Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Posts

  4,297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

blaasoldat last won the day on May 18

blaasoldat had the most liked content!

Reputation

7,867

About blaasoldat

 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

3,172 profile views
 1. De sa på tv at han trengte å hvile! Da det har vært relativt stor belastning! Og en er ekstra forsiktige med han.
 2. Ikke positivt for omdømmet å Gå til rettssak for å miste jobben i aafk heller!
 3. https://www.stabak.no/nyheter/lykke-til-videre-olafur Takk for innsatsen, Hvem ønsker dere kloke hoder her inne skal ta over? Toni er min drøm, men helt sikkert ikke aktuelt!
 4. Han har slitt mye med skader i år! Men er sterk konkurranse på plassen hans, tror dog han får tillit så fort formen er tilbake
 5. Kan det være så vanskelig å avgjøre en slik sak? Hvor mange ansatte er det i NFF egentlig?
 6. Er vel bare å kjøre en Ulf, utsette kampene?
 7. Her har du blitt feilinformert! Operasjon gjøres på alle aldersgrupper, også hos fotballspillere! Opererer også ikke bare bein! Kanskje det er besluttet å operere grunnet en plage han har hatt over lang tid, for at dette ikke skal progrediere videre til en kronisk skade? Afrikanske spillere har av og til skader fra tidligere som en har ubehandlet! Da kan det være smart av klubben å behandle de, win win for spiller og klubb.
 8. Utifra tv bilder og tester fysio gjorde så så det ut som en skade på indre leddbånd (MCL)! Graden sier noe mtp tid tilbake, men tipper fort ut sesongen! Av og til ser en også korsbåndsskade ved disse skadene!
 9. Dette har jeg sagt siden vi ansatte han under LB! Han burde aldri blitt ansatt i en klubb som vår! Og i motgang er han meget svak! AL er dog ikke en fyr som forlater sin stilling frivillig! Det gikk ganske mange og harde runder i aafk før de ble kvitt han, i perioden etter Bo fikk sparken der!
 10. Ikke vært åpenhet for det tidligere! Har pratet mye med Arne, samt flere fysioer, både i klubb og som har vært på intervju i klubben! (De fikk tilbud om 50% stilling, men forventet at du jobber 100% og er med på kamper i helgene, det var ikke aktuelt da ett par av de hadde erfaring fra lag tilknyttet OLT, og ville ha betalt for 100 % for 100% stilling)
 11. Nå jakter TIL på Heine Åsen Larsen, kommer Egersund til å selge begge?
 12. Jmf det klubben skriver har han fått en meget typisk skade jmf alder, belastning og spilletid! Så jeg trakk min konklusjon basert på det! De 3 andre er voksne ferdig utvokste spillere, de sliter som regel med annet! I Europa er det mer og mer vanlig med fullkropp MR ved signering av spillere, spesielt de eldre! Da det er relativt mange plager en spiller skjuler, eller en ikke finner på en klinisk undersøkelse! Ved tidligere arbeid i en norsk toppklubb, var det vanskelig å diagnostisere skader/plager/slitasjer, spesielt på afrikanske spillere! Da de skjulte/dekket over dette! Jeg synes personlig at vi bør bruke mer penger på det medisinske apparatet i klubben, spesielt med tanke på det ungdomsarbeidet vi gjør!
 13. Har aldri uttalt meg om de 3 du trekker frem! Jeg uttaler meg ved viktigheten av at vi som klubb ikke må drive rovdrift på disse unge spillerne, en må tørre å gi dem pauser selv om de er våre beste! Da akuratt dette er det jeg jobber med hver dag, så har jeg litt erfaring på området! Så kan du velge å vri/vrenge på det jeg har sagt slik du vil! Det medisinske i Stabæk, og jevnt over alle norske fotballklubber er langt under pari! Det er dessverre ikke der de velger å legge pengene sammenliknet med resten av kontinentene! Klubber som ei heller trener og spiller kamper på kunstgress, noe som igjen øker belastningen på våre spillere, sammenliknet med andre land! Og da Spesielt de i vekstfase.
×
×
 • Create New...