Jump to content

kkh94

FairFans
 • Posts

  5,503
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

Everything posted by kkh94

 1. Godt oppsummert. Vi spiller vår beste omgang på Nadderud på lenge og burde ledet mer, men at vi slipper unna 2. uten baklengs er et mirakel.
 2. Jeg skal være ærlig, vi ser skikkelig ræva ut i alle ledd.
 3. Hele gjengen ut - eller risiker at ettermælet deres blir slutten på Stabæk som toppklubb.
 4. Jeg mister troen på Kjønø, jeg gjør det. Men skal han ut skal hele den jævla gjengen som gjør at vi allerede er på vår fjerde hovedtrener på fem sesonger følge etter ass. Denne klubben har råtna fra innsiden i flere år. Trener som ikke funker er et symptom på en mye verre sykdom som kommer til å ta livet av Stabæk som toppklubb.
 5. Dessverre et problem Stabæk har hatt i mange år. Men like frustrerende hver gang. Det er så frustrerende å se gang på gang at vi har ball, men hver gang vi har mulighet til å spille ballen opp i neste ledd bruker vi altfor lang tid og må spille tilbake til bakre firer og begynne på nytt. Det som eufemistisk kalles "roe ned".
 6. kkh94

  Nadderud

  Jeg ser Stabæk på Nadderud. Vår hjemmebane er ikke på Fornebu og bør aldri bli det igjen.
 7. Om vi vinner her, har vi faktisk en mulighet til å snike oss inn i firerbanden på topp. Da forutsatt at Rosenørn slår LSKKFK.
 8. "De store ligaene er bare aksjeselskap" En god del store tyske og spanske klubber som gjerne vil ha et ord med deg.
 9. 1. Start 2. Brann 3. Stabæk 4. Fredrikstad 5. Mjøndalen 6. Ranheim 7. Sogndal 8. Sandnes Ulf 9. KFUM Oslo 10. Bryne 11. Åsane 12. Raufoss 13. Kongsvinger 14. Grorud 15. Skeid 16. Stjørdals-Blink
 10. Et ganske ventet kampforløp, dessverre. Henger veldig godt med og er nesten jevne med VIF fram til 70-75. Så går vi tomme.
 11. Det er en ting de har gjort her som er veldig utspekulert: de begrenser seg til evaluering av sportslig ledelse, samt vanlig ledersvada. Strategi, driften av klubben for øvrig, og det langsiktige perspektivet, blir fullstendig ignorert. Jada, de skal komme tilbake til sånne ting som organisering mellom styrene. Men poenget her er: man har unngått å evaluere det vesentlige. Som er at dette var et nedrykk man har kunnet se i horisonten i flere år. Vi hadde mange muligheter til å snu trenden, men med unntak av kortvarige gjenopplivinger i 2017 og 2019 har pila pekt stabilt nedover for Stabæk uten at noen har virket interessert i å endre kurs. Dét skal verken Bjarmann eller Kjønø ha skylda for, for de var ikke med på mesteparten av nedturen!
 12. Hvis jeg mister jobben og leiligheten holder det ikke å si at jeg tenker over hva jeg har gjort hver uke. Det jeg leser er at vi har en ledelse og et styre som har hodet altfor langt opp i egen bak til at de kan forstå hva som egentlig er galt. De må tvinges ut.
 13. Jeg er ikke uenig, men jeg tenker at to folk som har vært med på å styre hele årelatingen gjennom seks år ikke er de beste til å se hva som skal til for å snu trenden.
 14. Styreleder Birger Grevstad i Brann har nettopp gått av. Han går av etter halvannet år med kaos, og en 2021-sesong som for all del ikke har vært bra nok, men som ender med et veldig uheldig kvaliktap. I Stabæk har vi to styreledere som begge har stått for en årelating av klubben i seks år siden medaljesesongen i 2015. Talent etter talent er solgt for store summer - det er gledelig. Har de pengene kommet klubben de forlater til gode? Tja. Med unntak av kortvarige oppturer i 2017 og 2019 har klubben gradvis beveget seg mot en sportslig avgrunn gjennom seks år. Så å si hele veien med Espen Moe og Anders Bergh-Jacobsen i førersetet. Strategien har vært fraværende, tilsynelatende sentrert rundt tanken om at alt blir så meget bedre så snart vi får ny stadion. Vi har hatt fem hovedtrenere, hver med en svært ulik tilnærming enn sin forgjenger. Engasjementet for klubben har falt fra bit for bit. Det er kanskje det mest skremmende for meg. Klart korona var en ekstra stor knekk, men trenden har vært nedadgående lenge. Som jeg har nevnt i en annen tråd ser jeg for meg ganske tomme tribuner på Nadderud neste sesong. Et tilskuersnitt under 1000 er langt fra utenkelig. Stabæk snakkes knapt om i kommunen, unntatt hos oss idioter som er alt for dypt inne i det til å slippe unna. Klubben ser i stor grad innover, ledere skiftes kun når eksterne begivenheter tvinger det fram, og man bommer grovt på slike ting som signering av ny sportssjef. De to styrelederne bør vurdere å følge eksempelet til sin kollega i Brann. Så får nye kluter se hvilke andre endringer vi trenger.
 15. Dette. Jeg tror det skal være fullt mulig å rykke opp fra Obos neste år, men så lite engasjement som det er rundt klubben om dagen, blir det foran nesten tomme tribuner. Deprimerende.
 16. Jepp. Dommeren inspiserte og kom fram til at det ikke var fornuftig å spille ball der. Samtidig har dommere fått fryktelig mye pes for å utsette kamper pga. været tidligere.
 17. Dette var ordentlig stusselige greier. 75-80% ballinnehav, to-tre avslutninger på mål hele kampen. Melbo spiller en god bortekamp, men vi gjør det veldig enkelt for dem.
 18. Årelating er et glimrende uttrykk. Litt og litt dårligere for hver sesong etter 2015, med kortvarige tegn til liv i 2017 og høsten 2019.
 19. Ja, hvor skal poengene komme fra? Vi har jo allerede nøyd oss med tap (Tromsø) og uavgjort (Mjøndalen) i to sekspoengskamper på Nadderud. Jeg ser ikke hvilke av disse kampene vi skal vinne, for å være ærlig.
 20. Det skjedde noe med meg under pandemien. Før planla jeg uka mi etter Stabæks terminliste. Flyttet mer enn gjerne på andre avtaler slik at jeg rakk å stille på kamp. Dro på borteturer jevnlig. Nå kom jeg på at jeg kanskje burde sette på denne kampen midtveis i andre omgang. Riktignok brukte jeg første på veien hjem fra jobb, men likevel. To minutter etter at jeg hadde satt på tok Viking ledelsen. Det har sikkert å gjøre med mangelen på muligheter til å se Stabæk live, eller andre utenomsportslige ting. Jeg merker at jeg bryr meg mindre om sport enn før, generelt. Men faktum er at vi er en klubb man skal være veldig dypt fortapt i for å engasjere seg i om dagen. En ting er at spillet er ræva. Vi kommer til å ende bak Brann, selv om de til sider har sett ut som et kokainrusa 4. divisjonslag. Og jeg vet neimen ikke om det er Kjønø sin feil. Vi har en stall som har blitt systematisk nedbygd gjennom flere sesonger. Akademispillere blir solgt etter fem minutter. Det er en del av strategien, og det skaffer Stabæk penger. Det er bra. Men hvem erstattes de av? Nye akademispillere, som også forsvinner etter fem minutter. Eller noen som kommer inn utenfra og blir i en sesong eller to. Ingen kontinuitet i spillerstallen. Men hva er egentlig planen her? Bortsett fra "selg akademispillere for å tjene penger og håp på ny stadion"? Hva gjør vi med millionene fra Nusa, f. eks? Hva er strategien? Vi har gått fra en sportssjef som gikk for store, men kortvarige signeringer til en som liker...ekstremt middels og kortvarige signeringer. Hvor skal Stabæk være om fem år? Det er jo ikke rart hele Norge lo av det styrevedtaket om at vi skal ligge på øvre halvdel, for verken styret eller administrasjonen har gjort noe for å følge opp! Vi klarer ikke å "fylle" stadion når definisjonen er å samle et par tusen mennesker engang, for publikum ser både det håpløse spillet og den fullstendig manglende strategien. Neste år skal vi spille mot Bryne, Åsane, KFUM og Strømmen istedenfor Viking, Brann, Vålerenga og Lillestrøm. Det kan bli moro det, det er mange baner jeg aldri har vært på. Neste år skal jeg stille opp på kamp mye oftere enn i år. Men første bud, i min bok, er faktisk ikke å rykke opp. Første bud er å gi noen andre enn de mest oppslukte av oss en grunn til å bry seg om klubben igjen.
 21. Sto seg fint dette...heldig 2-2 mot 2. laget til en klubb som spiller to nivåer under oss.
 22. Fire TV-kamper de siste åtte: Brann, Molde og LSK på TV Norge, Sarpsborg på Eurosport Norge. https://www.fotball.no/turneringer/eliteserien/2021/tv-kamper-eliteserien-runde-22-30/
 23. Se et Stabæk-lag som faktisk leverer i kveld! Stabæk 2-Skeid 2 på Tobbebanen kl 18.
×
×
 • Create New...