Gå til innhold

manglerudgutt2507

Bruker
  • Innholdsteller

    443
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av manglerudgutt2507

  1. Jeg testet også ut denne på mandag før Stabæk 2 match. Verdt å prøve ut, crispy og god, med et lite særpreg av granateplejuice (tror jeg det var) spedd over kjøttet. En 8,2 i min bok, og en særdeles hyggelig mann i trailer'n som var henrykt over at jeg kom fra Manglerud for å teste ut kebaben!
  2. Noen som vet stillinga mellom Stabæk-Vif i nasjonal serie g19?
  3. For meg ser det ut som vi er snytt for en soleklar straffe. Tviler på at det var offside
  4. 1. Stabæk 2. Vålerenga 3. Kongsvinger 4. Ålesund 5. Ranheim 6. Sogndal 7. Bryne 8. Lyn 9. Start 10. Moss 11. Sandes Ulf 12. Egersund 13. Mjøndalen 14. Raufoss 15. Åsane 16. Levanger
  5. Bare pirker på deg litt, men det ble 2-0. Leder tabellen med 9 poeng i gruppe med Glimt, Vif og Tromsø. 3 seire og 1 tap. Tapet var mot Vif, der det står at Stabæk ikke møtte opp. Noen som vet noe om hvorfor?
  6. 3. Div pleier vel å bli sendt på Direktesport.no
  7. Stabæk support fortjener ikke å rykke ned. Klubben gjør.
  8. Jobber rundt på fotballmatcher rundt omkring i osmo og omegn. I dag er jeg på Bærummatch. Elsker at de før hver kamp her spiller av «Haien kommer». Alltid nydelig med «er for alltid STB»runger utover stadion her. Husker første gang den ble spilt her, så var det spesielt en mann som reagerte noe jævlig på det. Nå ser det ut som samme mann har forsonet seg STB-låta
  9. Så akkurat det samme, og sendte han en grei melding på hva jeg syntes om det 🙃
  10. Vi får ca 3 mill kr i dag fra Brugge fordi Nusa starter i dag 🙂
  11. Den kom raskt. Jeg tar turen. Kan godt gi noen oppdateringer fra hva som bevitnes på feltet om dette er ønskelig for noen.
  12. Finner ikke info om treningstider kommende uke. Noen som vet når treningen i morgen er?
  13. Nei, det blir det ikke. Det blir heller ikke Fagermo, Rekdal eller andre oppbrukte «redningsmenn». Det blir mer en heller ukjent utlending, mest sannsynlig fra Danmark/Sverige.
  14. Sitter med en følelse av at de ikke ville bruke lang tid pga all kritikk og bare lar dommeren sin avgjørelse stå siden den er så tight.
  15. Jeg syns også den første ser ut som onside. Har du sett noen andre bilder som viser at det faktisk er onside, eller tar du det på øyemål?
  16. De dømmer vel offside på han som står bak keeperen, men han er ikke med i spillet på noen som helst måte. Jeg er så forbanna lei
  17. Var hvert fall et kult scenario, der en scoring den ene eller andre veien ville endret alt
  18. Nusa og Botheim sørger for foreløpig ledelse mot Italia, og da er det håp for u21-gutta i EM
  19. Håper du pisser like mye for Stabæk som du gjorde mot oss. Lykke til!
  20. Gledelig gjensyn med Ordinas ☺️
×
×
  • Opprett ny...