Gå til innhold

blaasoldat

Bruker
  • Innholdsteller

    4 238
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    60

Alt skrevet av blaasoldat

  1. Meget viktig involvering før 1-0 målet, skjærer av motspiller, slik at Diabate får en mindre spiller å forholde seg til
  2. Skjer med sendingen i Obos, synd en ikke får med mer av tribunelyden i tv sendingene.
  3. https://www.budstikka.no/ingen-andre-steder-i-arbeidslivet-du-far-oppleve-dette/s/5-55-1683337 Fin artikkel om vår nye daglige leder! Bra Stikka
  4. Helt rått, kommer også i barnestørrelser
  5. Men fy så mye dårlige avleveringer og mottak som kunne gitt oss store sjanser og overtall! Håper disse ferdighetene kommer
  6. Nydelig takk. Akuratt den ja!
  7. Har sikkert vært dårlig til å lete, men har en 2,5 åring som vil se/høre den sangen om da jeg var liten! (Han kan den så klart utenat) Ligger den ute på noen plattform? Burde nesten samlet en liten film portefølje fra feltet! Hadde i hvertfall fått min lille til å høre sangene om og om igjen!
  8. Deilig! Hvor blir konteinerne nå jmf flytting/bygging på stadion?
  9. Meget enig i det! Dog er disse unge spillerne i større grad varierende, de tåler litt annen belastning enn de som er ferdig utvokst! Det er smart å hente inn en til, slik at vi ikke er avhengig av unggutta! Da har Vi også sjansen til å hvile de når belastningen over tid blir for stor! konkurranse om plassene er heller ikke feil! Dog når det kommer til en spiller som Hammy er han i en alder han trenger spilletid! Både for utvikling og motivasjon!
  10. Fødselsdag: 31. december 1999 (23 år) Højde: 1.73 Nationalitet: Dansk Position: Højre kant Fod: Højre Nr. 23 Frederik Ellegaard er en hurtig og teknisk stærk kantspiller, der kan begå sig på alle de offensive positioner. Ellegaard er gennembrudsstærk og en dygtig afslutter, samt en dygtig presspiller. Ellegaard kom til “De Grønne” i sommeren 23 fra AB, hvor han var topscorer i 2. division. Ellegaard har allerede nu markeret sig som en profil for “De Grønne” med flere fine præstationer i både pokalturneringen og NordicBet Ligaen.
  11. Siste dag i vinduet, ingen rykter om denne offensive vi jakter?
  12. Noen som vet hvordan fremdriftsplanen ser ut? De skal starte nå i april, med hva? Og er det noen oversikt over hvordan det er tenkt videre?
  13. Vinge har jo som kjent kamper der ingen ting stemmer, IDag var en slik kamp! Dvs at den er ute av systemet og fremover blir det show!
  14. Vinduet stenger 3.4.24! Er det noe fremgang med denne offensive spilleren inn?
  15. Eneste rette er ny kontrakt til Piggen, med lovnad om utlån til en klubb som f.eks Start! At vi selger forsvarsspiller som har vært rangert som en av Europas største talenter, samt vært kaptein på U landslag i store perioder! Det er en falitt erklæring til de unge egenutviklede! Spesielt om han erstattes med en ca like gammel spiller fra Bærum.
  16. Det er utrolig trist, om dette stemmer! Han er blå tvers igjennom.
  17. Når du har med deg Bo lenger enn 6 mnd, så forsvinner troen og stemningen uansett hvilke spillere du har i troppen.
  18. Hammy, skadet eller landslag?
  19. Tok med meg jr på 2,5 år til Alfheim IDag, han var stolt kledd med drakt og lue! Tenkte å se en seier i G19 TIL-STB! Kampstart 14.00 Fant lite til ingen info om kampen på våre hjemmesider! Så i god tro trappet vi opp kl 14.50! Brukte 20 min på å komme meg inn på tribunen, etter masse låste porter/dører! Jr rakk å rope Heia Stabæk x2 og se 3 pasninger før kampen ble blåst av! Den var vist flyttet 45 minutter frem! Vi tapte vist 2-1 og var G19 første tap på lang tid!
  20. @knutta er det noen sjans i havet at en stadion blir ferdig til sesongstart -26?
  21. Tror de stemte frem Schei Arena
  22. Da ble det vedtatt, 31 mot 20! Om jeg forstod det rett! (Høyre hadde en stemme mot)
×
×
  • Opprett ny...