Jump to content

blaasoldat

Bruker
 • Posts

  4,130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

blaasoldat last won the day on July 24

blaasoldat had the most liked content!

Reputation

7,287

About blaasoldat

 • Birthday 06/28/1987

Profile Information

 • Location
  Midlertidig lokalisert i Ålesund

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,938 profile views
 1. Det skulle være så mye åpenhet fra styrer i år! Det var litt i starten av sesongen! Så var det tilbake til det gamle! Ja det har vært noen møter, for de som hadde mulighet til å gå på de! Dog tok de med seg Lasse Bo på det første….
 2. Tenk om ledelsen hadde sparket Bohinen FØR overgangsvinduet i sommer! Slik at ny trener kunne satt sitt preg på laget, og ikke tatt over alt daukjøttet Bo ville ha inn…
 3. Nå må du ta deg en stor bolle! Og hold deg unna tastaturet til du har roet deg ned! For akk Ove hadde ett meget svakt innlegg! Men du tok kaka! Voks opp
 4. Fordi? Det er uttalt at det ikke har noen ting å si om vi er i obos eller ikke! Området skal få en betraktelig utvikling, ikke kun stadion!
 5. Hvordan er status på Vetti og Haugen? Er de uaktuelle til kampen, eller kan det være en mulighet?
 6. Veldig merkelig utspill av Budstikka, nok en gang! Det ligger vel veldig mye mer enn bare en fotballstadion i beløpet? I reguleringsplanen er det blant annet overvannshåndtering med skatepark, grønnstruktur, vannledninger, og endret plassering av kunstgressbaner for å bedre hele området rundt og i tilknytning til stadion anlegget.
 7. For ett sterkt stykke arbeid @Posse! Dette er rett og slett mektig imponerende!
 8. Har NFF klare regler på noen verdens ting? Synes det virker som de bare føler seg frem, dag for dag!
 9. I langrenn er det -20 som er grensen, på gradestokken! Følt temperatur kan de jo ikke bestemme utifra! Regner med at NFF også har en nedre temperatur grense, som bygger på hva termometeret melder!
 10. Lykke til, feltet der har vært utsolgt i 1 uke allerede! Og de får ikke flere billetter av VIF! lest at noen smarte sjeler har kjøpt billett på delen til østblokka!
 11. Interessant lesing, ang at vi bruker Ia som konsulent! https://www.tv2.no/sport/forste-eksempelet-pa-omgaelse-av-regelverket/16247661/
 12. Nå gikk Saggi og linjedommerne på midten, blåste av kampen og gikk av! Men i eufori var det mange som ikke fikk det med seg! Dog meget merkelig av Saggi, men da kom han i fokus nok en gang, og det var vel bra for han!
 13. Skriver under på den! Tok turen i går
×
×
 • Create New...