Jump to content

mbh

Bruker
 • Posts

  2,634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Everything posted by mbh

 1. Jeg har satt penger på U. Håper på H. Tør ikke tenke på B.
 2. Kan man ikke for én gangs skyld gå ut ifra at det er en grunn til at en spiller ikke har kontrakt? Det er bedre å kjøpe Flaxlodd og kjøpe kvalitet hvis loddet går inn. Sannsynligheten for gevinst er cirka den samme når man ser på innsats/gevinst. Jeg garanterer at man får mer moro av å skrape 2000-flakslodd i måneden, enn man får av en måned med f.eks. vår nye spiss. Vi kan kanskje lage et tippelag hvor all gevinst går til kjøp og lønn av KVALITETSSPILLERE. Så kan vi kjøpe tilbake aksjer i ASet for det som eventuelt måtte bli til overs.
 3. Slutt å furt over hvem som visste hva når! Hva skal vi med Kasper Høgh når vi har Luca Kjerrumgaard? Jeg elsker "Stabæk metoden", som for øvrig har sitt opphav i god, gammeldags gruvedrift: 1. fyll på med mest mulig masse. 2. sil ut. 3. selg gullet. 4. behold resten. Dette gjentas årlig. Man blir aldri lei.
 4. Det er vel ikke akkurat Bjarmann som har funnet opp Stabæks metode for spillerlogistikk. Nei, som det heter i en gammel Askeladden-film av Caprino: se lenger opp på veggen!
 5. Det er positivt at jeg allerede har sesongkort, og at flybilletter er betalt til både Trondheim og Haugesund. Supporterlivet leker!
 6. Google translate funket ikke på denne teksten. Jaja, samme kan det være!
 7. Nei, vi har ikke kommet lenger. Det gjelder å ta det med fatning, og godt humør. Dette er forøvrig bakgrunnen: https://www.nrk.no/sapmi/ropte-_jaevla-fiskesamer_-fra-tribunen-1.14534515
 8. Håper han har samme suksess hos fiskesamene som Sammy Skytte.
 9. Blir det buss med eller uten sjåfør denne gangen? Håper ikke busselskapet er avhengig av å finne noen som er villige til å kjøre gratis.
 10. Det kan ikke være lett å selge dette som underholdning. Vi burde kanskje prøve med en annen vinkling? Det er jo ikke underholdende.
 11. Det er en myte at en god selger kan selge sand i Sahara og is på Nordpolen. De fleste er avhengig av et godt produkt også. Det holder ikke i lengden å bare være hyggelig. Der ligger nok utfordringen for de som skal selge det vi har å by på. Det er grenser for hvor mange ganger man kan love gull og grønne skoger. Holter og Stenersen vil garantert ikke kunne endre på dette. Produkt. Produkt. Produkt. Fikser vi dét - fikser vi det meste! P.s. For de som tror at alt blir så mye bedre med en ny stadion: en ny stadion uten sportslig glede, blir som å se en dårlig film fra en god stol. Man sovner. Det er godt å sove, men man setter ikke på den samme filmen igjen for å få sove.
 12. Min kommer aldri. Gleder meg til søndag uansett.
 13. Jada, full bekreftelse. Skal ikke bli for konspiratorisk, men det kan jo hende at noen nærmere klubben fant ut at de ikke fikk drakt. Vi får bestille en slik istedenfor:
 14. "Vi skriver til deg for å informere deg om at Stabæk Tredjedrakt 2023 LIMITED EDITION dessverre ikke var å finne på plassen sin og at vi derfor har annullert ordren din." What a joke!
 15. Man må skru av caching i nettleseren ved slike anledninger.
 16. Hvis én av dere kjukkaser finner ut at dere ikke er så slanke som dere trodde, og vil bytte en large mot en X-large - så er det bare å ta kontakt 🙂
 17. Det blir spennende å se om Bradley får til den vedtatte Sportsplanen, som jo skal være styrende for hvordan vi spiller.
 18. Jeg ville bare frem til hvor mye det kan svinge fra vugge til grav. Den optimismen som råder ved hver ny trener er ganske identisk fra gang til gang. Det samme gjelder tiden før de ryker ut igjen. Ikke noe galt med det, men interessant å reflektere over, synes jeg. Historien med Janne viste også hvor vanskelig det er å gjenskape gamle minner. Jeg håper virkelig vi lykkes denne gangen!!!
 19. Jeg er oppriktig glad for å ha Bob tilbake, men på en dag som denne er det også interessant å lese litt historie. Jeg anbefaler derfor alle interesserte å lese tråden fra da Janne ble presentert som ny trener tilbake i 2019. Enjoy! https://www.stabaek.no/forum/topic/2258-jan-jönsson/page/117/
 20. Han er 65 år. På litt lenger sikt er han pensjonist. På litt kortere sikt håper jeg han er istand til å gå på vannet, slik at ingen blir skuffet.
 21. Når ankommer Bergensbanen Lysaker i morgen? Kanskje best å ligge der i natt, så man ikke går glipp av dette.
×
×
 • Create New...