Jump to content

Kaizer Alphonse

Bruker
 • Content Count

  1,500
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Kaizer Alphonse last won the day on July 1 2020

Kaizer Alphonse had the most liked content!

Community Reputation

1,456

About Kaizer Alphonse

 • Rank
  Alle ser opp til meg!
 • Birthday 03/11/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jevnaker

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

778 profile views
 1. Helt enig. Unner Kassi flere skadefrie sesonger nå. Vi trenger han på banen i 2021. Jeppe Moe er også en av kontinuitetsbærerne på laget, særlig etter at Hanche dro. Har et håp om at Jeppe på sikt kan gå inn i rollen som "en ny Hanche" i væremåte på banen, men han er kanskje en litt annen type?
 2. Junker hadde hjertet i Stabæk etter såpass kort tid... artig. Lurer på hva han føler for Glimt nå, etter en hel sesong? Det ble nevnt tidligere i debatten at Junker var ute i fem kamper. Hva skjedde da? Boniface kom inn og fortsatte målfesten. Glimt er først og fremst et fantastisk kollektiv, og har jobbet frem ekstremt mange sjanser i hver kamp. Jeg tør påstå at dersom Botheim hadde vært Glimt-spiller i år, hadde til og med han puttet et par mål.
 3. Hvis ikke han tar en sesong på dugnad i Ranheim, sammen med lillebroren.
 4. Tore Reg vil bli, men RBK har valgt å ikke gi ny kontrakt.
 5. Har vi aktuelle akademispillere i det hele tatt? Per nå er vi på samme nivå som forrige Jönsson-periode mtp lokale spillere. Kun Bohinen igjen nå (+ Vogt og Piggy, men de er tydeligvis ikke interessante for Jönsson). Hvor går veien videre med akademiet? Burde vi ikke bare kastet inn noen unggutter nå på slutten av sesongen? Vi kan jo uansett ikke bli noe dårligere enn det vi er nå...
 6. Heldigvis er denne sesongen snart over, slik at vi kan gå inn i en ny vinter med nye drømmer, store (eller små) forventninger og et håp om at neste sesong blir en av de helt store. Denne sesongen er noe av det aller tristeste jeg har opplevd som Stabæk-supporter. Planløst, null innsats og lokale helter som gjennom sesongen har blitt erstattet med noen helt forjævlig ræva figurer med fotballsko. Ser frem til et skikkelig ryddesjau i vinter, der vi får ut spisser uten målteft, midtbanespillere uten motor og forsvarsspillere som egentlig burde ha lagt opp.
 7. Har vel faktisk spilt på alle plasser i år, bortsett fra keeper. Kan løse samtlige av våre problemer, med andre ord.
 8. 4-3. Finstad setter den siste på slutten.
 9. Helt enig, hadde vært gøy med litt Boli-magi.
 10. Kan det hende at det var litt stas å prøve seg i utlandet også? Jeg vet med meg selv at hvis jeg hadde fått den sjansen som 16-17 åring, så hadde jeg takket ja 12 av 10 ganger. Når det gjelder Ottesen og Kay, så mener jeg det er helt riktig å handle når vi har sjansen. Det er ren utopi å tro at vi til enhver tid skal klare å dekke behovet til a-laget, med akademispillere. Vi mister noen tidlig, noen er ikke gode nok når behovet er der, og enkelte ganger finner vi enda større talenter utenfor klubben. Jeg er derimot mer kritisk til at vi lar middelmådige 25-30 åringer ta plassen til jevng
 11. Legg til at spissene vår har scoret 3 mål (3 - tre føkkings mål!!!) tilsammen, og at vår aller viktigste spiller og kaptein har forlatt oss, så er dette oppskriften på en helt jævli høst.
×
×
 • Create New...