Jump to content

Bjornh

FairFans
 • Posts

  3,040
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Bjornh

 1. men Jores Okore-handlen gav det nordjyske fodboldfolk et indblik i, at agentbranchens grådighed, som Inge André Olsen helt åbenlyst omfavnede. IAO på ingen måte perfekt, tror likevel han har stor del av æren for at vi holdt oss så mange år i Tippeligaen som vi gjorde...
 2. Tips, ett lag som ofte spiller i variasjoner av blåfarger 😉
 3. Sjeleglad for at vi slo Start 5-0 i Bohinens først (?) kamp som STB trener. Tror vi ellers hadde vært sjanseløse til direkte opprykksplass, det var virkelig en 6 poenger kamp.
 4. Det er bare fordi vi alltid har så sinnsykt gode spisser!
 5. Puh, det holdt med å putte ett på overtid.. Nå skal det mye til at ikke Sogndal og KIL mistet kontakt med oss for godt. Det er vel lov å håpe/forvente at Brann fortsetter rekken sin uten tap denne sesongen, så passerer vi Ranheim denne runden. Så langt virket det som et veldig bra trenebytte, håpe Grålars fortsetter som han startet.
 6. Vi hadde vesentlig høyere inntekter, og flere tilskuere, på FA. VIP bokser, tak og en fresh arena (eller bare ny for FAs del) drar mange av de middels interesserte. Og så har selvfølgelig fotballen som spilles også mye å si, og hvilke liga vi er i. Dårligere enn det har vært i år blir det neppe...
 7. Må korrigere deg litt her. Azemi vet godt hvor målet står; rundt keeperen! Skyter han rett på keeper så hadde ballen gått fint i mål om bare disse hersens keeperen kunne dukket eller flyttet på seg når han skyter..
 8. Mikkelsen i KBH har jo tydelig vist at det er få garantier. Kan ikke se at noen trener som vil vurdere oss "garantert" er bedre, nærmeste måtte vært om Bob ville tilbake en tur.
 9. 13 kamper/2,5 mnd uten tap.. Av de siste seks kampene er fire seire med minst 2 mål og uavgjort borte mot Brann godkjent i min bok. Uavgjort hjemme mot FFK (femte siste kamp) eneste under pari. Kan virke som om du legger lista høyt, selv om vi selvfølgelig skal være bedre enn de fleste lagene vi møter.
 10. Når har vglive visst bedre enn blaa supportere?
 11. NRK ser også en plan. Til de som disser Ingo; tror ikke Ingo mener det er feil å snakke om problemer, men at det blir feil om man kun ser det negative... Stabæk med en klar plan om å spille seg gjennom første pressledd hos bortelaget, og etter det skal ballen enten raskt i bakrom eller ut på en av vingbackene. Til nå har det fungert bra, og hjemmelaget har vært nærmest scoring på Nadderud.
 12. Han har vist ting før, håper det er en bølgedal han skal ut av. Enig i at tidligere utsagn på ingen måte bør komme mot egne spillere, spesielt ikke de unge (som jeg vil kalle en på 20)
 13. Kan ikke være god på alt da.
 14. Alltid lov å heie på lag som spiller mot Brann, LSK, VIF og RBK. Teoretisk sett kan vi tape poeng i en kamp eller tre i løpet av sesongen, og da er det greit om alle andre har tapt flere.
 15. De vant 4-0 de også, men hadde tross alt hjemmebanefordel. Anser derfor vår prestasjon som bedre, blir nok Kjønø Man U. jakter på neste gang de skal ha norsk trener 😅
 16. Matcher de som melder seg inn, noe om å tilpasse seg målgruppen?
 17. Greit både å sette laget og å gi folk et par sjanser før de blir benka. Håper på tre vakre poeng i dag!
 18. 1. Stabæk 2. Brann 3. Ranheim 4. Start 5. Sogndal 6. Fredrikstad 7. KFUM 8. Åsane 9. Sandnes Ulf 10. Mjøndalen 11. Grorud 12. Bryne 13. Kongsvinger 14. Skeid 15. Raufoss 16. Stjørdals Blink
 19. Med slik "pynt" skjønner jeg at de må lokke med billig øl for å få kunder.
 20. To er jo dobbelt så mange som en. De fleste av oss menn er for enkle til det. Alltid, uansett.
 21. Yaw var jo i garderoben i fjor, og en person jeg tror mange hadde respekt for. Vi burde ha sett det bedre på laget om hans (formidlings)evner på det mental plantet hadde vært fantastiske. Det sagt, jeg likte ham veldig godt som person!
 22. Imponerende mye galt IAO har gjort. Lurer på hvor alle pengene våre kommer fra, og hvordan vi har vært så mange år i TL med så dårlig stadion, inntekter og attpåtil en sportssjef som ikke skjønner noe som helst. Kanskje du skulle søke den jobben om Bjarmann slutter, virker som om du selv mener du ville gjort det vesentlig bedre enn både ham og ikke minst IAO
 23. Da kom jeg opp i 5 på ignorerlista, den gjøre forumet mer levelig. Vil anbefale flere å bruke den (før musa over bruker, velg ignorer nede i høyre hjørne på pop-up) Edit: Antiblaa antimester, om noen skulle være i tvil
 24. Virker som om han gjør det han kan for å komme bort fra oss igjen, spørs bare om noen vil ha ham.
 25. Sarp og B/G, ser ut at til at vi er avhengige av begge.
×
×
 • Create New...