Jump to content

Kaizer Alphonse

Bruker
 • Posts

  1,597
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Kaizer Alphonse last won the day on September 3

Kaizer Alphonse had the most liked content!

Reputation

1,727

About Kaizer Alphonse

 • Birthday 03/11/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jevnaker

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

975 profile views
 1. Er Morten Thorsby avbildet? Ser kun et par hevede øyebryn.
 2. Det lover godt for resten av sesongen. Hvis vi klarer å krangle oss til et poeng eller tre mot Glimt også nå (eller i det minste en god opplevelse), så begynner jeg å få et snev av optimisme igjen.
 3. Min synsing er dessverre kun basert på 2.omgang, og det burde jeg kanskje opplyst om. Jeg er uansett positiv til det som skjer nå. Vi har tidvis bedre kontroll bakover, og får vi igang overgangsspillet blir vi grusomme å møte utover høsten. Med Oliver, Bolly og Hansen kan vi skape overganger, men det det må øves inn.
 4. Hvis vi får en defensiv trygghet, slik at vi blir vanskelig å bryte ned for motstander, vil dette gjøre oss til et bedre kontringslag. Det var tydelig i kveld at relasjonene ikke sitter, og vi lider av mange utskiftninger. Der vi får flest sjanser i mot, er rommet mellom Mesik og Moe - der var det til tider kaos, og vitnet om svak kommunikasjon. Vi er også begredelige i spillvending - har vi først havnet på en side, så blir vi der. Den eneste som forsøkte seg, var Mesik med en fin crosspasninger over mot Ottesen. Vi må tørre å vende spillet oftere, men jeg tror rett og slett ikke gutta stoler på egne ferdigheter, og da låser vi oss fast og skaper null og niks. På den positive siden er intensiteten god når vi ligger i etablert forsvar, og vi stresser godset nok til at de altfor store sjansene uteblir.
 5. Det er noe befriende med å endelig innse at cupen er over og at nedrykket er så godt som klart. Jeg gidder ihvertfall ikke irritere meg over hva disse såkalte fotballspillerne presterer lenger, og det virker ikke som de bryr seg nevneverdig selv heller. Ser frem til OBOS 2022, ser frem til at Pedersen, Skytte, Lumanza og andre døgenikter finner seg en annen hobby, ser frem til den dagen spillere og ledere stikker fingeren dypt ned i jorda og ser hvor vi er, og hva vi må gjøre for å bli bedre. Takk for i år!
 6. Prøvde å skrive et langt og utfyllende innlegg om stolthet, dedikasjon og ansvar for egen utvikling. Kortversjonen er bedre: Birger Meling.
 7. Er det noe vits i å prøve noe mer i år? Kaste penger ut av vinduet på en nødløsning? Alle som er glad i klubben fortjener bedre, men dette prosjektet her er håpløst uansett hva treneren heter.
 8. Det aller ALLER kjipeste i dag er at jeg er mest irritert over å ha fjernet Berisha fra Fantasy-laget mitt.
 9. Huff, dette blir en stygg omgang. Spørsmålet nå er ikke hvem som vinner, men hvor mye vi taper.
×
×
 • Create New...