Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Posts

  3,835
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

blaasoldat last won the day on October 14

blaasoldat had the most liked content!

Reputation

6,415

About blaasoldat

 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,391 profile views
 1. Hørte rykter om krav på 2,5 mill fra en av de 4! Da er det like greit å gå for andre alternativer.
 2. Det er mye en ikke kan fortelle på ett åpent forum.
 3. Jeg har vært i eksil på Sunnmøre tidligere ja! Om en skal diskutere Aafk og spillerlogistikk, så fikk LB de spillerne han ville ha, men så gikk det ikke veien, og han brukte media for å skylde på den sportslige ledelsen! Loberto derimot, han tok det i gangen og på kontorene, mener jeg hørte at det gikk ganske saftig for seg i ordvekslingen ett par ganger! Så tror ingen av de er ønsker tilbake på Color Line med det første! Men nå skal det stadfestes, at i medgang er de to utrolig bra! Men i motvind og motgang, da kommer deres sanne jeg frem…
 4. Du får se det som du vil! Jeg kan avsløre så mye som at jeg har arbeidet direkte med dette teamet! Og det var meget varierende dag for dag, og spillerne forsto ikke hvorfor det som var rett den ene dagen, var helt feil neste! Samme gjaldt den sportslige ledelsen! Så får vi gi de en ny sjanse, og krysse for lærdom av tidligere feil. Med alle ønsker om suksess! Men skeptisk, det er jeg.
 5. Du kjenner til Ludvig fra flåklypa ikke sant? Han som er redd for alt og negativ til alt som er nytt/ukjent? Andrea er en sånn type, og da også en type som ikke takler motgang veldig godt! Da kan det også gå en kule varmt både oppover, men helst nedover! Som igjen påvirker spillergruppen/harmonien i laget/klubben! Det har skjedd før, og redd det skjer igjen. Så jeg tror ikke en klubb som Stabæk, hvor vi satser på unge spillere, har godt av en trener som Loberto! Der har jeg mer troen på positivitet og oppbygging av spillerne, som f.eks Belsvik står for! Bedre?
 6. Hva mer skal jeg utdype? Jeg har sagt fra dagen ryktene om Bohinen inn startet å florere, at min verste frykt var at han tok med sin faste assistent! Utover det, tror jeg innlegget mitt over sier resten.
 7. Nei og atter NEI. Min største frykt er en realitet! Menneskehetens svar på Ludvig! Håper det ikke blir mye motgang og negativitet fra starten, da må vi ihvertfall ha en god mental trener i apparatet også.
 8. Det blir helt sikkert menneskehetens svar på Ludvig! Andrea Loberto! Uff og huff! Hvilken klubb er vi på vei til å bli!
 9. Tap 2-3 mot Molde! Stabæk ledet 2-0 men Molde klarte å snu det! uansett, bra innsats
 10. Hvordan er avtalene ved bud/salg/aksept for oss som sammarbeidsklubb.
 11. Totalt 6 i landslagstroppen er gamle Blaa! Det er imponerende, men viser også hvor dyrt det er å være fattig! Verste er at noen av disse spiller i andre norske klubber…
 12. Nei jeg var ikke glad da vi hentet Skytte tilbake, men ja en kan jo håpe at det skulle skje ett mirakel over natten, men han ble dessverre enda mer useriøs etter han kom tilbake.
 13. Nå ødela han så mye av profesjonaliteten hos flere spillere internt i B/G at klubben og spillerne ville ha han bort, fortest mulig. At vi ikke gjorde bedre Research og betalte såpass stor sum, det er utenfor min fatteevne. I B/G lo de hele veien til banken etter overgangen til oss. Og Skytte fortsatte videre i samme bane hos oss, helt til vi heldigvis ble kvitt han,
 14. Fantastisk! Var redd det var over forrige helg! Dette er ett meget bra arbeid av Medieavdelingen.
×
×
 • Create New...