Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Content Count

  3,195
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

blaasoldat last won the day on March 31

blaasoldat had the most liked content!

Community Reputation

4,322

About blaasoldat

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,434 profile views
 1. Noen som vet hvordan det blir med treningskamper fremover? Mot hvem, og når?
 2. Noen som har en konto de ønsker å dele?
 3. https://www.tv2.no/sport/13931327/ Yaw forsker på kroppsspråk før kamper og har mest forsket på Chelsea og har sett over 500 timer kamper
 4. Det som er skummelt, er at Botheim har vært on fire både på trening og under treningskampene i vinter for B/G! Tror han får sitt gjennombrudd i år, og at vi står igjen med å ha brukt en spiss helt feil.
 5. Er ikke dette tråden «Gammel blaa aargang» og jeg kan ikke erindre at Sørloth har spilt i Stabæk, verken jr eller Sr! Så hvorfor diskuteres han i det hele tatt? Meling og Torsby gjorde en meget oppofrende kamp i går, regner med at Hanche snart også får vise seg frem! Bør være 3 gamle blaa å se fast på landsen snart!
 6. Synes ikke Glimt spiller så galt jeg! Han er under kontrakt med en klubb og må forholde seg til den! Budene på Junker vet vi ingen ting om, kan f.eks være 15 mill fordelt over 5 år, kan være bonuser her og der! Og Tyrkerne har vel ikke rykte for å betale det de skal. Det er lov å si Nei, og Junker med agent har ødelagt en del av sitt eget renommé.
 7. Morsomme i kommunene Og stat er at folk som ikke klarer sine arbeidsoppgaver, får bli sittende uten noen som helst spørsmål, eller blir flyttet opp i systemet.
 8. https://www.budstikka.no/telenor-arena/ett-skritt-naermere-ny-arena-til-1-5-milliarder-kroner/633466!/?fbclid=IwAR3Pi0Aoo5k13PK7Yp0v4CZn7kU4AJAVnEkxtr_ULT5coXqFgk7x5VRWzEk skal de bygge ut TA for 1,5 milliarder? og Bærum kommune skal inn som deleier??
 9. Kan noen gi ett referat av dagens mediekrig? https://www.budstikka.no/nadderud-stadion/hevder-hoyre-prover-a-spille-stabaeks-beste-venner/633563!/ https://www.budstikka.no/debatt/hva-som-egentlig-skjedde/633170!/ https://www.budstikka.no/debatt/moljekamp-pa-nadderud/633582!/ https://www.budstikka.no/nadderud-stadion/hevder-et-nedskalert-nadderud-stadion-kunne-statt-ferdig/631796!/
 10. Bor hver for seg! Lumanza bor med en av fysioterapauten i klubben.
 11. Word! Dummeste klubben kan gjøre er å beskytte spillerne, da lærer de aldri
 12. Nei, seriøst, er det ikke sånn? Er mine siste år av livet bare basert på en løgn og alle prater om kaker når jeg er tilstede! Poenget er uansett, en spiller med slike holdninger ønsker jeg ikke se i vår drakt, dermed basta!
 13. Jeg vil ikke se Kastrati i Stabæk drakt! I hvertfall ikke etter holdningene han viste ute på banen i den omtalte kampen mellom Aafk-Kbk i fjor! For det som ble sagt på banen, er mye verre enn det som ble sagt fra tribunen! Vil aldri se han i den vakre blå drakten.
 14. I siste Indre Bane (1.07.40) ut i episoden summerer Joakim Jonsson og Asbjørn ganske greit opp! Som Jokke sier: Stabæk er ett luftslott, en stadion under 8000 gjør at de kommer til å slite og bli ett OBOS lag, en stadion som planene har vært frem til det siste, hadde gjort Stabæk til en av de 3 å regne med i toppen, år etter år! (Fritt etter hukommelsen)
 15. For en nydelig og kjip måte å komme tilbake til klubben som prøvespiller på!
×
×
 • Create New...