Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Posts

  3,074
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Bjornh

 1. 2 poeng mer enn Bohinen hadde på sine tre siste, fire siste, fem siste...
 2. Burde kanskje ta med litt om formen, at han brukte noen kamper på å sette eget spill.. Lar du Bohin ta "æren" for de første kampene under Bob så blir regnestykket mye penere.
 3. Går oppover, seier i neste nå!
 4. Telex skal ikke undervurderes, er (var?) eneste juridisk bindene mediet, siden alt logges og avsender ikke kan fakes.
 5. Hvis hun er på utgående kontrakt, og ikke vil signere ny, så ligger det få intensiver for klubben i å la henne dra. Vanskelig å si mer når man ikke vet hvordan samtaler om forlengelse har vært, men antar at vi egentlig ønsker å ha henne med videre, og hun ikke har villet signere.
 6. Får gjøre det i hver kamp, ikke noe spennende å spille med like mange mann som andre laget når man kan ha to mindre.. Litt som vi for lenge siden lå under med to mål mot Lyn to ganger (nesten?) på rappen, for så å snu til 3-2 / 2-3 seier - de trengte litt forsprang for at kampen skulle bli spennende.
 7. Må vel trekke fra (de 70-90 mill) det vi fikk av B/G for ham, uten at jeg husker det beløpet
 8. Hvilke episode er det du viser til? Hvis vi har forulempet dem kan jeg være enig, men om det var motsatt eller gikk begge veier så virker kommentaren din litt bak mål.
 9. Synd han ikke er norsk, hadde vært god å ha på landslaget!
 10. Rett og slett herlig! Nesten så man begynner å tro på Ingo nå.
 11. Solgt seg som en .... Passer vel greit inn der borte.
 12. Kan vel ha hatt "litt" med kvalitet å gjøre.. Tror heller ikke noen mener at partyløver er et gode bare fordi de skaper friksjon, men at det er bra om vilje på trening kan gi noen opphetede situasjoner.
 13. Hva fikk vi, eller skulle fått i hvert fall, for Emil Bohinen? Han er vel også ganske langt oppe.
 14. Bra tiltak, hvis mange ofrer en øl på Blaa for dette så blir det fort noen kroner.
 15. Hey, ser ut som om NFF har begynt å bruke hodet. Skulle nesten tro de hadde fått ny leder i løpet av siste året
 16. 3. divisjon er vel 3. divisjon uansett hvor eget lag ligger. På et dårlig lag vil det bare være mer å gjøre for keeper 😉 Forøvrig helt enig i at vi gjerne skulle gitt ham matching på høyere nivå, men det er vel vanskelig å låne ut andre keeperen og stå med tynnere backup, med mindre vi har en tredjekeeper som er omtrent like god.
 17. IAO! Offensivt var det lett å elske Alanzinho! Kjeksen vi hadde på samme tid, og heller ikke glemme Somen på høyrekant som elget fra de fleste
 18. Jeg vil si vi er 5,5 poeng foran Kåffa. Tar de seks poeng mer enn oss siste tre så hjelper ikke all verdens målforskjell, om det blir 5 poeng mer er det ganske usannsynlig at de tar igjen målforskjellen. Jeg tipper vi rykker opp om vi tar to poeng herfra og ut, men regner med 5-7 poeng og trygg plass.
 19. Tap i morgen vil være kjipt, men uavgjort skal holde lenge. Da har vi fortsatt 5 poeng ned til neste lag, men tre i stedet for fire runder igjen å spille. Seier, 7-8 poeng margin og i praksis sikret 2-plass er selvfølgelig best!
 20. Skeid seieren.. Hyggelig bombe for oss, særlig hvis gutta gjør jobben i morgen. Tipper det var bra for oss at Brann tapte sist runde, tror de vil være ekstra skjerpet de neste kampene nå.
 21. men Jores Okore-handlen gav det nordjyske fodboldfolk et indblik i, at agentbranchens grådighed, som Inge André Olsen helt åbenlyst omfavnede. IAO på ingen måte perfekt, tror likevel han har stor del av æren for at vi holdt oss så mange år i Tippeligaen som vi gjorde...
 22. Tips, ett lag som ofte spiller i variasjoner av blåfarger 😉
×
×
 • Create New...