Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Content Count

  3,107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

blaasoldat last won the day on September 3

blaasoldat had the most liked content!

Community Reputation

4,085

About blaasoldat

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,317 profile views
 1. Meget bra investering om de får inn noen som tørr å kjøre spillerne hardt, og forme de mot den moderne fotballen! Og en mental trener som en kan signere på lang kontrakt, meget viktig med kontinuitet i det mentale aspektet.
 2. Vi vinner mot ett hard hardt kjempende Mjøndalen, dette var deres vinn eller forsvinn kamp! vi vinner selv på en dårlig dag! jeg tar med meg 3 poeng og legger det i boken for en meget tøff bortekamp.
 3. Trodde Maatsen skulle være ekstremt kjapp! I dagens kamp ser det ikke akuratt sånn ut! Innsatsen siste kampene viser at det ikke er vits å fornye den kontrakten etter sesongen!
 4. Så dokumentaren om Bodø Glimt på tv2! tror vi har en del å lære ang treningsnivå, og seriøsitet! Det jeg har hørt om enkelte av våre gutter gjenspeiler også prestasjonen på banen i år! Det må bygges Stein på Stein frem til den nye stadion står klar, da bør vi være fremme i skoen fra dag en.
 5. Synes ikke skytte har vært så bra som enkelte skal ha det til, hadde forventet mye mer! Om han derimot løfter blikket og sentrer i avgjørende faser av spillet kunne han gjort en mye større forskjell! Per nå er det for mye egosentrisk spill på siste tredjedel, og for lite innsats defensivt! Men ferdigheter har han, han må bare bruke de rett.
 6. Men nok en gang lekker lagoppstillingen mange timer før kampstart! heia NFF
 7. Herre, så mye synsing, rundt og omkring den skaden, til og med noen som avskilter han som evig kjeks som må bort? Gi det nå litt tid!
 8. Når Skullerud er i kommentatorboksen, så er det alltid sånn!
 9. Kinoshita mangler veldig fotballforståelse, Marcus blir helt alene der oppe! Vi mister ett stort moment i spillet vårt med det byttet! Slipper inn Brann i kampen de siste minuttene gjør vi også! Kan bli skjebnesvangert
 10. Piggy og Normann Hansen inn! Grip sjansen nå begge to.
 11. Hadde vært morro med Maatsen ut mot Botheim! Tror han passer bedre med Antonsson enn Kino!
 12. Brann har en spiller på benken, nr 20! Han vil jeg ha tilbake til Stabæk! og Yeees Eddy.
 13. Å se til Ingebrigtsen som har en spesifikk øvelse over en gitt tid de trener mot, som de har trent, spesifikt Jacob, strukturert på over tid er noe veldig annet enn i Fotball! Jeg har hatt flere samtaler omkring trening med far Ingebrigtsen, og det som jeg synes er mest interessant der, er at ingen av øktene foregår så lenge at de trenger påfyll av næring! Det sier sitt hvor subspesialisert treningen er. Dog bør en proff fotballspiller i Norge tåle mye mer og hardere trening enn det som gjøres per nå! Skremmende hvor lite de trener i enkelte eliteserieklubber, til å kunne kall
 14. Ålesund har vært på en positiv bølge i det siste, de kampene de har sluppet til har de spilt meget bra, kun uflaks at de ikke har vunnet! Dog mot oss var de tilbake igjen til det dårligste de har spilt i år! Så er spørsmålet, var det vi som spilte de så dårlige, eller hadde de vært sånn uansett motstand?
×
×
 • Create New...