Gå til innhold

blaasoldat

Bruker
  • Innholdsteller

    4 206
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    60

blaasoldat vant dagen sist 24. Juli 2023

blaasoldat hadde mest likt innhold!

Omdømme

7 445

Om blaasoldat

  • Bursdag 28. juni 1987

Profile Information

  • Location
    Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

3 061 profilvisninger
  1. Helt latterlig å kutte skateparken! Det er vel den største aktøren for å trekke de yngre til området!
  2. Er vel bare å sende mailer til journalistene i saken og opplyse om en artikkel full av feil.
  3. Hadde egentlig forventet seier IDag! Neste mot EL motstander blir nok tap, hadde vært bra med godfølelse i de siste kampene før der braker løs! (Uttalelsen er Kun basert på resultatet over)
  4. @h1912 sin Mail og tlf ser ut til å fungere!
  5. Fantastisk! For oss som bor andre steder i landet, kan en kjøpe og betale for frakten?
  6. Noen som vet hvor en kan få laget ett slik krus? Tv2 sporten får ett nytt fjes i Mai, som er Stabæk tvers igjennom! viktig rekvisitt på kontoret i Bergen
  7. https://www.budstikka.no/kommunen-undersoker-om-de-kan-tjene-penger-pa-salg-av-fotballspillere/s/5-55-1660972?fbclid=IwAR05yStXHgLXwrIJEeGcOhFyt8GC5rYYoJBYrFRn_o35TJn4_ahTQ3eFT04_aem_AQzgSbIfmND16vlubnd8RoPXLMrOfJgGFa5qgiIrzWDpaNtMZD8VK1IX39111KzOjag Blir utsatt…. «Nadderud stadion skulle behandles i formannskapet onsdag. Nå blir det i stedet et ekstraordinært formannskapsmøte førstkommende tirsdag. Målet er stadig å behandle stadion i kommunestyret dagen etter. Skauge forsikrer om at de jobber på så fort de kan for å rekke kommunestyret 20. mars. – Jeg ser at noen skriver i sosiale medier at politikerne ligger på latsiden, sover og ikke følger med. Det kan jeg avkrefte. Jeg har troen på at vi skal komme i mål i neste uke.» «Han forklarer at i den fremtidige leieavtalen som er skissert for ny Nadderud stadion, vil det kunne være én minimumsleie, pluss en omsetningsbasert leie som Stabæk må betale Bærum kommune. Skauge forteller at politikerne har spurt om det er mulig å bake inntekter fra spillersalg eller Stabæks inntekter fra medieavtaler inn i det som heter omsetningsbaserte inntekter i utleieavtalen. – Poenget er at media og salg av spillere er to potensielt store inntektskilder, sier Høyre-lederen.» Kan Stabæk trekke fra tap pga alle utsettelsene også da eller?
  8. Trodde direktesport skulle sende alt jeg?
  9. Tenk å kaste bort karrieren og talentet sitt på den måten Sammy har gjort!
  10. Hva skal vi med en kantspiller til? Gi Hammy sjansen!
  11. Det mest interessante med den filmen er hvor kort tid siden B/G var i 1 divisjon! Sist i 2017!
  12. Det viktigste vi mangler er fortsatt en Spiss!
  13. Han legger vel ut slike innlegg hele tiden! Jeg ser ikke hva som er så spesielt med dette, som gjør bildet Stabæk aktuelt!
×
×
  • Opprett ny...