Jump to content

ShermanCostello

Bruker
 • Posts

  1,655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

ShermanCostello last won the day on October 3 2018

ShermanCostello had the most liked content!

Reputation

2,576

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,175 profile views
 1. Nå må enkelte her ta seg noe alvorlig sammen. Det er politikernes oppgave å passe på at offentlige midler blir brukt ordentlig. Jeg kjenner Nikki godt og kan skrive under på at han er en ordentlig fyr fra a til å som bruker hele fritida si på å jobbe så godt som gratis lokalpolitisk. Forhåpentligvis er det null problemer med dette og alle er fornøyd. MDG-shaminga over kan du bare drite i en sak som handler om ettergang av offentlige penger.
 2. Medgangssupporter fordi du har vært med lenge nok til å huske spillere mange her ikke har hørt om en gang? Ta deg sammen.
 3. Nå har jeg spilt 4-2 til STB hver kamp i hele år uten at det har slått til (siden VIF 30.09 i fjor). Begynner å bli et par tusen bortkasta penger. Satser på å gå i null i kveld!
 4. However. Jeg er dessverre ganske sikker på at vi får et ganske labert utgangspunkt etter kveldens kamp... ...men at vi redder det i en snuoperasjon på søndag som er så sinnsyk at jeg blir med og starter Henning Berg fan club etter kampen!
 5. Jeg skjønner poenget ditt, men det er fortsatt absurd å ønske seg et resultat som gjør at Ålesund må score en gang mindre på hjemmebane...
 6. Det er i hvert fall ingen lag som har en så bra gåsehudmultimediaguru som oss! Posse ❤️
 7. Hvorfor hadde den hatt en annen lyd? Vi har spilt nitrist og bedritent etter sommerpausen og har glemt hvem og hva vi er. Ja, vi var få sekunder unna å redde plassen med den ubegripelige flaksen vi fikk via andre resultater – noe vi også ville gjort hvis geniet på benken hadde brukt byttene sine for å få inn mer friske bein til å presse, samt drøye tida. Men det er jo strengt tatt et under at vi ikke har rykket ned for lenge siden. Det er ikke vår egen fortjeneste. Berg har virkelig ikke levert bedre resultater, selv om enkelte her virker å ha en religiøs overbevsining om det motsatte.
 8. Ja, det har jeg spurt om mange ganger nå. Akkurat som mot Brann, hvor hvem som helst kunne blitt bytta inn på slutten og ytt bedre press; så hadde absolutt alle på benken kunnet bidra med å sprinte opp og stresse de som skulle pole inn i feltet vårt, og ikke minst, som du sier, hadde det gått minst et minutt på det. Hvis man først vil ha kynisk fotball så er dette 101 grunnkurs. Disse idiotfeilene fra Berg har kostet oss mange poeng nå.
 9. Godt poeng. Enkelte her virker å leve i en alternativ virkelighet - uten at det er noe nytt. Jeg synes det ble gjort flere grunnleggende gale ting i sommer, men det går mer på desperasjonen som endte med at vi kastet deler av klubbsjela ut av vinduet for å få kortsiktige resultater. Sjokk - det funka ikke. Vi sitter igjen med en Sayouba som råtner på tribunen i Odense, en Tonni Brochmann som meget mulig skal spille en divisjon over oss i 2019, og en fotballtrener som står for det diametralt motsatte av hva klubben er bygd på stilmessig så lenge de aller fleste på dette forumet kan huske, og attpåtil har vært en fiasko resultatmessig. Dette kan leses som et stjerneeksempel på at aktører (innenfor og utenfor sport) som går på kompromiss med egne verdier, visjoner, merkevare osv og ikke tør å stå i det, gjør det dårlig på sikt. I sum er vi vel uansett alle enige om at sommervinduet ikke var en suksess, dog med litt ulike utgangspunkt. Men jeg forventer og håper at klubben tar en fot i bakken i vinter og tar et større seminar for å finne ut hvordan vi skal komme i tråd med verdigrunnlaget vårt igjen. Hvis strategien videre skal bli, som enkelte fabler om, å brenne av penger på rutinerte spillere for å lage et kynisk, hardtspillende lag, så er vi nok ganske mange som kommer til å skalle av og miste interessen etter hvert. Og da er i hvert fall klubben ferdig. Norsk fotball har nok drittlag som det er fra før av.
 10. Jeg kan ikke huske å ha hørt Hovis så bra på mange år. Det ble til og med kjørt to eller tre kasterop internt på hovis. Det er typisk at det kun skjer i kamper hvor det står mye på spill og når det går bra i matchen, men føler likevel at det var tilnærmet trøkk på lørdag.
 11. Hvorfor i all verden skal KBK plutselig «avslutte» sesongen nå? De redda plassen for lenge siden, likevel har de holdt bånn gass i seks runder nå.
 12. Helt sikkert, men mange i Drammen som spør seg hvorfor de kasta bort to treningsdager på en gressmatte som viste seg å være alt for dårlig og våt.
 13. SIF droppa naturgress etter to dager og er tilbake på trening på Marienlyst. Virker helt planløst.
 14. Tror du snakker om CM4. 2003. Siste før Eidos / SI skilte lag.
×
×
 • Create New...