Gå til innhold

blaasoldat

Bruker
  • Innholdsteller

    4 417
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    62

blaasoldat vant dagen sist 18. Mai

blaasoldat hadde mest likt innhold!

Omdømme

8 299

Om blaasoldat

  • Bursdag 28. juni 1987

Profile Information

  • Location
    Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

3 809 profilvisninger
  1. Er vel bare å ha aktive vakter/vektere som utviser/flytter de fortløpende!
  2. Vi får faktisk en sum fra NFF for å dekke utgifter til medisinsk apparat, så klubben bør uten tvil bruke litt ekstra på ett sterkere medisinsk apparat.
  3. Han gjør en taktisk obstruksjon av kast, som provoserer motspiller, som faktisk oppsøker situasjon og dytter med ball i mellom, Basse responderer med å dytte motstander unna! Max Gult kort, og det burde det vært til begge to!
  4. Han la seg også ned etter den skulderen han fikk «tilfeldig» av kil spilleren rett etter avspark! Var mye dirty tricks mot Diabate i den kampen!
  5. Kunstgress er forskjellig, det har vært stor utvikling også der! Tror en bør ta en titt på totalbelastningen (altså summen av alt som påvirker spillerne i løpet av en dag): trening både bane og styrke, fokus på skadeforebyggende, oppvarming (Gjør vi f.eks FIFA 11+ oppvarming? Om ikke er det bare å implementere det), mental/analyse, kosthold både når spillerne er på «jobb» og hjemme og hvile mellom økter og etter trening! Om det stemmer at det har vært mye negativitet i garderobe under Bob så er det også en faktor som kan spille inn! Dette bør klubben grundig evaluere, for at vi har så mye skader er ikke bare tilfeldig, det er ett synonym på at noe er feil! Så har en enkelte skader som så klart kun er uflaks!
  6. Kan det også ha med økt treningsbelastning/mindre belastningsstyring med ny trener? Samt ikke tatt høyde for slitasje av å trene/spille på kunstgress?
  7. Synes fortsatt samarbeidet Christensen Matic vs Christensen Roberts er veldig forskjellig! Matic spiller de rundt seg gode, Roberts er avhengig av at Christensen rydder opp etter han defensivt! Han hadde en nydelig assist, men også utrolig mye unødvendige balltap, og tap av mann som han burde kunne tatt ut!
  8. Ingressen sier sitt om budstikka sin holdning: «Om snaue to år skal Stabæk Fotball løpe ut på en flunkende nye Stabæk stadion til rundt én milliard kroner. Samtidig som kommunen kutter kraftig i utgifter.»
  9. Tror også han bringer inn Lagfølelse! Næss kjapt oppe når Diabate blir hakkemat! High Fives, jubling og ett lag som ser ut som de står sammen! Det har jeg savnet i hele år!
  10. Vi møter ett stort og sterkt Vinger som får takle og holde på som de vil! Likevel vinner vi en skikkelig sliteseier! Denne hadde vi tapt 10/10 uten Riise!
  11. Håper Roberts viser noe HELT annet IDag! Om ikke håper jeg BHR tar han ut tidlig…
  12. Det er i såfall helt krise…
  13. Meget bra jobbet av Finstad og klubben!
  14. Siden var jo nede store deler av gårsdagen, så kanskje den ikke går så bra…
  15. Sjuk bane å spille landskamp på!
×
×
  • Opprett ny...