Gå til innhold

@ringo

Moderator
  • Innholdsteller

    10 653
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    292

Alt skrevet av @ringo

  1. Say what? Sennep gir jeg lugn beng i - men til Wienerpølser er det kun Idun Ketchup som funker. Heinz er vel og bra til Burger - men duger ikke til pølse.
  2. Håndball sperre - nydelig utført
  3. Han så ganske løen ut i oppkjøringa og folk som så treningene spekulerte i at Ulla kunne komme til å utkonkurrere ham i buret når sesongen startet. MEN han har hevet seg etter at alvoret har startet, og er per nå utvilsomt den beste skuddstopperen i OBOS.
  4. Rossbach har løftet seg enormt etter sesongstart. Å ha en såpass god skuddstopper er enormt viktig
  5. Roberts har vært svak i alle kampene, men får garantert stå 90 i dag og
  6. Høyre siden deres får mye spillerom, Walstad ute av posisjon defensivt ofte. Vi er mye bedre offensivt enn defensivt.
  7. Jeg vil legge til laguttak også - det er ikke en kamp denne sesongen vi ikke har byttet oss bedre. Så en bedre komponert start 11’er er ønskelig.
  8. Bob virker litt lite tilgjengelig for media dog... Eller så er de redde for han
  9. Stemmer - kanskje klar til Søndag
  10. Jørgen Kaldheim Grønningen som redder 4 av 5 Haugesund straffer
  11. men vi ville heller satse på Lucca... Altså den mengden feil som ble gjort etter forrige opprykk er imponerende....
  12. joa, men den spilles vel ikke før i Juni en gang
  13. Det stemmer nok og det kommer ikke å endre seg. Bob driller hele tiden spillerene i å gjøre det han kaller gode valg og gi de referanser internasjonalt som de kan studere for å utvikle seg. Det er en helt annen tilnærming enn f.eks. Knutsen i Glimt. Det nærmeste vi kommer Bobs filosofi av kjente trenere her i Norge er Rekdal. Det stiller større krav til spillernes individuelle ferdigheter, særlig spilleforståelse.
  14. En debut helt på det jevne. Bedre duell styrke og mindre fart en ventet etter beskrivelsen.
  15. Så lenge det funker så er det strålende. Bare vi har noen rammer å falle tilbake i når vi blir satt under press.
  16. Formasjonen virker litt flytende - tidligere har vi sett - 433 som ble til 343 med ball og 442 uten ball. Da har stort sett Walstad gått frem og Veum stått. I går gikk Veum også frem og vi ble stående med kun Næss og KP. Christensen dropped ned som 3. stopper ved et par anledninger. Det som var helt klart i går var at Olderheim lå i mellomrommet. Så formasjonen så ut som 4312 alternativt 4231 avhengig av hvordan Wendt og Ellegard posisjonerte seg. utgangspunktet er visstnok fremdeles 433, men det virker å være bevisst flytende.
  17. Ok fart, men ikke noe eksepsjonelt…
  18. Synes han gjør endel bra. Duellerer og funker bra som linkup spiller. Men resten av laget var tappet for krefter. Vi fikk ikje noen av de gode innleggene vi så i første.
  19. Ja når det flyter på for disse pannebånd gutta så er det morro å se på... Det kommer til å bli mange gode opplevelser me de fremover. Synes Vinge var frisk da han kom inn også. Kommer ikke til å gi fra seg plassen uten kamp. I tilegg har vi Hammy og Kostadinov i bakhånd og det er bra for vi har litt å jobbe med sentralt på midtbanen og med orken generelt.
×
×
  • Opprett ny...