Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 05/17/2022 in Posts

 1. Hva skjedde i Brann i det de rykket ned, jo ledelsen tok tak, og stilte sin plass til disposisjon. Hva har skjedd i Stabæk, det er varslet en evaluering, men når denne skal være ferdig, det er det ingen som vet! Men at noe bør skje, og deg umiddelbart! Det er helt tydelig! Om dere er så glade i Stabæk som dere sier, da er tiden inne for å takke av på toppen. Og denne bonusen til Jon, den blir mer og mer uspiselig for hver dag som går.
  2 likes
 2. Kan noen med artium og mellomfag i matematikk fortelle hvor mange prosent med tillit som er igjen av de 100% det ble snakket om i februar?
  2 likes
 3. Forsøk på snikskryt straffes med ekstratrening. Blir dobbel 4x4 intervalløkt det.
  1 like
 4. Få denne mannen ut!
  1 like
 5. Jeg kan være trener, for på $$-hettejakkene går det ikke an å putte henda i lomma
  1 like
 6. Har følgt Stabæk siden 1998, har aldri sett et dårligere lag en i dag. Trenern er blotta for alt Stabæk står for som er underholdene fotball! Møkk dårlig trener!
  1 like
 7. Vi har allerede en tråd for Kjønø. Stenger denne.
  1 like
 8. Jeg regner med alle her tar champagnen av kjøl og kommer seg ut på joggetur i kveld. Det er ikke helt usannsynlig at det er vi som må spille neste år når vi starter OBOS med -5 millioner i budsjett og 12 minuspoeng
  1 like
 9. Leder han ikke treningene lenger?
  1 like
 10. Har også vært team Kjønø, men nå er det nok... Selv med seier i dag er jeg lei av å se på dette...
  1 like
 11. Eller at man skulle være god på det man trengte å være god på? Eggen sto for noe av det mest innarbeidete systemet i norsk fotball. Selvfølgelig var det en viktig suksessfaktor at spillere med de riktige ferdighetene ble hentet, sånn at "hverandres styrker" matchet måten de spilte på. Men stort sett vil jeg si at det var systemet som trumfet, og spillere med styrker som ikke kunne utnyttes ble sendt videre. Jeg vet ikke hva som er riktig for Stabæk. Vi har et stort problem: Med en gang spillere er gode nok, vil de forsvinne. Så å bygge kontinuitet på at Bohinen skal styre midtbanen i 15 år fremover og Nusa og Edvardsen herje som vinger fungerer selvsagt ikke. Da står vi med to (hvis vi ser svart/hvitt på det) muligheter: Vi henter det vi kan få tak i med kvaliteter til "hva som helst" og jobber med å få satt sammen et lag der vi får det beste ut av dem. Det fungerte bra under Bradley, men så er det andre som har slitt mer. Alternativt baserer vi alt på at vi har så klare roller gjennom alt vi gjør, at når det forsvinner tre spillere fra startoppstillingen hvert år, så er det spillere som har spilt på samme måte på 2. laget som dyttes opp i den rollen der vi har mistet noen. Jeg synes Ordinas virket å ha ligge på den andre linjen. Hva McKinley og JJ prøvde er vanskeligere å si. Nå virker det som at Kjønø skal få tid til å sette alternativ 2. Det jeg ikke helt forstår er hvorfor du er så kritisk til dette? Jeg trodde at du var den her på forumet som var mest mot at vi prøvde å hente inn best mulig (individuelt sett) fotballspillere og la det være opp til treneren å sette sammen et system for å få mest mulig ut av de som "tilfeldigvis" var innom?
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...