Jump to content

ØyvindW

Bruker
 • Posts

  2,005
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by ØyvindW

 1. Ser ikke hvordan dette laget skal rykke opp. Er redd det blir et lengre opphold i Obos..
 2. Det er viktig å være negativt innstilt i forkant, fordi meldingen opplevde hvertfall jeg som litt positiv. Det er noen stikkord i første avsnitt som er virkelig bra; der det påpekes at det ikke har vært klart hvem som bærer ansvaret for de forskjellige områdene, og manglende oppfølging av målsettinger og planverk. Videre skriver Koch at de nå skal etablere tydelige strukturer og rutiner for A-laget. Håper klubben blir utfordret på dette fra dere som gidder å stille på møtet med ledelsen i klubben, og en enorm takk til dere for arbeidet dere gjør for oss og klubben vår! Når er målsettingen klar? Hva gjøres hvis vi ikke når målsettingen? Hvordan følges dette opp? Av hvem? Hva er planverket framover? Hvorfor akkurat dette planverket? Mener dere at dette planverket vil sørge for at vi når målsettingen? Hva er strukturen? Hvordan har dere kommet fram til at dette er den beste strukturen? Hvordan er rutinen? Er nullforbud mot alkohol? Er det mer fokus på kondisjonstrening? Hva skjer hvis noen bryter rutinen? Svarende på disse spørsmålene burde være så tydelige når evalueringen er ferdig at det er umulig å misforstås. Jeg kan (nesten) garantere at evalueringsgjengen vil få høyere puls hvis dere tørr/vil/gidder å stille de til veggs med disse spørsmålene. Styreleder i en klubb sitter med det overordnete ansvaret for retningen klubben styres i. Vår styreleder har sittet "bak roret" i nesten 10 (?) år, og til tross for X antall trener og XXX spillerutskiftninger, så er vi der vi er. Jeg betviler ikke på det blaa engasjementet osv. men du er åpenbart ikke rett person til å sitte og styre skuta videre. Håper vi sees, men da som tilskuere på hovedtribunen i årene framover. Og til dere som gir opp klubben, og ikke vil fornye sesongkortene deres osv. Ikke glem: Alltid. Uansett! Eller...?
 3. Skulle gjerne visst litt om bakgrunnen for at det er akkurat disse to konsulentene som fikk dette oppdraget, kanskje du kan si noe om det @Jon? Jeg er generelt skeptisk til eksterne konsulenter som mottar vederlag fra dem de skal vurderes; det begrenser hvor ærlige de kan være i sin tilbakemelding.
 4. Styret i Stabæk Fotball (Espen Moe & Co) & styret i Stabæk Fotball AS (Anders Bergh-J). Når det diskuteres spillekjøp/salg, drift av akademi, ansettelser i støtteapparat, osv, hvem av styrene er det som har siste ordet her?
 5. Helt innafor å ødelegge én kveldene hans, når han er i ferd med å ødelegge hele vår klubb.
 6. Om jeg forstår deg riktig, så mener du at man kan trene på halv maskin i pre-season, og så deretter skru opp treningsmengde og intensitet midt i sesongen, og komme i like god fysisk form som de andre lagene? (Edit; satt litt på spissen, du skriver de første kampene ser jeg, men tror du skjønner greia. Treningsgrunnlaget skal være lagt fra 1. serierunde, så gjelder det å oppretteholde nivå gjennom en hel sesong med kvalitetstreninger og restitusjon). Det var en her inne som anbefalte podden "I det lange løp" hvor Morten G Pedersen er gjest. Anbefaler deg å høre den; å kunne prestere på et høyt nivå (dvs. høy intensitet og restituere) over en hel sesong tar lang tid å bygge opp.
 7. En spiller i start 11’ern er kanskje mer verdt i overgangsmarkedet, enn en spiller på benken..?
 8. Nei, fyfa**... Regner/håper med at dette kun gjelder 1 av spillerne våre? (Kanskje en som pleier å starte de fleste kamper...) Hvis det er tilfelle, og trenerteamet er kjent med det, så blir jeg straks med positiv til JJ's avgang.
 9. Barna mine går på den skolen, jævla fattiglus.
 10. Janne la følelsene til side og forlot et synkende skip. Samtidig så kunne han dratt på en ryddigere måte, men å sammenlikne han med PFO?? Stygg sak..
 11. Husker 2010 sesongen godt, og det du sier underbygger poenget mitt. 2010 var et drittår, men vi klarte allikevel å tiltrekke oss 8000 i snitt.. Langt ute på Fornebu. Poenget er at stadion som skal bygges, burde ikke baseres på hva Stabæk har levert av resultater de siste 10 årene. Vi skal jo være en klubb som kjemper om medaljer og EL/CL kvalikk? La os bygge en stadion som står i stil med det også! (Da mener jeg ikke at et nytt TA skal bygges, men vi burde hvertfall ha plass til 10.000) Men; er det noen som vet om 8000 er vedtatt?
 12. Er det vedtatt at det kun skal bli plass til 8000? Jeg kan ikke begripe det hvis det er tilfelle. Vi snittet ca. 9500 tilskuere pr kamp i TA i 2009... Uten at det bodde folk på Fornebu.
 13. Hyggelig at lokalavisen reklamerer for VIF. Forsøkte å laste opp bilde fra budstikka.no, men max single fule size er 40kb.
 14. Vi snittet 8-9tusen på Telenor Arena. Der ligger potensialet. Som supporere av Stabæk Fotball er det viktig at vi skriker høyt og lenge, og ikke sier oss på noen måte fornøyd med en ny staddan med plass til 6tusen. Selvfølgelig er kommunen redd for at vi skal rykke ned og sitte med 7tusen tomme seter, men det scenarioet kan Erik Odd Espelien og øvrige kritikere fundere over. En ny stadion vil genere høyere inntekter, som vil gi økt budsjett til spillerkjøp, og derav høyere sportslig suksess. Hadde det vært opp til meg skulle vi hatt 12tusen, fordi potensialet ligger der utvilsomt. Å bygge en stadion med plass til 6tusen ville (etter min mening) vært en skandale..
 15. Litt mer om Andreas H http://dittoslo.no/indre-by/sport-indre-by/norges-ukjente-fotballproff-1.8194807
 16. Bortsett fra på fotballforum.
 17. Fordommene gror godt. Er eventuelt den største treneren som kommer inn til Norge siden Roy Hodgson Ja nettopp. Bob Bradley Honors Chicago Fire 1 × MLS Cup: 1998 2 × U.S. Open Cup: 1998, 2000 United States CONCACAF Gold Cup (1):Winner: 2007 Runners-up: 2009, 2011 FIFA Confederations Cup: Runners-up: 2009 Wow, det var imponerende. Og han har aldri vært i Europa. Definitivt den største treneren som har kommet til Norge... Men takk for din subjektive mening på det området. Jeg synes derimot at Belsvik's opprykk i år er verdt mer enn alt det Bradley har på CV'en sin tilsammen. Petter Belsvik, definitivt den største treneren i Norge siden Nils Arne Eggen (Min subjektive mening til deg).
 18. Enig med Hanse her, det er jævlig enkelt å være etterpåklok. Vi konkurerte med Celtic (+ andre større klubber enn oss), ang. Rogne, og det samme gjelder og Mads Dæhli + sikkert noen fler jeg ikke kommer på i farten. I etterpåklokskapens tid så er det jo klart at å holde på IAO og MMS var dårlige valg, men akkurat der og da så var vi supportere nesten enstemmig om at dette var riktig (vi skulle faen ikke være en klubb som solgte våre beste spillere til rivaler), og jeg var selv veldig glad når vi fant ut at IA skulle bli værende. Morten også forøvrig. Når det er sagt, så er det heller ingen tvil om at det et stort forbedringspotensiale når det kommer til å holde på yngre spillere. Hvis det viser seg at Stengel velger å bli, så tar jeg det som et tegn på at vi har tatt et stort steg i riktig retning.
 19. Hei Bogbogesen. I og med at du må avgi navn, så er vel valget strengt talt ikke hemmelig. Derimot så tviler jeg på at $$ kommer til å publisere hvem som har stemt på hva, det ville ikke stemt overenes med hvordan det har blitt gjort tidligere. Ha en fin dag.
 20. Hva med å titte litt i Superettan? Har vi sluttet å satse på svensker?
 21. Timmi Johansen fortjener hvertfall å ha navnet sitt i denne tråden.
 22. Fordi at selvom en har spilt i tippeligaen betyr det ikke at man holder tippeliganivå?
×
×
 • Create New...