Jump to content

Kaizer Alphonse

Bruker
 • Posts

  1,685
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Kaizer Alphonse last won the day on December 9 2021

Kaizer Alphonse had the most liked content!

Reputation

2,104

About Kaizer Alphonse

 • Birthday 03/11/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jevnaker

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,203 profile views
 1. Det har vel vært diskutert til det kjedsommelige tidligere, men vi har vel egentlig bare gitt opp. Vi har bra bredde i spillet frem til midtstreken, og etter det klumper vi oss sammen sentralt foran 16, og venter på at vingback skal komme seg opp i innleggsposisjon. Da har det gått så lang tid, at motstander er i full balanse og deres midtstoppere allerede har tatt ut våre offensive spillere.
 2. Thorsby er en kynisk faen, som har tilegnet seg en spillestil som landslaget sårt har manglet. Ja, straffen så billig ut, men det var da så absolutt kontakt. Tipper vi hadde klaget bra, hvis vi ikke hadde fått straffe (når vi legger til den til Moi tidligere i kampen). At Thorsby gjennomførte et noe teatralsk fall for å sikre straffen, var kun fordi han visste at Sørloth kom til å spille hele kampen.
 3. Det så da ut som Curtis var på ball også, eller tar jeg helt feil? Moro med seier, men vi gjør det fryktelig vanskelig for oss selv. Enig med flere her om at byttet i pausen var ille. Men når Fitim måtte gå av, så har vi vel ikke så mange andre alternativer enn å sette inn Hammy. Vi trenger desperat en stor, sterk spiss inn i løpet av sommeren. Er Andreas Strand fortsatt aktiv?
 4. En fin seier! Mye å plukke på i dag også, men godt at vi scorer mye og holder nullen. Enig med flere her, Thor Lange må spille fra start. Strøken innleggsfot og virker mer solid enn Wernersson.
 5. Hahaha! Gratulerer med vel gjennomført økt. Imponerende! Dette må kvalifisere til fast plass på laget neste år. Jeg setter meg heller stille og forsiktig ned på benken.
 6. Barnehage-tendenser. Foreslår at gutta får tilsendt en video av Jokke Perssons intervju etter den legendariske taklingen hans. Det er ikke sånn at man er totalt beskyttet mot kritikk ute i den virkelige verden heller, så gutta får se på det som trening til de blir voksne og får seg en ordentlig jobb.
 7. Forsøk på snikskryt straffes med ekstratrening. Blir dobbel 4x4 intervalløkt det.
 8. Kan spille back, begge sider. Ikke vingback, for det er for mye løping.
 9. Helt enig. Vi er som vanlig ikke i nærheten av å være påskrudd når kampen starter.
 10. Start fikk et tidlig mål, og etterpå var det Braut-show på sørlandet.
 11. Litt tidlig å gi en endelig dom, men var signeringen av Metcalfe en gedigen skivebom?
×
×
 • Create New...