Gå til innhold

joogs

Bruker
  • Innholdsteller

    1 514
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    11

Alt skrevet av joogs

  1. TURN - de setter elitefotball opp mot TURN. Noen burde minne NRK-journalistene på hvor mye de koster samfunnet...
  2. I Jerv mente de at han ble mye bedre av å spille spiss (9er)
  3. Noen som vet om de gule kortene til Vinge blir med fra Postnord?
  4. Egen klasse, vi har aldri vært bedre på sosiale medier!
  5. Det må være den kampen hvor vi har rundspilt et lag mest. Den kampen kommer jeg aldri til å glemme.
  6. Et forslag kan være å finne ut hvem som ropte «jævla smarting», og se vedkommende dypt inn i øynene… Burde være en smal sak å stå frem (til styret) etter å ha ropt det.
  7. Kan det tenkes at vi har en mer tradisjonell manager løsning her neste år? Michael Bradley og Karadas son førstelagstrenere og Bob som manager med ansvaret for sport? spennende, men mye ansvar på en mann.
  8. Hvor så man det? Syntes de bildene vi så på tv-sendingen ikke viste noen ting. Er så dårlig av TV2 å ikke vise hva de ser på i VAR-rommet..
  9. Har noen av de to vist noe i nærheten av å holde nivået i Eliten? Begge var helt greie spillere i Obos, men har dessverre ikke tatt nivået i Eliten. tror det må være ok at Bob ikke satser på dem når vi ligger der vi ligger, også får klubben ta en vurdering om de skal satses på videre
  10. Hva slags uttalelse er det av spilleren som vanligvis bærer kapteinsbinnet? skal vi ha en spiller som det på laget ut sesongen? Han kommer til å måtte spise de ordene hvis vi rykker ned, han er ikke god nok for noen klubber (inkludert Stabæk).
  11. Han var jo aldri Blaa. Som de fleste andre administrative kan han erstattes
  12. Det er jo dritkjipt. Fikk også beskjed om at den er utsolgt. Hvor mye kan det koste å lage litt flere drakter???
  13. SÅ RÅTT!! Akkurat det vi trengte etter flere år med traust, grått og kjedelig!! Tipper dette er et engasjement ut året, selvom det er lov å håpe på noe mer.
  14. Skaper INGENTING etter målet til Godset. Det er balldytting og ingen plan.. Gi deg Lars, vær så snill
  15. Helt grei kamp av oss. Synd det ikke holdt inn. Regner med at Vetti ikke kunne stå 90 siden han gikk ut og ikke Lucca. Så mye bedre vi er med ballspillere på midten enn feks Krogstad/Edwards
  16. Mix kan skape engasjement. Mix er en profil i norsk fotball som mediene liker å skrive om. Det trenger vi sårt nå i den gråeste tiden i STBs nyere historie. Jeg tror han fortsatt er god nok, men vi er helt avhengig av at han ikke signerer et 6mnd engasjement..
  17. Gift mer og mer linket mot Tottenham. Har sitter på benken siste to kamper, kanskje ledelsen ikke vil risikere noe? er spekulert opp mot 30m euro, som vil gi rett i underkant av 50m nok til oss. Potensielt tidenes mest innbringende sommer for oss uten å selge noen selv.
  18. straffesituasjonen ikke nevnt i Eliteserien studio 😂
×
×
  • Opprett ny...