Gå til innhold

Kaizer Alphonse

Bruker
  • Innholdsteller

    2 021
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    10

Kaizer Alphonse vant dagen sist 29. April

Kaizer Alphonse hadde mest likt innhold!

Omdømme

3 219

Om Kaizer Alphonse

  • Bursdag 11. mars 1984

Profile Information

  • Location
    Jevnaker

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

2 399 profilvisninger
  1. Deilig å komme hjem fra Kina, sånn passe tåkete etter en lang flyreise, og få servert et sånt deilig resultat! Tusen hjertelig takk!
  2. Dette handler ikke om å se fakta, for fakta kan vi lese oss til alle sammen. Det handler om at noen alltid (legg gjerne til uansett) skal påpeke at alt er så jævla dårlig hos oss, og så jævla mye bedre andre steder. Fakta (legg gjerne til faen) er at vi har 6 poeng mer Start og Karadas etter 26 kamper. Og ender vi over Start etter 30 kamper, så bør vel det bety at Azar må på studietur til Bekkestua igjen. Eller? Skulle gjerne lagt inn en kommentar om stripa til arni, men er ikke i riktig humør. Kom gjerne med forslag.
  3. Så du kampen, eller gir du din dom over Riise etter hva Nettavisen skriver? Joda, vi var ikke dritgode mot Levanger, men du skal være bra negativt innstilt for ikke å se at det har skjedd noe etter trenerbyttet.
  4. Han er en offensiv trussel, som motstander må forholde seg til. Noe som igjen kan åpne rom for andre.
  5. Heldigvis fikk han med seg en målgivende, før han må byttes ut da.
  6. Jeg er litt usikker på om å ta ut Spiten var fordelaktig også. Vinge har ikke den samme evnen til å holde på ball, og spilte på seg mange brudd som gjorde at vi ikke kom oss ut av egen boks. Og så ble det igjen tellefeil i forsvar på slutten, og det virket til tider fryktelig enkelt å stikke mellom Skjelvik/Næss. De ligger for ofte med for stor avstand. Veum bidro offensivt etter at han kom inn, defensivt virket det nesten som det var uklare avtaler mellom han og Øya.
  7. Jeg blir med i fanklubben!
  8. Leste et sted at han hadde bedt om litt fri. Jeg tipper han fortsetter karrieren et annet sted.
  9. Helt enig. Godt oppspillspunkt, og skaper muligheter for andre. I dag spiller det ingen rolle hvem som scorer, men at vi scorer.
  10. Liker det jeg ser, særlig siste del av omgangen. Vi presser på, gjenvinner høyt (bra Christensen) og varierer med stikkere sentralt og innlegg fra kant. Det er enklere å score mål, når ballen er i motstanderens 16-meter, så her er det bare å fortsette. Og skryt til Finstad for å ha hentet Matic. Det er en klassespiller, som kommer til å styre oss til opprykk neste år. Kaptein 2025?
  11. At den klubben fortsatt lever, er et stort mysterium. Men de lever vel utelukkende på lånte, kommunale penger. Går Raufoss konkurs, sendes Vestre Toten kommune rett inn på Robek-lista.
×
×
  • Opprett ny...