Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Posts

  4,238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

blaasoldat last won the day on July 24 2023

blaasoldat had the most liked content!

Reputation

7,597

About blaasoldat

 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

3,094 profile views
 1. Meget viktig involvering før 1-0 målet, skjærer av motspiller, slik at Diabate får en mindre spiller å forholde seg til
 2. Skjer med sendingen i Obos, synd en ikke får med mer av tribunelyden i tv sendingene.
 3. https://www.budstikka.no/ingen-andre-steder-i-arbeidslivet-du-far-oppleve-dette/s/5-55-1683337 Fin artikkel om vår nye daglige leder! Bra Stikka
 4. Helt rått, kommer også i barnestørrelser
 5. Men fy så mye dårlige avleveringer og mottak som kunne gitt oss store sjanser og overtall! Håper disse ferdighetene kommer
 6. Nydelig takk. Akuratt den ja!
 7. Har sikkert vært dårlig til å lete, men har en 2,5 åring som vil se/høre den sangen om da jeg var liten! (Han kan den så klart utenat) Ligger den ute på noen plattform? Burde nesten samlet en liten film portefølje fra feltet! Hadde i hvertfall fått min lille til å høre sangene om og om igjen!
 8. Deilig! Hvor blir konteinerne nå jmf flytting/bygging på stadion?
 9. Meget enig i det! Dog er disse unge spillerne i større grad varierende, de tåler litt annen belastning enn de som er ferdig utvokst! Det er smart å hente inn en til, slik at vi ikke er avhengig av unggutta! Da har Vi også sjansen til å hvile de når belastningen over tid blir for stor! konkurranse om plassene er heller ikke feil! Dog når det kommer til en spiller som Hammy er han i en alder han trenger spilletid! Både for utvikling og motivasjon!
 10. Fødselsdag: 31. december 1999 (23 år) Højde: 1.73 Nationalitet: Dansk Position: Højre kant Fod: Højre Nr. 23 Frederik Ellegaard er en hurtig og teknisk stærk kantspiller, der kan begå sig på alle de offensive positioner. Ellegaard er gennembrudsstærk og en dygtig afslutter, samt en dygtig presspiller. Ellegaard kom til “De Grønne” i sommeren 23 fra AB, hvor han var topscorer i 2. division. Ellegaard har allerede nu markeret sig som en profil for “De Grønne” med flere fine præstationer i både pokalturneringen og NordicBet Ligaen.
 11. Siste dag i vinduet, ingen rykter om denne offensive vi jakter?
 12. Noen som vet hvordan fremdriftsplanen ser ut? De skal starte nå i april, med hva? Og er det noen oversikt over hvordan det er tenkt videre?
 13. Vinge har jo som kjent kamper der ingen ting stemmer, IDag var en slik kamp! Dvs at den er ute av systemet og fremover blir det show!
×
×
 • Create New...