Jump to content

Kaizer Alphonse

Bruker
 • Posts

  1,737
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Kaizer Alphonse last won the day on December 9 2021

Kaizer Alphonse had the most liked content!

Reputation

2,341

About Kaizer Alphonse

 • Birthday 03/11/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jevnaker

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,331 profile views
 1. Under andre omstendigheter kunne vi også hatt Kamara på topp, Brynhildsen på kant og Vetlesen på sentral midtbane... Man kan si hva man vil om ferdighetene til Wangberg, men han er en av de viktigste bærebjelkene i laget, med lang erfaring og gode lederegenskaper.
 2. Burde vært innlemmet allerede i 2012, etter å ha påtatt seg den i utgangspunktet umulige oppgaven det var å få 11 mann på banen i 30 seriekamper det året.
 3. Huff, det høres ut som VM i venting.
 4. Står det noe om hvorfor han ikke får ny kontrakt? Han burde hatt livstidskontrakt allerede, etter alt han hat bidratt med.
 5. For de som håper på en ny Alanzinho, så er det bare å smøre seg med tålmodighet. Denne karen minner nok mer om Carlos Dunga i spillestilen.
 6. Vi venter på eksakte tall og versjon 2 av "Vi Er Tilbake"!
 7. Hammy har tatt store steg etter at Bohinen kom inn, særlig i det defensive arbeidet. Han ser skarpere ut fysisk også, litt kvikkere i bevegelsene enn i vårsesongen. Gi den gutten masse tillit, og jeg er sikker på at han blomstrer offensivt neste år. Kontinuitet er nøkkelen, det er jeg helt sikker på. Klarer vi å skape en enda bedre treningshverdag, med enda høyere kvalitet, er det ikke sikkert vi trenger å bytte ut halve stallen. Jeg vet ikke, men jeg mistenker vi har noen steg å gå for å komme opp på et Bodø Glimt-nivå i treningskvalitet. Vi har noen skikkelige toppspillere i Næss, Gift og Sandberg. Krogstad er, som @Ringo påpekte før sesongen, en klassespiller i og rundt 16-meteren. Ottesen ligger høyt oppe på målpoenglista allerede i år, og trenger bare litt mer defensiv trygghet. Men det er ihvertfall en spiller som tør og vil noe. Piggy har blitt tryggere i løpet av sesongen, og blir en bauta neste år. Lange blir han litt kranglete backen, som alle hater å møte (Holter versjon 2). Edwards er en spiller som justerer kvaliteten i forhold til nivået, han blir eliteserieklar i løpet av vinteren. Tror dette går fint jeg. Huff, dette ble i overkant halleluja-stemning. Sorry.
 8. «Ekspert» vurderingen din er notert👍😊
 9. Han har sikkert full kontroll på dette, etter sine fire sesonger i Al-Hilal. Regner med at han sto på barrikadene og kjempet knallhardt for menneskerettigheter, og at det er det vi ser resultatene av nå.
 10. Og hvilke garantier har vi for at Trondsen ville gått rett inn på laget? Mannen har 14 kamper totalt for Trabzonspor - Wernersson endte på 8 for Mechelen.
 11. Han blir sikkert kjempehappy når han får høre om vingback-rollen... Men han er jo en velkjent spiller, som sikkert øker interessen for skadelista vår, nå som Kassi har reist.
 12. Det vi desperat mangler i spillergruppa er vel egentlig kontinuitet. La oss ta en snarvisitt tilbake til det glade 90-tall og trekke frem gamle helter som Skistad, Flem og Holter. Hver for seg ikke verdens beste fotballspillere, men de kjente hverandres styrker og svakheter etter flere år i samme backrekke. Slenger vi på Stenersen og Svindal Larsen også, så hadde vi et godt fundament å bygge videre på. Ja, jeg vet vi er en selgende klubb med stram økonomi, men vi starter jo på scratch hvert bidige år. Klarer vi å BEHOLDE stallen og kanskje gjøre noen grep i treningsarbeidet (se mot Glimt?), så kan dette bli bra det. Eller er jeg bare herlig naiv her?
 13. Lasse Bo er i det minste kritisk til måten vi opptrer på, og nevner at vi har for store avstander mellom lagdelene. Merket meg det samme, vi slet med å finne gode pasningsalternativer offensivt, og ga veldig mye rom til tider i det defensive. Men flere har tatt steg nå. Fitim/Gift begynner å se bra ut, Hammy tar ansvar, Krogstad og Pedersen stiller opp med vilje og tæl. Så trenerbyttet har utvilsomt hatt en effekt. Kanskje såpass stor effekt, at en viss sørlending nå går rundt og synger på andre vers av "Tenk om jeg var like god".
 14. Fint å se Hanche igjen også. Han hadde relativt god kontroll i sin posisjon. Bare så synd at han spiller på et elendig Gent-lag. Burde reist sydover, mot Serie A, der han egentlig hører hjemme. Gent gjorde det relativt lett for Molde, ved å la evig kamprustne Hauge spille på topp. Har han noen gang vært i form?
×
×
 • Create New...