Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Posts

  3,435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

blaasoldat last won the day on August 11

blaasoldat had the most liked content!

Reputation

5,107

About blaasoldat

 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,653 profile views
 1. Og dette er det snart viktig at en pumper ut i mediene. Her igjen er det skummelt at engasjementet rundt Stabæk er fallende. Jeg har mast lenge på en god nettside, en synlig klubb i mediene. Ikke bare omkring A lag herrer med generelt. Synes dog det er mer stille rundt klubben for folk som ikke er aktive forumbrukere nå, enn på mange mange år. Også ett sted Styret og stell har en stor jobb å gjøre.
 2. Nå har vi jo Bård Wiggen som defensiv koordinator. Stjernesignering.
 3. Vi har jo ikke 11 spillere som klarer en hel omgang en gang! Hvordan kan en trener vise hvor god han/hun er, om de så vidt kan stille lag? vi har spillere som kan få 10,15,20,45 minutter på benken og også noen av de som må starte! Kjønø må få lov til å sette ett lag, og forme en tropp uten alt løskruttet som vi har hentet under Bjarmann! For vi «satser» visstnok mer penger nå enn noen gang, og det sier enda mer Om at skoen trykker helt andre steder enn hos Kjønø…
 4. Ja Vi får håpe og tro at det er Kjønø sitt verk at Skytte får spille gang på gang! Han var nok ikke billig å anskaffe, når BG kalte det for en meget god overgang når han gikk til oss.
 5. Kjønø leder laget, ja! Men Kjønø kan ikke lastes for den troppen han disponerer! Vi må rydde bort negative krefter i troppen! Jeg tror det eneste riktige er å bli kvitt daukjøttet som ikke drar klubben i riktig retning! Jeg vil se en Belgier og en Danske ut av spillergruppen! Og de andre som ikke presterer slik en kan forvente utenfor banen, og i garderoben.
 6. Det har kommet mye lovnader og bagatellisering av kritiske røster mot styret og ledelse på forumet, av styret! Problemet er at mye av dette kommer fra folk som har vært/er i klubben! Det må evalueres kraftig i styret og ledelse etter sesongen, og da må en også høre på kritiske røster, ikke bare pirke på overflaten, jeg vet at det er gjort i andre klubber uten hell! Vi må faktisk til roten i problemene, og jeg tror det kan være på tide med noen endringer i styret og administrasjon! Men så er det også slik at jeg ønsker folk som elsker Stabæk, og ikke eksterne som ikke kjenner klubben og vår historie, slik som en har gjort i f.eks Brann! Jeg venter fortsatt på at noen innrømmer at de hentet f.Eks Skytte, til en sum en ikke kan forsvare, samt annen rar politikk de senere årene! Jeg vil ikke høre bare halleluja, jeg vil høre at noen faktisk tar ansvar og står opp for ting som er gjort, og evt hvorfor.
 7. Bør ikke ta lang tid på å bli match klar mtp at skaden er i skulderen! Men så er det dette med det mental styrke, blir han redd for å gå inn i dueller, unngår han situasjoner hvor han kan få smell i skulderen og lignende! Regner med at han har holdt resten av kroppen bra i gang i perioden han har vært skadet.
 8. Denne kan legges flere steder! litt om nysigneringen og hans form, samt skadesituasjonen i klubben. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2021/kjono-om-nysigneringen-gambling_sto8551692/story.shtml?fbclid=IwAR0wEN_qxHzYEDa2yK_vAy08yoq5xAlsH8hIHCxduLR1e1zoanCRfLtfw4w
 9. Ville mye heller knytt kontakt med https://www.ostrc.no i driften av akademiet, om jeg hadde vært klubben!
 10. Kan noen gi ett kjapt referat av denne? https://www.budstikka.no/fotball/tordner-mot-stabaeks-talentjakt/660517!/
 11. Takk, den forsvant mystisk på innlegget mitt.
 12. Fra dagens Nettavisen, og intervju med Askildsen: «Overgangen fra norsk eliteserie til Serie A har han taklet bra, til tross for at han er klar på at kontrastene er store. - Det stilles høyere krav. Da jeg var i Stabæk følte jeg det var veldig komfortabelt, og det er det å spille i Norge. Du får ikke så mye kjeft hvis du gjør feil, og det er ikke så mange som utfordrer deg. Jeg liker i hvert fall best å spille i utlandet - for da blir du utfordret på mye, mener han.» Dette er faktisk noe jeg tror ga oss løftet under Bob, og noe jeg håper Kjønø gradvis kan innføre! det er gratis og trene, samt å stille høye krav.
 13. Det er på sin plass! Overbetalt spiller, som er utrent og velger å dra på fylla etter kamp! Spesielt når vi er i den situasjonen vi er! En slik spiller fortjener faktisk å høre det.
 14. Kjønø trenger tid, han tok over ett lag som var helt på bærtur, over flere år! Og han trenger frie tøyler og en skikkelig preSeason! Han er meget detalj fiksert, og liker å ha en finger med i spillet over alt per nå! Men med de riktige folkene rundt seg, som han stoler på, så kan han slippe mer opp! Kjønø står for fotballen vi liker og jeg er ikke skuffet om vi går ned, så lenge Kjønø får tid til å bygge oss opp! Tror han kan bli like stor suksess som en viss trener oppi Bodø! Husk at han har tatt over ett lag med kjeks.
×
×
 • Create New...