Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Content Count

  3,138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

blaasoldat last won the day on December 4 2020

blaasoldat had the most liked content!

Community Reputation

4,179

About blaasoldat

 • Rank
  junkie ++
 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,340 profile views
 1. Håper vi er på banen, og kanskje kan Friste han tilbake.
 2. Han var så å si klar for 4 år og kapteinsrolle i en tidligere klubb! Men Fagermo klarte i siste time å få inn den klausulen du refererer til! Fagermo ønsket han lenger, styret ville ha han bort! Fagermo vant og spiller ga seg på enkelte punkt.
 3. Tollås Nation var på vei bort og på hei tilbake til sitt hjemsted, men Fagermo klarte nok en gang å overtale styret til ny kontrakt! Ser ut som mannen får det som han vil der borte! selv om de er pengelens og trenger støtte, før oljekranene på Valle åpnes for fullt.
 4. Godt å se deg tilbake og aktiv på forumet @Mortimer. Fortsett sånn
 5. Han har ikke spilt en eneste kamp for oss. Og utrykt ønske om å spille ett annet sted? Da er det faktisk det minste en kan forvente, at han tar kontakt og viser interesse for sin egentlige arbeidsgiver. Så her tror jeg saken har to sider, og vel så det.
 6. Han kommer til gjengjeld med vinnermentalitet og erfaring fra vinnerkultur
 7. Det tror jeg ikke er noe problem. Han har slitt med skader over flere år, men disse har han angivelig fått orden på. Spilt uten problem gjennom hele sesongen, så tror ikke han er noe fare om en gjør riktig fysio/lege undersøkelse. Det er andre gratis stoppere i ligaen en heller bør holde seg langt unna enn Tollås Nation.
 8. Tollås Nation ønsker å bli på Østlandet! Det er sterke interne kamper i VIF! Fagerli vil ha han videre, i en kapteinsrolle! Sportslig leder vil ikke ha han med videre da de mener han har ett kne som ikke holder! Spilleren selv er ikke lenger plaget med kneet, og er selv lysten på fotball i 4-5 år til! Her bør vi smi mens jernet er varmt og de krangler i Enga! Har vi pengene kan vi få en god stopper på free transfer.
 9. Har de ikke ett akademi, Salmar Akademiet! De har ikke yngre lag enn G16! Men kanskje noen ønsker at de skal utvide dette akademiet? Rosenborg råtner på toppen, virker ikke at de klarer å utvikle seg/følge med i tiden! Tror de gradvis kommer til å miste mer og mer talentfulle spillere om de ikke oppretter eget akademi og følger med i utviklingen.
 10. Intervjuet var på eurosport etter kamp, budstikka har bare sitert, som vanlig! Trekker frem dette, som han også utdyper i intervjuet: «Ikke minst som en investering for fremtiden, som det jo har blitt,» Her sier han egentlig nok, til å forstå at årets sesong har blitt som den har blitt, mellomsesong! Klubben har nok en plan, og det kommer nok til å bli slik, til den nye stadion er på plass!
 11. Endelig er 2020 sesongen over! Det er ikke bare flere spillere som må ta seg selv i nakken gjennom vinterpausen! Er enkelte forumbrukere også som bør slutte med fokus på å spre mest mulig negativitet på forumet! Vet dere evt noe som gjør at dere sprer så mye skit, så del det heller med resten, for å underbygge deres poeng! Håp for 2021, STB topp 4, forumet mye mer positivt og fritt for VGD tendenser sammenliknet med -20
 12. Kan være så mange andre grunner! jeg tipper at Kassi har vært skadet 1/2 sesongen, vi avslutter på kunstgress uten stort å spille for og en vil derfor ikke risikere å slå opp skaden, men heller komme frisk inn i oppkjøring til ny sesong! Lumanza er som alle skjønner en humørspiller, han har slitt under Covid med restriksjonene som er.
 13. Yaw er en av de i landet med høyes og mest relevant utdannelse på akkurat det feltet! Er derfor han har blitt invitert til disse podcastene du refererer til. Uten tvil en jeg håper går inn i en mentaltrener rolle i klubben etter endt spillerkarriere.
 14. https://www.tv2.no/sport/11846892/?mode=sportenapp&app=sporten For en tøff historie bak denne unge gutten! Ønsker deg all lykke i blaatt Aleksander.
×
×
 • Create New...