Jump to content

Kaizer Alphonse

Bruker
 • Content Count

  1,519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Kaizer Alphonse last won the day on July 1 2020

Kaizer Alphonse had the most liked content!

Community Reputation

1,479

About Kaizer Alphonse

 • Rank
  Alle ser opp til meg!
 • Birthday 03/11/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jevnaker

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

830 profile views
 1. Spesielt at de kun har gitt assistenten sparken, mens hovedtreneren blir sittende. Normalt sett er det vel motsatt. Det sier vel kanskje det meste om McKinlay.
 2. Sørloth klarte å pådra seg gult kort ved Montenegros cornerflagg. Thorsby stoppet en potensiell farlig overgang på egen banehalvdel, der Norge var i ubalanse. Thorsby hadde muligens ett stygt balltap, men gud bedre hvor mange angrep han avverget etter andres feil. La du også merke til frisparket han forårsaket på hjørnet av norsk 16-meter? Vant påfølgende hodeduell inne i feltet.
 3. Sørloth hadde opptil flere balltap og fikk gult kort. For all del, jeg er helt enig i at Sørloth var god. Men Thorsby var bedre.
 4. Skremmende at samtlige norske medier lar seg blende av et ferdigscoret mål, og kårer Sørloth til banens beste. Thorsby styrte det defensive fra start til slutt, og vant samtlige dueller han var involvert i. En fabelaktig ballvinner, og den eneste med overblikk nok til å slå gode pasninger i bakrom.
 5. Det forklarer vel kanskje hvorfor det må kuttes i prosjekt Nadderud.
 6. Kan vel trives, selv om man er ubrukelig?
 7. Absolutt! Poenget er meget godt. Men jeg måtte jo spikke noen småfliser her, ettersom jeg bor 300 meter unna Jevnaker stadion (og har flere kamper og treninger der).
 8. Ikke for å pirke på et ellers meget godt innlegg av Arne Hole, men 4500 tilskuere her på Jevnaker virker litt i overkant.
 9. Må vel være en kortidskontrakt som avsluttes rett etter påske, vil jeg anta. Og trolig free transfer, ettersom han bare hentet de.
 10. Helt enig. Unner Kassi flere skadefrie sesonger nå. Vi trenger han på banen i 2021. Jeppe Moe er også en av kontinuitetsbærerne på laget, særlig etter at Hanche dro. Har et håp om at Jeppe på sikt kan gå inn i rollen som "en ny Hanche" i væremåte på banen, men han er kanskje en litt annen type?
 11. Junker hadde hjertet i Stabæk etter såpass kort tid... artig. Lurer på hva han føler for Glimt nå, etter en hel sesong? Det ble nevnt tidligere i debatten at Junker var ute i fem kamper. Hva skjedde da? Boniface kom inn og fortsatte målfesten. Glimt er først og fremst et fantastisk kollektiv, og har jobbet frem ekstremt mange sjanser i hver kamp. Jeg tør påstå at dersom Botheim hadde vært Glimt-spiller i år, hadde til og med han puttet et par mål.
 12. Hvis ikke han tar en sesong på dugnad i Ranheim, sammen med lillebroren.
 13. Tore Reg vil bli, men RBK har valgt å ikke gi ny kontrakt.
×
×
 • Create New...