Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Posts

  3,926
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

blaasoldat last won the day on February 4

blaasoldat had the most liked content!

Reputation

6,662

About blaasoldat

 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,688 profile views
 1. VAR hittil i eliteserien har vært en parodi! Jeg er enda mer kritisk til mangel på, eller mer fraværet av spørsmål til dommerstanden/var bussen om de kampavgjørende situasjonene de bryter inn i, som åpenbart er feil, eller bare unødvendig, ødeleggende flisespikkeri! Hvorfor tørr ikke tv2 stille ett eneste kritisk spørsmål?
 2. Men for å dyrke frem enere må en tenke unorsk og ha en forskjell på bredde og akademi, ellers får vi ikke frem like mange som vi har fått til i årenes løp! Misforstå meg rett, vi må ha begge deler, men det må være forskjell på nivåene!
 3. Ja han skinner sterkt når han står alene han, spesielt når det ikke følger planen lagt på forhånd!
 4. Jeg elske at «Vi er de Blaa og mørkeblaa» ble sunget med trykk på slutten! Min desiderte favoritt!
 5. Om Knutta har trua, da har jeg også trua! Han vet nok mer enn mange andre her inne, da arbeidsgiver vel er inne med anbudet om den nye stadion.
 6. Jeg tror han gjør en impuls handling med hånden, for å markere på hands på Bjørdal! Ser Næss gjør det samme, og da er han borti ballen med hånden! Ingen viljehands mao! Ballen endret lite retning, og Oldrup får en meget god målsjanse! En god dommer på banen og i Var bussen hadde latt den der gå!
 7. Der ser du! Jeg observerte situasjonen like dårlig som Saggi IDag! Men synes fortsatt at de øvrige VAR inngripende også burde fått en del fokus! Spesielt den siste!
 8. Når/hvor sa han det? Jeg fikk evt ikke med meg det i intervjuet på indre bane. Godt at du satt i bussen Og rettet meg der Ace!
 9. Eneste fokuset de har for utenom flasken er at Bakenga fikk målet godkjent! Jeg synes de to andre VAR inngripende med røde kort var mer omdiskuterte og kampavgjørende enn Bakenga sitt mål! (Som for meg ser ut som han tar med lårene)
 10. Var ett friskt pust i cup kampen! Noen som vet status på skade? Så ut som han tok seg til Venstre kne.
 11. https://www.stabak.no/nyheter/tre-stabaek-talenter-signerte-proffkontrakt
 12. Direktesport krever ikke bare abo på lokalavisen, men pluss abo.
 13. Hammy er den kreative spilleren vi trenger! Synes øvrig midtbane er for like! Hammy må trekkes litt lenger frem i mellomrom, og ikke være en boks til boks midt! Hadde vært spennende med Kay og Hammy sammen, med ett anker bak! Da har vi 2 stk som kan åpne forsvaret til motstander og spille spissene fri! Per nå spiller de 3 på midten gampefotball! synes faktisk Krogstad var vår dårligste i går, så feil å ta ut Hammy til fordel for han.
 14. Jeg er enig! Synes dog Kaptein Krogstad spilte under pari IDag! Hammy blir satt mye som ryddegutt for spesielt Krogstad! Skulle gjerne sett en mer x-faktor midtbane med Kay, Hammy & Curtis på slutten enn Krogstad-Curtis og Hammy/Kay! Hvor lenge er det til Haugen er spilleklar?
 15. La merke til Versity capsen til LB IDag! Noen som vet om den er custom made eller om den er til salgs i butikken?
×
×
 • Create New...