Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Posts

  3,729
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

blaasoldat last won the day on November 9 2021

blaasoldat had the most liked content!

Reputation

5,949

About blaasoldat

 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,112 profile views
 1. Flott med info, men info bør komme fra klubben! Det en klager på er hvor gørr kjedelig fotball vi spiller, og det ser også du, selv med lite mål i mot. Det klages på lite engasjerende klubb, som prater om åpenhet, men velger å lukke informasjon de har flagget åpenhet om før! Det klages på at klubbens sjel, som du har bygget opp er på vei vekk, for vi elsker annerledesklubben vår! Det lekker informasjon om klubben som ikke gagner glansbildet du maler, håper det du sier er sant, for det er ingen synlig endring når evalueringene er at ingen ting er galt! Og endringen er ett ansvarlig team for sport som Jon skal sitte i, vi får håpe vi ser endring! Så tar vi 3 uker sommerferie fra forumet.
 2. Det må ryddes i klubb og klubbens ledelse, og det nå! Jon og Kjønø må snart ta hatten sin å gå! Førstnevnte stikker hode i sanden, og lar klubben gå under! Det var en evaluering av sport, der alt var bra, noe som ikke stemmer med det som folk i klubben da har sagt i ettertid, og gir inntrykk av komplett kaos i klubben! Evaluering av styret er lagt lokk på! Nok er nok, jeg merker også interessen og engasjement som er bygd opp siden -98 gradvis forsvinner! Trist å se klubben en er så glad i, og brenner for, råtner bort, mens ledelse og admin sitter trygt, og ikke minst får bonus for bra arbeid.
 3. https://www.tv2.no/sport/14884446/ Gjør vondt å se Super Jon i LSK klær! Samt at sønnen spiller for fugla og ikke STB.
 4. Takk, er det noen av disse her som er i opposisjon til slik det har vært drevet hittil?
 5. Ser budstikka skriver en sak om nytt styre, bak betalingsmur! Noe nytt under solen? Og har en fått inn litt nye supportervennlige personer?
 6. Om de ikke har byttet kunstgresset de siste 2 årene, så har de toppdivisjonenes dårligste kunstgressmatte! Den er tørr og steinhard, men om de vannet, så kan det innby til at vi får spilt vårt spill! Er det tørt derimot, så kan vi slite med en treg bane.
 7. De har ikke gjort noen verdens ting føles det ut som, det er mitt inntrykk! Har flere generasjoner av familien på hovis, de mister gradvis interessen! Fra tidligere var kamp ukens høydepunkt, den interessen faller uke til uke, og det pga lite/ingen tegn på endring i klubben.
 8. Men hva hvis det er onkel Blaa som får bevilgningen til å ha teltet? Klubben bøt vurdere dette, mtp viktigheten av Onkel Blaa!
 9. At Castro fikk en god start i Brann var meget viktig for de! Falt sammen som ett korthus i Ålesund etter første seriekamp mot Molde i hvert fall!
 10. Ja de har tatt tak med spillertropp! Det er kun en måte å pisse i buksen for å holde seg varm! Men ingen ting annet! Om en ikke tar tak høyere opp enn på «gulvet» hvor problemene er mye større, så er vi faktisk ferdig som toppklubb, på mange år, om vi ikke rykker direkte opp.
 11. Jeg tror heller du bør ser det som frustrasjon omkring rund mangel på handling fra klubben & ledelse! Andre lag som rykker ned har gjort endringer, og skapt nytt engasjement! Vi har ikke gjort noen verdens ting! Annerledes laget vi alle elsker, er blitt grått og kjedelig! Ledelsen i klubben har mange vært frustrert over i mange år, men det toppet seg ved nedrykk, og hemmelighold av evaluering! Folk som er ihuga fans på hovedtribunen møter ikke på kamp/tenker å ikke fornye sesongkort grunner det ovennevnte, samt kjedelig fotball! Ta heller kritikken med deg til de som bør høre den! Men jeg glemte jo at enkelte av de mener at forumet kun er hjernedødt svada, og noe en skulle vært for uten! nei takke seg til engasjement og folk som brenner for klubben.
 12. Hadde de på toppen hatt ett snev av respekt for klubben og hvilken tilstand det er i klubben nå, så hadde de for lengst gått av. Klubben trenger ny giv og seriøsitet, og det bør starte på toppen.
×
×
 • Create New...