernersson Gift 1 Kostadinov Lange
  1 like
 21. Huff nei, ingen undervurdering nå. 100% påskrudd er det vi trenger eller ryker vi på en unødvendig smell
  1 like
 22. Blink har to jr. keepere. Joachim Hammer Rømo (født i 2004), har stått en kamp for andrelaget i 4. divisjon i år. Sist kamp han spilte var 31. mai. Sander Stokke har stått 5 kamper i 2. div i år. Sist 20. juni. Han er født i 2007. Ble 15 år i april. Spørsmålet er jo hvorfor ingen av disse to satt på benken i dag mot Start når den normale andrekeeperen var skadet. Ingen av disse unggutta har kontrakt, mulig det er en grunn, men jeg kjenner ikke reglene godt nok for OBOS-Ligaen. Det kan hende de ville spare penger og derfor spilte uten i dag. Mot oss har de ikke noe valg. De kan ikke reise til Nadderud med en utespiller i mål. Vi gjorde det én gang i Toppserien, og det synes jeg fortsatt er flaut å tenke på. i 2009 reiste vi til Ålesund med en spiss i mål - Hanne Ruud Reksten. Og kun utespillere på benken. Det er useriøst.
  1 like
 23. 11 kamper på rad uten tap er sterkt, uansett divisjon og motstand. Forrige gang vi gikk på en lenger tapsfri rekke av kamper var 2007/2008 med 14 kamper.
  1 like
 24. Trenger litt hjelp her folkens! Tenker å komme meg hjem fra Bergen permanent, og tenkte å gjøre det i forbindelse med matchen. Men da er jeg avhening av busstur, kan vi ikke fylle hvertfall én buss a, og synge ut Bergen? Fyll bussen og få Torres hjem!!
  1 like
 25. Veldig fornøyd egentlig i dag. Vi spiller med energi, vi spiller framover, Vi er direkte i det vi gjør. Vi produserer sjukt mye👏👏👏 Dette er bra. Mer av dette 👏👏👏 hvis vi kan bygge videre på dette, og få frem mer av enkeltspillere i tillegg, slik Krogstad sto frem i dag, så blir det krutt. Spesielt fornøyd med bytter i dag også👍🙌 Håpet virkelig vi gjør dette hjemme på Torsdag mot ett Stjørdal lag som ligger nede i sørpa både på tabellen og deres videre eksistens.
  1 like
 26. Azemi har jo vist at han kan score. KNH har vist hva som bor i han. Det samme med Eddy. Vi har på papiret en sterk trio på topp. Men så var det dette med å få maks ut av denne trioen. 14 mål på 11 kamper er ett godt tegn på at trioen ikke blir brukt helt riktig. Kan det være spillestil? Formasjon? Treningshverdagen? Hvem vet! Men ingen av spillerne i trioen er ræva! Dette skal egentlig være godt nok for opprykk og vel så det. Tror vi må se på hva som skjer bak spillet. I treningshverdagen, trenerteam og taktisk. Det er så mye, så skal ikke grave noe mer i ett stort ormehull. Men det er nærliggende å tro at det ikke er spillerne det er noe galt med... Jeg mener fremdeles at vi har en av ligaens beste staller. Men en av ligaens svakeste trenere.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...