Jump to content

ingo

Bruker
 • Posts

  578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  135

ingo last won the day on July 20 2022

ingo had the most liked content!

Reputation

8,395

1 Follower

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

3,084 profile views
 1. Det så ut som en god taktikk, Arni. Mer intensitet i forsvarsspillet og mer effektivitet fremover. Spennende idéer som snarest må deles med Kjønø.
 2. Hva var det du så, Arni, som jeg gikk glipp av?
 3. Jeg var en tur på treninga i dag og stemningen er god. Ut fra det som er lagt ut på Forum de siste ukene skulle man tror at humøret var på bånn, men det var en økt med masse mye trøkk og mye latter. Gutta gleder seg til i morgen, det gjør jeg også. Du burde også prøve en gang du også, det er livgivende. Ikke bruk tid og krefter på klubbens tekniske hjerte. Der jobbes det veldig bra og vår nye mentale trener er påskrudd. Ikke mist motet av evalueringen som for sportens vedkommende har vært meget vellykket (kanskje litt mindre for styret og administrasjon, men det kommer). Ikke mist nattesøvnen av om vi skal spille 5-3-2, 4-4-2 eller 4-3-3; det er ikke formasjonen som avgjør om vi vinner eller ikke i morgen. Ikke regn ut at vi er to poeng foran Raufoss. Se heller på at vi slo dem 4-0 borte, mer kan man ikke kreve. Eller er det Kjønøs skyld at Raufoss har gjort det bra? Noen ting å ta med seg: Kostadinov og Kornelius Normann Hansen er syke med Covid, så mye tyder på at Azemi starter på topp. Ottosen og Wernerson traff med mange fine innlegg, og Emanuel Gift Orban banket dem inn. Vår nye balanserende no 6, heretter kalt "Den Blå Kanté, imponerer stadig mer så han må vi rett og slett signere. Kassi så ut som han var aktuell både for å starte og komme inn. Og en ny elfenbenskyster på trening i dag, han så også ut som han hadde spilt fotball før. Så, da kan Skeid bare komme. Hadde du kommet inn fra gata og sett denne økta, ville du tenkt at her var det energi og humør på en fantastisk gressmatte.
 4. hvor jeg link til matchen i dag mot Sogndal på TV? hilsen Desperado i Palma de Mallorca 🙂
 5. Rekordrekka på 19 uten tap kom da jeg sjølv spilte på laget - sammen med bl.a. Lars Hauger, Jan Økern, Stutt-Karl Hetland, Knut Berg, Thor Heidahl og Ola Dybwad-Olsen (som fikk 24 landskamper og er en av få som er/var bare én match unna gullklokka. Vi spør ham alltid "hvor mye er klokka, Ola?" når han er med på vår egen golfturnering Stabæk Masters. Jeg le forøvrig kåret til beste spiller i Asker og Bærum av Budstikka etter den sesongen - mitt livs største sig eneste trofé bortsett fra noen reklamegreier. Venstre back med langt hår og silkefot. Jeg tipper at jeg også var medskyldig i sesongen der vi fikk 5 poeng ikke vant en eneste kamp. 1984 eller 85? Jan Willy Bjørke fra VIF Vari hvert fall spillende trener. I serierunde 12 spilte vi borte mot Søndre Høland og lå under 5-0 til puse. Da løp Bjøke plutselig av banen, inn i garderoben, kastet seg i bilen, spant ut av parkeringsplassen og forsvant. Vi så han aldri mer. Men for oss som deltok var det uforglemmelige hendelser på ulike måter, og setter dagens utfordringer i deres rette lys. Det er fantastisk for en tidligere 5. divisjonsklubb å ligge an til opprykk for til eliten for fjerde gang på fire forsøk (1994, 2005, 2014 og 2022...!
 6. Ingo tipper at vi har stilt med et veldig ungt og urutinert lag (noen av dere har sikkert lagoppstillingen). Kjønø tar sikkert ikke ut et 3. divisjonslag med spillere som er aktuelle for Mjøndalen-matchen. Bare et råtips fra meg.
 7. Det har vel ligget kortene en god stund, at vi - etter å ha dominert i stort sett alle matcher og bommet på utrolige sjanser, ville få oppleve den berømmelige ketchupeffekten. I tillegg til målfesten kan vi glede oss over i hvert all dette: 1. Ulla har en pasningsfot og et tilslag som er nesten på nivå med Emerson i Man City. Utspillet til Gift Orban på 1-0 målet holder skyhøy klasse. 2. Vi holder nullen igjen, for gud vet hvilken gang i år. Det gir en enorm trygghet å vite at vi ikke trenger mer enn et mål for å vinne kamper; men ok med sju også. 3. Pignatel var skjerpa igjen, det trenger vi. 4. Pat Metcalf viste - nok en gang - at vi ikke er avhengige av Curtis Edwards for å ha en ballvinner på midten. Han er god. Han har vært god siden sandefjord-kampen før seriestart. Nå fortjener han å starte neste OBOS-ligakamp. 5. Fredrik Krogstad var strålende i dag. Han er virkelig en steady Eddie. 6. Emanuel Gift Orban viste høy klasse ved begge sine scoringer og var et konstant uromoment - eller "uromonument" som noen har uttalt. "God's Gift to Stabaek!" 7. Azemi må nevnes. To fine mål gir ham forhåpentligvis selvtilliten han trenger for å score minst 10 i OBOS i år. Jeg gir meg på sju - ett for hvert mål. Men legger til (utenfor totalisator) at Kjønø sikkert er den lykkeligste av alle i dag. Vi vet jo at ha må gå hver gang Fitim misser en sjanse eller vi bommer for mer eller mindre åpent mål. Men han behøver ikke gå akkurat nå. Weum som er tilbake på rekordtid etter sin fryktelig skade i fjor høst, spilte som han ikke hadde gjort annet siden i januar. Og Geelmuyden...nei her løper fingrene av med meg. Kan vi få litt jubel og glede på Forum? Det har vært litt ensomt her en stund. Og Gjøvik/Lyn er et 2. divisjonslag som vi selvsagt skal slå, men spør Strømsgodset om det er så selvsagt. En stor opptur og en stor seier!
 8. Dypt imponert over deres support til Stabæk - enten det gjaldt kvinnene i går eller herrene i kveld. Bærumspøbler er et velkomment miljø med herlig trøkk!
 9. Deilig seier mot Kongsvinger i dag. Etter ni runder har vi 18 poeng, det er stø kurs mot opprykk. I de flest ligaer er to poeng i snitt pr kamp nok til å¨bli mester. I tillegg viser vi styrke gjennom et bunnsolid forsvar. Fire baklengs på 9 runder er kanonsterkt, og gir oss en solid defensiv trygghet samtidig som vi vet at én scoring ofte er nok til 3 poeng. Slik jeg ser det er Brann nok ligaens beste lag, selv om jeg tror de skal få en helt annen motstand mot oss enn de har fått hittil - og ikke minst av ynkelige Mjøndalen, som for bare tre runder siden ble løftet frem av en ivrig synser på Forum som "laget som seiler i fra oss." De har havarert totalt. Vi holdt hodet kaldt i dag, først med 10 mann og så med 9. Sandberg er bunnsolid, de tre bak rydder opp og i dag var Piggy kjempegod. I første omgang skaper vi mye, og selv etter pause vinner vi sjansestatistikken. Vi vinner også avdelingen for kanonskudd i tverrliggeren etter frispark. Alt i alt en seier til å bli glad av. Det er å vinne slike oppgjør som gjør at man rykker opp. 1.700 tilskuere var ikke helt på Champions League nivå, men alle slapp både inn og ut uten tumulter og tåregass. En stor aften som kan vise seg avgjørende til slutt.
 10. Sesongen er lang, og det er viktig å ta med seg ethvert poeng i kampen om opprykket. Mjøndalen tapte sist, det var bra - og jeg tipper det betyr at den bølgen de har surfet på hittil komme til å legge seg. Så viser dagens kamper at Bryne borte er en lei nøtt og ikke en "push over" som mange kanskje trodde. Start røk 0-2 på Jæren i dag. Start reiser altså ikke fra oss, de heller. Det viktigste er at vi holder trøkket oppe, vinner tre eller fire av fem jevnt og trutt og beholder vår fantastisk defensiv. Altså: Brann må gjerne vinne alle kampene sine - unntatt de to fra oss - og vinne serien. Da tar de poengene fra alle våre motstandere. Vi må male på, bli litt bedre for hver uke og runde, og stille, rolig gli i fra Mjøndalen, Start, Sandnes Ulf, Ranheim og Fredrikstad. Uavgjort hjemme må bli til seier hjemme. Seier borte må fortsette å bli seier borte. Og så må vi ha fokus på å støtte laget på en så fantastisk måte som Support har gjort også fremover. Kanskje vi kan trøkke til for fullt og levere sesongbeste på tribunene i morgen? Det hadde vært så deilig å ta "ferie" med en skikkelig festforestilling. Vi sees i morra. Som alltid og som uansett.
 11. Reiste Mjøndalen i fra i går - når de tapte hjemme og vi tok ett bortepoeng?
 12. Et voldsomt aggresjonsnivå blant mange Forum-brukere her nå, og mye krisemaksimering. Ringo fastslo for fire runder siden at vi ikke hadde sjans til å vinne i en playoff (???) som altså eventuelt skal finne sted om 6 måneder. Alle spillere og trenere og sportsdirektører er elendige. Ottosen er elendig, Wernerson er elendig, Lange er elendig, Azemi er elendig, Olliver er en skygge av seg selv, Piggy virker nervøs og utilpass, matrikken er elendig, bussjåføren er elendig, Nadderudmatta er elendig, vi er kjørt av lasset etter 8 av 30 runder. Ærlig talt, folkens. Slik omtaler man ikke sitt eget lag og sine egne spillere, uansett hvor frustrert man måtte være over at vi har 15 poeng på 8 kamper og ett tap. I dag er vi klart best og skaper klart flest sjanser, slik vi har gjort i alle kampene hittil (så ikke Sogndal). Vi er best av alle i OBOS defensivt. Vi tok inn et poeng i forhold til opprykksplassen i dag. Brann og Mjøndalen spiller uavgjort til helgen og vi slår Kongsvinger, da er vi i verste fall fire poeng fra topp to - og det er 66 poeng igjen å spille om. Brann er kanskje gode, Mjøndalen er neppe gode nok til å cruise inn til noe som helst, og vi leverer vel på mye av det man ønsket å se før sesongen begynte? Ballbesittende og trygge bakover, vi blir ikke liggende langt bak og parkere bussen, vi dominerer midtbanen i hver eneste kamp og spiller mye i lengderetningen, vi kommer til mange innlegg og til og med til mange sjanser - i dag har vi tre 100% sjanser og mange nesten. Vi har tapt én kamp, sogar høyst ufortjent. Det ser ut som det er gått sport i å være mest mulig kritisk til alt og alle. Pust med maven nå, gutter. Bruk energien til noe positivt. Vi kommer til å rykke direkte opp. Sann mine ord.
 13. Oppfordrer alle med blaatt hjerte til å støtte opp om lokalsamfunnet, Stabæk og Smågardistene i årets BLOMSTERTOG! Etter tre års pause må vi markere oss på vårt beste; inkluderende, glade og rause. Du kan enten gå sammen med A-lagsspillerne eller breddelagene, eller se på langs ruta. Toget går fra Plassen kl 17 og og du er i mål på Bekkestua på en times tid. La oss lage en herlig fotballfest etter seier mot Grorud 16. mai. På det meste har det vært mellom 20.000 og 30.000 tilskuere på Blomstertoget og i år blir supert vær. Her møter vi målgruppa vår og byr på blomster, give-aways og Stabæk-effekter. Vi sees den 17. mai.
 14. Du må nesten spørre Bjarmann selv, men jeg tror han og trenerne føler at venstrebacken har vært en utfordring lenge, ikke minst med Jeppe Moes langvarige skade - og at Thor Lange gir valgmuligheter både som back og kant. Pluss at han (også) er en ressurs i gruppa og i garderoben.
×
×
 • Create New...