Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Posts

  3,611
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

blaasoldat last won the day on November 9 2021

blaasoldat had the most liked content!

Reputation

5,620

About blaasoldat

 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,893 profile views
 1. Gjenvalgt for 2 år i mars 2019! Er han gjenvalgt igjen? Eller er tiden hans egentlig over?
 2. Han Wulff var ganske ovenfra og ned 5 januar når Det ble lagt ut informasjon om evalueringsprosessen også. Hans innlegg ble da likt av ALLE i ledelsen som skulle evalueres! Flere har fjernet sin like igjen nå.
 3. OBOS på mandager, og etter NFF sin egen undersøkelse var det 50/50! Merkelig når 10 av 16 er i mot, og 2 av 10 sikter mot helg men åpner for å prøve mandagskampen! Fredag kveld må da utvilsomt være bedre? https://www.vg.no/sport/fotball/i/rE3mV0/supporteropproer-i-obosligaen-komplett-galskap
 4. "dreier det seg om en utlånsavtale, men avtalen kan bli permanent dersom Salernitana redder plassen i Serie A. Stabæk-sportssjef Torgeir Bjarmann sier til Nettavisen at han ikke kjenner til opplysningene, men bekrefter at Stabæk har krav på prosenter ved et eventuelt videresalg. " med andre ord: BRA jobbet med overgangen til CSKA Torgeir Bjarmann.
 5. Det er for sent å sparke Kjønø og Bjarmann og ingen av de har fått lette arbeidsforhold i fjor! Jeg har troen på Bjarmann og Kjønø under riktige forhold, men jeg har ikke troen om styret og admin blander seg inn! Jeg håper det er slutt med smser om hvorfor han og han ikke får spille, og at han og han er lovet å spille… jeg er mye mer spent på evalueringen av styret, administrasjon og eierstruktur i klubben! Men tror dessverre den blir lik, når venner evaluerer venner…
 6. Hva med Mikkel Rakneberg? Talentfull spiss, fra Ull Kisa! Vet kbk har fått avvist ett bud på rundt 500k, men tror ikke det er mye mer som skal til. talentfull spiss -02 modell.
 7. Var de virkelig det, Jannes menn? Skytte også?
 8. @Nokah her har du fjoråret kort oppsummert! Problemet er at disse to spillerne ikke har gjort hverandre godt! De har fått mange sjanser gjennom fjoråret! Men har brutt tilliten ganger flere! Hadde de vært profesjonelle, så hadde han holdt seg frisk! Hadde de vært profesjonelle så hadde vi aldri trengt å diskutere dette gang på gang! Lumanza med hodet på, er en fantastisk spiller! Men slik han og Skytte har vært på og utenfor banen i fjor, og ikke minst i garderoben! Det er uprofesjonelt fra a til å, av klubbens best betalte spillere! Uroligheten de også har laget, det tror jeg har påvirket spillergruppen negativt, derav påvirket til nedrykket.
 9. Må innrømme at jeg synes det er svakt at hans danske venn fortsatt er på treningene våre! Hadde forventet han bort i vinter
 10. Livet utenom fotballen til de to vet en del mye om! Det blir ikke røyk uten ild! Og det blir ikke vedvarende flammer uten gjentakende kubber på bålet.
 11. Jeg er redd TB blir kastet for å vise handlingskraft, mens ellers blir alt som før! @@ringo ble ikke en del av evalueringen! Fikk du sagt ifra til rette instanser @ingo? Om TB som har planlagt for dette siden i høst må gå, så tar vi enda flere skritt tilbake, og da blir veien frem enda lenger enn den er nå
 12. Tror vi er avhengige av å ha med Bjarmann videre om Kjønø skal få en god sesong! Vi må ha litt kontinuitet, og jeg mener ikke noen av de 2 har vært problemet senere år!
 13. Hva er svarene fra Moe? For oss uten pluss
 14. Det kommer helt Ann på evalueringen og jobben klubben legger ned i vinter og vår! For per nå skal det mye mer enn en sier mot Skeid til for at det skjer. @ingodu kan jo f.eks spille inn @@ringo til de eksterne som skal evaluere! Og få medieavdelingen til å starte alt nå med å skape engasjement rundt klubben før seriestart.
×
×
 • Create New...