Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 09/25/2021 in all areas

 1. Litt forbitret over at vi mister seieren på slutten, men jeg må bare ta av meg alle hatter jeg noen gang har fått på hodet for den klacken som Peter og gjengen har samlet i Bergen i kveld. Helt fantastisk. Synging, hopping og flagging over hele linja. Det må være det beste vi har hatt i Bergen siden 2008 og kanskje noen sinne. Jeg håper mange som er bosatt i Bærum, Stavanger, Trondheim og alle andre steder vi spiller blir inspirert av dette. Rett og slett 10/10!
  66 likes
 2. Ingen ord kan beskrive hvor sinnsykt gøy vi hadde det på feltet i dag. Det var faktisk ikke måte på. Det startet på Metz klokken 15. Du spør om det var trøkk ja? Da kan jeg pent svare med at det var trøkk ja. Jævlig bra trøkk og. Hva tenkte jeg i hode mitt da? Jo nemlig: AT VI HAR ET SINNSYKT POTENSIALE FOR Å FÅ MED FOLK PÅ KAMP, men det hjelper jo ikke en dritt at jeg og 5 andre gjør det. Alle må bidra. Brann var 13k+ på stadion, men vi hørte de ikke litt engang. Vi hørte de faktisk ikke. Vi kjørte de så sinnsykt på feltet at det er til å le av. Vi var 200, de var 13000. Tenk på det. De var 13000. Vi var 200!!!!!! Kan ikke huske sist jeg ble rørt av å se så mange Blaa på et BORTEFELT. Vi fikk masse skryt av både politiet og vekterne på stadion. De sa jo selv: «Skulle trodd at dere var på hjemmebane». Tenk det. Politet i Bergen sier det til oss etter match. Det er creds. Vi var jævlig bra på tribunen i dag at ingenting kan svare på det. Det er faen ikke over. Folk må slutte å tro at vi har rykket ned. Vi har faen ikke rykket ned. Håpet er der. Det kommer til å ordne seg til slutt. Som vanlig. Vent å se. Bare vent. Det er ikke over. Jeg mener det.
  49 likes
 3. Jeg jobber med et innlegg fra min side. Jeg skriver først og fremst som innbygger av Bærum Kommune. Vi må få alle til å forstå at dette handler om mye mer enn "bare" fotball. Det handler om identitet, tilhørighet, samhold og stolthet for mange tusen innbyggere. Det handler om kommunens flaggskip. Innenfor kommunegrensen vår har vi få andre institusjoner, om noen, som år etter år (i tre tiår) tiltrekker seg innbyggere fra Sandvika, Sollihøgda, Lommedalen, Rykkinn, Østerås, Snarøya og Høvik. Dette må de folkevalgte i kommunen ta vare på, og legge til rette for å dyrke videre med en bærekraftig og konkurransedyktig arena. At arenaen må være konkurransedyktig er viktig å påpeke, fordi det blant annet er budsjettet for arenaen som skal behandles. Det som bygges må imøtekomme UEFA-kravene, med 8.000 tilskuerplasser og tilhørende moderne fasiliteter. For kommunens innbyggere bør den i tillegg planlegges for å bli en sosial og bærekraftig møteplass for alle i hverdagen. Alle vi som brenner for å få på plass den etterlengde arenaen bør absolutt si dette høyt før saken skal opp til behandling igjen.
  49 likes
 4. «Vi trenger all støtte vi kan få fra dere her no! Hver eneste en av dere, i hver eneste kamp utover høsten.» sa en tydelig engasjert Simen Wangberg til de gjenstående supporterene etter kampen i går. Det gnistret av øynene hans. To illsinte baller som søkte etter svar oppover et glissent ståfelt. Han har helt rett, og det skal ikke være nødvendig å si det engang. Selv om mange av oss kanskje kjenner på en følelse av resignasjon, så må vi ikke gi opp. Som ultra-Stabæk er vi de siste som skal gi opp. Vi må jobbe med oss selv, stille opp og gi jernet fra tribunen. Vi må vise mentalitet og karakter, og satsa alt på at dette smitter over på spillere og trenere. Dette gjelder alle supportere; på ståfeltet og på Hovis. Vi har mentaliteten alle sammen, vi må bare grave den frem i oss selv. Begynn nå, så kan vi se hverandre i øynene etter sesongen og si at vi i hvert fall ga alt.
  46 likes
 5. Ble ikke banner, men…
  45 likes
 6. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2021/gladbeskjed-for-stabaek-ikke-brudd-for-haugen_sto8565231/story.shtml Ikke brudd, klar for kamp til helgen.
  44 likes
 7. Meling holdt nullen mot Messi, Neymar, Mbappe og di Maria i dag i 2-0 seier for Rennes
  42 likes
 8. JEG ER SÅ JÆVLIG STOLT! Vi holder det gående hele matchen, full trøkk selv etter branns scoring. Usikker på Godset away 2016 eller idag er tidenes prestasjon på en tribune fra oss. Tusen takk til alle som var med!!
  39 likes
 9. I dag gjorde i hvert fall Pedersen en god jobb etter han kom inn, vant vel nesten alt av dueller
  37 likes
 10. Et stk skryt og et stk oppfordring/forespørsel: I går ankom jeg stadion omtrent 17.45, og hørte Support dominere stadion lenge før jeg var nær nok til å se dem. Vil anslå at jeg var 250 meter unna ståfeltet da dere plutselig dro igang. Innså etterpå at hvalfansen var mye nærmere, men jeg hørte ingenting derfra. Synes også vi hadde bra med trøkk utover i kampen - f.eks. hadde vi sunget "elsker Stabæk..." kontinuerlig i over 3 minutter da Kirkevold gikk opp til 2-0. Dette var veldig bra, om man tar hensyn til bortebane og hvor lite fristende laget har fremstått den siste tida. Forespørselen er: kan Stabæk Support, gjennom e-post/SMS/whatever få ståfeltet (og gjerne Hovis også) til møte opp like tidlig til hjemmekampen mot Godset, slik at vi kan varme opp gutta mentalt før kampen? Det må være litt kampanjepreg på dette for å få det til, ellers blir det bare noen få som kommer og alt for lite trøkk, men alle skjønner vel at det er spesielt på onsdag, med coronagjenåpning og mulighet til å klatre vekk fra nedrykk (etter en deilig borteseier hvor vi holdt nullen for første gang på evigheter) og så videre. Dette er helt spesielt. La oss gjøre det enda mer spesielt og gjøre vårt for at gutta går ut i hundre og sjokkerer Godset fra start! Er dette noe som kan være aktuelt for styret å ta tak i? Klubben kan sikkert også dras med på dette?
  34 likes
 11. Lassen og Thomas Vold fra -02 årgangen har IDag signert proffkontrakt. I den times lange sendingen til eurosport med Bjarmann, ble vel de ansett som spillere en håper kunne bli kontinuitetsbærere! Det er evt store sko å fylle! Uansett, gledelig at det gror godt, Gratulerer begge to.
  31 likes
 12. Lenge siden jeg har gledet meg så mye til en hjemmekamp som nå. Høst, regn, gress, flomlys. Alt ligger til rette for en bra kveld.
  29 likes
 13. Et godt leserinnlegg i Budstikka ang nytt Nadderud, skrevet av Robin Rakke. https://www.budstikka.no/debatt/det-handler-om-a-bygge-samfunn-mer-enn-noen-gang/667038!/ «Vi har få andre institusjoner som år etter år tiltrekker seg folk fra Bekkestua, Bærums Verk, Rykkinn, Sandvika, Slependen, Snarøya og Østerås» Etter det jeg ser, er innlegget ikke bak noen betalingsmur. Fler leserinnlegg som dette, takk Robin! 🙏🏽
  28 likes
 14. Skjerp dere folkens! Vi har vel ALDRI spilt en kamp i Bergen uten å slippe inn mål! Vi møter ett Brann i god flyt, ta en titt på Horneland tabellen! De ryddet bort spillere etter ett Nachspill, (som vi også burde gjort) og har snudd trenden! At vi ligger bakpå og skaper lite, det er helt naturlig når vi ligger der vi ligger! Vi trenger alle poeng vi kan få, om det er 1 eller 3! Og IDag viste spillerne innsats og bedre defensiv organisering enn vi har sett i hele år! Men det eneste som skrives her inne er med negativt fortegn, nå er det kroken på Døra, nå er det sikkert at vi rykker ned, at Kjønø må tilbake som assistent etc! Stå sammen og STØTT opp om laget og klubben, om vi ikke tror, hvordan forventer dere at spillerne skal tro? Det er langt ifra over! Brann har tøft program fremover, Tromsø er i fritt fall! Samme med S08.
  28 likes
 15. Holdt nullen i 2 kamper på rad. Må føles godt for de gutta bakerst på banen!
  28 likes
 16. ikke faen om vi skal rykke ned! Simen Wangberg.. for en mann og for en leder!
  27 likes
 17. Tromsø away koster nå 499,- ut dagen hver vei med kampanjekoden READYSTEADYFLY. For kidsa under 26 år, koster billettene kun 299,- med kampanjekoden UNDER26. Dette blir årets tur, og jeg blir ikke overrasket om vi får rekordoppmøte på bortefeltet i Tromsø denne dagen. Det er mange som reiser opp lørdag, og en liten kontigent drar allerede fredag. Rekorden fra siste serierunde i 2008 står for fall.
  27 likes
 18. Skal visstnok være med til Bergen!
  26 likes
 19. Nå må folk roe seg ned her. Det var ikke i denne kampen vi skulle redde plassen. Vi spiller en brukbar førsteomgang, ligger lavt og venter på kontringer. Noe annet hadde vært tilnærmet selvmord. I annen omgang blir det svakere, og vi slipper inn noen mål. Vi spiller mot seriens beste lag og regjerende seriemester, mens vi har stort sett svakt hele sesongen. Det var ikke krise å tape denne, det var helt som forventet.
  26 likes
 20. Jeg mener at Kjønø er rett mann. Grunnen til det er mange. Hovedtreneren vår har ikke fått muligheten til å stable sin foretrukne startellever. Gutta har vært rammet av covid-19, men det virker som at samtlige her inne har glemt det. Vi har også vært ekstremt skadeplaget. STB er klubben i hele ES som har hatt flest smittet av covid-19, og vi hadde i tillegg ingen optimal sesongoppkjøring. JJ måtte si farvel, og det var på sin plass. Det virket som at han var drittlei i følge intervjuene etter hver eneste kamp. Det hjelper åpenbart ikke at Kjønø sier at vi er ræva kamp etter kamp i intervjuene etter kampene våre. Det som hjelper er at han er ærlig. Vi er ikke gode nok per dags dato. Det er bra at vi har en trener som ser det selv. Jeg vet at Kjønø er jævlig lei av å tape kamper. Problemet er at det ikke virker som spillerne i klubben vår faktisk bryr seg. Det er der problemet ligger. Hvis jeg må tenke fort så er det kun Jeppe Moe jeg kommer på som er Blaa i mitt hode. Hvor har det blitt av gutta vi har oppfostret i akademiet vårt?? Hva har skjedd her?? Tobbe, Hugo, Nusa, Ola, Emil, Hanche og you name it. Har det bare plutselig stoppet opp? Jeg vil heller rykke ned med Kjønø, spille OBOS i 2022 enn å sikre plassen med f.eks Tom Nordlie. Vi er annerledesklubben. Det var drit kjedelig å ha Henning Berg som trener. Ingen utvikling i laget. Det ser vanskelig ut å redde plassen. Likevel kun 1 poeng opp til kvalikplassen med én kamp mindre spilt. Det er ikke over før det er over. Vi må stå bak gutta selv om det ikke går så veldig bra på banen. Gutta trenger støtten vår. Vi har klart det før, så hvorfor kan vi ikke klare det igjen? Vi har en god nok tropp til å sikre plassen. Det er en av tidenes prestasjoner om Stabæk spiller ES i 2022. Jeg tror fortsatt at vi kommer til å sikre plassen. Grunnen til det er vår unge trener, Eirik Kjønø. Norges største trenertalent.
  26 likes
 21. Ja Wangberg står faen i meg frem - han kan jo fort bli en klubblegende med det der lederskapet der.
  25 likes
 22. Et slikt poengtap er ekstremt smertefullt, først og fremst fordi man sitter med en evig lang kombinasjon av angst og tro - angst for baklengsmålet, tro på at vi kan holde ut. I dag synes jeg det var såpass mye annet å glede seg over, at det ene poenget tas med hjem med hevet hode. Den bakre fireren fungerer godt og gir Brann svært få store målsjanser. Kaspar Pedersen gjorde sin beste omgang hittil i blått. Ivan den grusomme blir stadig bedre, Jeppe klarte seg fint og Wangberg er en kjempe. Wernersson er en meget god signering. Sandberg var sjanseløs på scoringen, utstråler ellers trygghet og det faktisk værtmangelvare denne sesongen. Fredrik Haugen var i nærheten av BB så lenge han orket, Kostadinov slo bort færre baller enn vanlig. Viktigst av alt er likevel at vi HENGER SAMMEN som et lag, det har vi knapt gjort i 90 minutter før i år. Support var synlige og hørbare mot tøff motstand. Jeg fikk rett og slett trua! Tenk om vi klarer å mobilisere både på og utenfor banen i de neste to månedene; det kan i så fall bli et av våre aller stolteste øyeblikk.
  25 likes
 23. Dette var et steg opp i innholdskvalitet fra medieavdelingen! Herlig 🙂
  25 likes
 24. Hallo. Vi ligger nest nederst på tabellen og har spilt ræv hele sesongen. Kampen idag gikk langt bedre enn det man kunne forventet, med realistiske briller. Vi taper, men det så ikke helt håpløst ut. Det er nok mer å hente fremover ved å støtte laget, enn ved å mase om hvem som er mest elendig i styre og stell. Den kampen tar vi på neste årsmøte. Meld dere inn i klubben!
  24 likes
 25. Er det NM i å være negativ før HVER kamp for deg? Støtt gutta da
  24 likes
 26. Enig i at det må være lov å være kritisk til prestasjonene våre. Nok et soleklart hjemmetap er ikke akkurat det vi trengte nå. Samtidig må det være lov å mene at dette er for dårlig, uten å samtidig ville skifte ut trener'n med en gang. Jeg mente det var feil å sparke Janne, pga. prinsippet om stabilitet og kontinuitet. Jeg har etter sparkingen innsett hvilken sjeldent ubrukelig trener han hadde henfalt til å bli, med null krav til spillerne, null styring, null trøkk på treningene osv. (det er nesten så man lurer på hvorfor i helvete han fikk holde på så lenge som han gjorde). Men å sparke Kjønø nå er litt som å gi sittende regjering skylda for Norges høye klimagassutslipp. Det tar tid å snu en klubb. Spesielt når Janne hadde ødelagt så til de grader som han hadde. Spillere om forlater oss pga manglende treningskultur, spillere som blir, f.eks. nåværende kaptein, som går ut offentlig og kritiserer manglende profesjonalitet hos forrige trener. Det er voldsomme greier å snu for en ung trener. Det er faktisk voldsomme greier å snu for en hvilken som helst trener. Vi har fått noen få gode forsterkninger, f.eks. Haugen, vi har fått noen uforståelige "forsterkninger", som Pedersen og Wiggen. Men jeg tror godeste Kjønø er rett man for oss nå, og jeg er fullstendig overbevist om at vi ikke får tak i noe bedre enn ham der vi er nå. Om så skulle skje, håper jeg han blir med oss ned, og at vi i Obos vil være at de hardest satsende lagene. Da tenker jeg ikke bare på det økonomiske, men også på hvordan vi vil fremstå som hele Asker og Bærums samlingspunkt. Selv med nedrykk vil vi fortsatt være soleklart storebror i bygda, med både Asker og Bærum god plassert nede på nivå 3. Men vi må ikke rykke ned for å klare å bygge laget opp igjen. Vi må ikke ned for å få en ny start. Det vil ikke gjøre oss godt å rykke ned. Det vil være best om vi klarer å berge plassen. Det bør si seg selv. Uansett må vi røske opp i en del av det som er i klubben. Kjønø har gått løs på kulturen i garderoben og på treningene. Så får noen andre gå løs på kulturen på styrerommet og resten av brakka. Forhåpentligvis.
  23 likes
 27. Det nærmer seg en livsviktig kamp. Brann borte. 17:00. Bergenserne kan mobilisere så mye de vil, men det hindrer ikke oss i å ha tro på 3 poeng. Drømmen er å stilne Brann stadion. Det er en drøm som er realistisk. Hvis alt klaffer så kommer vi til å ha nærmere 200 Blaa på bortefeltet. Ryktene sier at det allerede er solgt 150++ på feltet vårt. SS skal i hvert fall synge i 2x45. Oliver Valaker Edvardsen er mest sannsynlig endelig tilbake fra skade. Gleder meg til å se han score og ta salto foran hjemmepublikumet. Alt er mulig. Vi må vinne. Kom igjen gutta!
  23 likes
 28. Ny utstyrsavtale signer for fem år med Unisport og Nike. https://www.stabak.no/nyheter/tidenes-utstyrsavtale-for-stabaek-fotball
  23 likes
 29. Ingen sjans i havet at Wangberg ikke er dagens Stabækspiller.
  23 likes
 30. Tilbake til feltet, endelig! La oss skape fest på tribunen, uavhengig av hva som skjer på banen. Vi kan igjen stå tett-i-tett på tribunen og oppleve oppturer og nedturer sammen. Vi kan igjen være Stabæk Support slik Stabæk Support skal være! Sammen med klubben så spanderer vi billetter på ståfeltet til alle medlemmer, og du kan til og med få ta med en stående, syngende venn! Billettlink kommer på mail til alle medlemmer om litt. Kampstart på onsdag er kl. 19:00, la oss dra litt tidlig fra jobb og rekke en time eller to med oppladning på Blaa før kamp. Så stikker vi bort på stadion litt tidlig, så vi kan starte festen allerede under oppvarmingen. Hvem er med?
  23 likes
 31. Leder nå 2-1. Mål av Nouri. Torgersen klart BB Slutt.
  23 likes
 32. - Storseier - Smultring - Både Pål, Fredrik og Jeppe åpner målkontoen for oss i EL - Solide defensivt - Gruser hjemmelagets supportere i trøkk - Tomas debuterer og gjør en god figur - Flere spillere på vei tilbake fra sykdom/skade Hva mer kan man be om på en og samme kveld?
  22 likes
 33. Vanket skryt til SS for oppmøte og stemningen i Bergen, fra Jokke i Indre Bane podcasten
  21 likes
 34. Metz på Fisketorget er booket for Stabækfans på søndag. Har ordnet 20% rabatt på pils (79 kr) og vi får lov til å spille av stb-låter der. Ryktes en haug med studenter som stiller
  21 likes
 35. Vi møtte Bodø/Glimt. Ja, de er gode, men de er ikke Real Madrid. Så sinnsykt passiv og destruktiv inngang til kampen. Og så skjønner jeg ikke hvorfor det skal være en motsetning mellom å forsvare seg godt og å ha et konstruktivt og positivt spill når man selv har ballen? Jeg tror ingen forventer at vi spiller tiki-taka, men det må kunne forventes at Stabæk i det minste har et mønster som er gjenkjennbart og som kan gi oss målsjanser. Den defensive inngangen til kampen gjør jo åpenbart noe med hodene til spillerne også. Man blir defensiv og forknytt. Og ikke minst - hva skal de gjøre dersom motstanderen scorer først? Dette er ikke Stabæk verdig.
  21 likes
 36. Jeg synes Sandberg har spilt seg opp den siste tiden. Ja, han hadde noen litt uheldige involveringer i går, men jeg synes totalt sett han var god. Han skal ikke ut i situasjonen hvor Wangberg må redde på strek, men samtidig er dette noe av de situasjonene man må "godta" med en offensiv keeper. Godset hadde flere gjennomspill som kunne blitt store sjanser om han ikke var offensiv og kom langt ut for å avverge disse. Fort gjort å glemme disse involveringene da det ikke blir spesielt spektakulære redninger av det, men de er like fullt ekstremt viktige og hindrer potensielt alene med keeper for motstanderen.
  21 likes
 37. Vet ikke om dette er riktig tråd, men tenkte denne passet sånn høvelig. Har laget to nye Stabekk stickers, har 500stk av hvert motiv. Bare å ta kontakt ved interesse
  20 likes
 38. Blir moro på tribunen de siste fire bortekampene. Onsdagsmatch mot Lillestrøm og full overtenning. Lørdagsmatch mot Sarpsborg og full overtenning. Årets tur mot Tromsø og full overtenning. Serieavslutning og fornyet kontrakt mot Odd og full overtenning.
  19 likes
 39. Kampen tapes jo 100% fortjent, Har sett kampen på etterskudd her: Hva er greia med Saggi? Det er jo helt tydelig at lista ligger ulikt for serieleder og bunnlag. Ser/Skjønner han ikke det selv?
  19 likes
 40. Fantastisk å se innsats og vilje over 2 kamper. Ser ut som vi begynner å få grep på det defensive og at troen er på vei tilbake! Vi må terpe offensivt og Sandberg må slutte å gi oss 3 hjerteinfarkt hver kamp.
  19 likes
 41. Må bare få takke dere av hele mitt blaa hjerte for at dere stiller opp i Sandefjord i kveld og mobiliserer enda en gang. Håper inderlig dere får tre poeng - eller i hvert fal ett - med dere hjem og får se et lag med hjertet utapå drakta. Uansett hvordan det går i kveld, må vi i hvert fall skape Max energi, oppmøte og glede til seriekampen på mot Godset på Nadderud der vi kan slippe inn alle som vil. Så blir spørsmålet HVORDAN det skal bli mange nok som vil, til at vi kan oppleve blått trøkk, humor og spilleglede. Ber til gud om et lite signal som sier at det finnes en vei ut av mørket. I mellomtiden, takk nok en gang. Dere er fantastiske.
  19 likes
 42. Jeg skal ta toget lørdag morgen og flyr hjem søndag 2030. Kan ta det med! Ta kontakt i innboksen så fikser vi det
  18 likes
 43. Liten avsporing jeg kom på når du skrev studentpris som ikke gjelder bortetribune. Rosenborg hadde en kampanje da vi møtte dem på Lerkendal for to år siden, "50 kr for studenter på hele stadion". "Hele stadion" gjaldt selvfølgelig ikke bortesupport. Kranglet en stund uten å komme noen vei, så ble fullpris på bortesupport. Sur som jeg var etter tapet klagde jeg dem inn til Forbrukertilsynet og fikk medhold. "Villedende markedsføring". Trodde ikke de kom til å gidde å lese gjennom 10% av klagen min en gang, så det moret meg godt da e-posten fra forbrukertilsynet tikket inn.
  18 likes
 44. Hvis vi skal møte tidlig, så må vi synge under oppvarminga og fyre opp gutta. Hvor mye hadde vi i går? 1 sang og 2 x 30 sekunder med klapping? Vi kan mye bedre enn det. Eller?
  18 likes
 45. Jeg håper ikke mentaliteten i denne tråden gjenspeiles i garderoben til gutta om noen timer. Vi snakker om at vi nå har fått satt laget og at vi har luksusproblemer med å velge startelleveren. Vi skal kanskje stikke en finger i jorda og innse at vi på de siste seks kampene mot eliteseriemotstand har 17 baklengs (og scoret kun 8 ) og 4 tap, kun den ene seieren mot Sandefjord og vært ekstremt frustrerende å se på. Vi har mange elendige omganger bak oss, og søndag var kanskje første gang i 2021 vi klarte å prestere 2 gode omganger i en og samme kamp. Vi hadde nok også litt flyt, med scoring i starten av første omgang, og utvisning på motstander tidlig i andre. Det kreves en voldsom innsats på banen - og ditto fra tribunen - for å ha betydelig sannsynlighet for at dette skal gå bra. Og vi ligger fortsatt på direkte nedrykk, så vi har skikkelig behov for at dette skal gå bra, spesielt siden vi på de neste 4 kampene skal møte 3 topplag (utrolig å kalle LSK det, men tabell er tabell) i tillegg til et Brann som virker å begynne å finne hjemmeformen. Det er viktig at folk kommer tidlig - spesielt på feltet - for det er viktig at vi får fyrt opp gutta før kamp. Slik de gir alt fra første sekund. Det eneste vi klarte på søndag, var å legge grunnlaget for at det ikke er umulig å berge plassen. Vi MÅ ha seier i dag også. Og den kommer definitivt ikke av seg selv.
  18 likes
 46. Skulle ønske det var dette de skrev om...
  18 likes
 47. Grunnen til det har lite med Valsvik og hvorfor han ikke kom hit å gjøre. Jeg er mer enn lei av at denne brukeren stadig poster løgner eller andre påstander som det ikke finnes belegg for, kun for å sverte klubben. Eksemplene er mange. Det er nok negativt å ta tak i denne sesongen uansett. I dette konkrete tilfellet blir det presentert et "faktum" som er uriktig, nemlig at grunnen til at han ikke kom til Stb var at vi tilbød en kjip kontrakt. Ikke noe spørsmål, ingen spekulasjon, men en bastant påstand om at det var grunnen. Selv har jeg flere gode kilder i miljøet som alle entydig sier at grunnen er en helt annen, nemlig misnøye med opplegget under JJ. Nichb henviser til samme påstander i GU. Jeg vet ikke hvilken glede noen får i å sitte og lyve på et supporterforum for å skape dårlig stemning, men jeg begynner å få nok av det. Selv om de fleste her sikkert har avslørt denne bløffmakeren for lenge siden er det helt sikkert noen som går på. Hadde det vært et engangstilfelle hadde tonen vært en annen, men dette er gang på gang på gang. Denne gangen rant begeret litt over for min del. Til innlegget ditt vil jeg bare kort kommentere at lønn kommer overraskende langt ned på lista over hva som motiverer arbeidstakere.
  18 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...