Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 11. april 2024 i Innlegg

  1. Dette var min første match på stadion på mange, mange år. For en stemning på feltet! Havnet litt tilfeldig rett ved tromme og forsanger, og er dypt imponert over hvor solid jobb $$ gjorde i denne kampen, og hvor ekstremt gøy det er å slå Vålerenga på bortebane. Helt rått - og hes i dag. Liten kuriositet: Rett før kamp kommer en godt voksen dame opp og spør om det er ledig ved siden av oss. Hun er ekstremt engasjert og nervøs gjennom kampen - viser seg at det var moren til Rossbach. Veldig gøy å se at hun stod midt i $$ og nøt synet av sønnen sin prestere på toppnivå.
    94 liker
  2. Se på den gjengen her a!
    63 liker
  3. Er ikke så ofte denne tråden får innlegg... Men nå, nå skal den faen meg få et innlegg! Digg
    49 liker
  4. 31. min. 1-0 Spiten med hodet. 36. min. 2-0 Geelmuyden på frispark. 46. min. 3-0 Andresen på retur etter stolpeskudd. 56. min. 3-1 direkte fra corner. 90+4 min. 4-1 Spiten. 4-1 slutt. Banens beste Spiten og Hogwart. Beste kampen av andrelaget jeg har sett på mange år. At Michael Bradley står og dirigerer unggutta mot RBK2 er så jævlig fett. For en ressurs vi har der.
    35 liker
  5. Sondre Rossbach er jo banens beste spiller 😅
    34 liker
  6. Ikke bare en fantastisk prestasjon, men den gleden og gløden han viser overfor supporterne ved målene og etter kamp er virkelig gull verdt!
    33 liker
  7. Så vi har en med en spillerkarriere som inneholder 2 sesonger i Nederlandsk toppserie, 3 i Bundesliga, utlånt til Premer League, 2-3 sesonger i Serie A, 10 sesonger i MLS, 151 kamper for US (inkludert 8 VM-kamper i to VM) som coach for vårt 2. lag på nivå 4 i Norge. Det er ikke så halvgærn't sånn rent profilmessig.
    32 liker
  8. Deilig bortefelt, deilig resultat! 🥳 Det blir en blaa uke!
    32 liker
  9. "Stabæk Support man, that's its all about" - Bob
    31 liker
  10. Den taklingen fortjener en post!
    31 liker
  11. Din dejlige dreng!!!!!
    30 liker
  12. God selvinnsikt, for vpn.no er artig lesing nå.
    27 liker
  13. Taklingen til Wendt der og rett opp og fyre publikum! Mer av dette!!
    26 liker
  14. Uffda, ikke pent. For en nepe! Flaut, og totalt uakseptabel oppførsel! Slikt bør vi holde oss for gode til.
    25 liker
  15. Rossbach er helt latterlig god. Årets beste signering?
    25 liker
  16. – Stabæk Support er alt for oss. Det er en gruppe som forstår hva det betyr når alle i klubben og supporterne er sammen om noe. Når vi kikker opp og ser dem der på tribunen, betyr det så mye for oss, sier Bradley. https://www.budstikka.no/midtstopperen-ble-matchvinner-det-var-sa-deilig/s/5-55-1685671
    24 liker
  17. Fantastisk type! Han minner en hel del om Vetlesen i det at han har defensive fibre og en herlig aggressivitet i tillegg til offensiv x-faktor. Jeg blir mer og mer imponert over disse 16-17-18-åringene våre for hver kamp.
    24 liker
  18. Ber til høyere makter om at Olderheim ikke blir solgt midt i sesongen. Fy fela for en spellar!!
    21 liker
  19. https://www.stabak.no/nyheter/her-er-arets-bortedrakt
    19 liker
  20. Laget hvis vi tolker fra dagens trening: Rossbach Veum-Pedersen-Næss-Walstad Christensen-Olderheim-Roberts Vinge-Diabaté-Wendt
    18 liker
  21. Dette var langt over forventningene mine. Var sikker på feteste på lang tid, dette er klart den feteste bortedrakten vi har hatt noengang. For en jævla fet klubb vi er!
    17 liker
  22. For et vannvittig bra innlegg på 2-1-målet. Hardt nok, på mål, perfekt høyde, riktig skru. Ticker av i alle bokser.
    16 liker
  23. Husk å poste nyheter om nye spillere i denne tråden: https://www.stabaek.no/forum/topic/230-stabækdrakta/
    16 liker
  24. Spennende toppkamp i dag. Ingen av lagene har overbevist noe særlig, og styrkeforholdet blir spennende. Enga går inn som ganske store favoritter, med presset på sine skuldre. Sitter med samme følelse som før den livsviktige kampen som endte 0-0 i høst. Håper og tror vi tør å spille ball og åpne kampen. Blir veldig tøft for oss om vi skal stå å motta i 90 minutter. Håper Diabate/Rasmus kan være gode i bakrom og at vi har en midtbane som er flinke i rettvendte situasjoner. Skal vi få med oss noe fra Intility i dag tror jeg vi er nødt til å være mye mer presise i pasningsspillet enn vi har sett til nå. Ikke mange rom for feil. Nesten 800 solgte billetter! God kamp alle blaa!
    15 liker
  25. Rossbach har løftet seg enormt etter sesongstart. Å ha en såpass god skuddstopper er enormt viktig
    15 liker
  26. Skjønner ikke hva som er så ille med det her. Kan ikke si jeg hadde blitt skikkelig fornærmet om enga fans hadde tatt ned et Stabæk flagg på Nadderud.. Sånn som Lillestrøm derimot gjorde med og ta flaggene fra folk med downsyndrom etc for noen år siden, da kunne dette vært noe og snakke om. Dette er en ikke sak, som utrolig nok får spalteplass i en avis
    14 liker
  27. Banka både slummen og trønderne i en og samme (lang)helg, dæven så deilig
    14 liker
  28. Jo, det er gjort skade på vårt ($$s) omdømme. Sånn oppførsel er ikke greit! Det er lov å feile, men hvis ingen sier at du gjorde feil så lærer du aldri heller. Vedkommende oppførte seg som en idiot, og må tåle å få høre det.
    14 liker
  29. Ingen prøvespillere, men 5-6 fra akademiet som var med.
    14 liker
  30. Da var Stabækflagget planta i naboens plen. 👹 (Vålerengen supporter.)
    13 liker
  31. vi møter den klart største favoritten til opprykk, posession kan ta seg en bolle. 3 poeng er viktigere.
    13 liker
  32. Jeg synes Roberts er en god spiller. Det ser ut til at mange her har glemt den fantastiske pasningen han ga til Olderheim som førte til det 1-0 målet mot Bryne.
    12 liker
  33. Stabæk support på topp og fullsatt bortesving! ☑️ Ligaens mest spennende unge spillere☑️ Ligaens beste stopper par☑️ Ligaens beste keeper☑️ En spiss som scorer mål☑️ Banker Enga☑️ Bob Bradley☑️ oooog Tabelltopp! ☑️ Herlig start på sesongen, lenge måtte det vare!
    12 liker
  34. Før seriestart var det en viss frykt for at tøff kamper i starten kunne gjøre at vi havnet på etterskudd fra start. Tape borte mot Aafk og Enga, og 0-0 etter å ha stanget mot brynebussen kunne gitt oss 8 poeng opp til Enga nå. I stedet er vi 3 foran. (Og siden vi har utsatt kampen i neste serierunde, kunne tabellen vist 11 poeng opp til Enga og Aalesund etter neste helg.) To gode treningsuker nå, med tid til å få leger de siste skadene. Borte mot Åsane var gøy i fjor, og så kommer muligheten til å slå det siste topptippete laget, Kongsvinger, før 16. mai mot Lyn. For en sesongstart!
    12 liker
  35. Virkelig en fantastisk prestasjon i dag! Jeg ble rent imponert!
    11 liker
  36. Budstikka må selvfølgelig være negative før kampen: https://www.budstikka.no/haper-a-gjenskape-dette-men-sa-langt-ser-det-morkt-ut/s/5-55-1683521 (plussartikkel) Poenget? At vi sannsynligvis ikke blir like mange på bortefeltet som i fjor! At det var solgt over 800 billetter når artikkelen ble skrevet betyr viss ikke noe…
    11 liker
  37. Største kampen jeg har sett av en keeper i stabækdrakta, enormt god kamp
    11 liker
  38. Håper idag var starten på en Diabate med mer selvtillit med ball. Så ut som en helt annen spiller enn i tidligere matcher
    11 liker
  39. @Styrmanntar en for laget og tester Shashliken til @Torres. Matblogg kommer senere..
    10 liker
  40. Kampens store øyeblikk! Føltes som om det der trykket på innsatsknappen til resten av laget.
    10 liker
  41. Laget i ketsjupavstøtende stoff og med ekstra god plass til ølmage?
    10 liker
  42. Granitt fra India. Da tror jeg ikke kostnadene teller med i regnskapet til kommunen. Litt mer seriøst: Trenger vi enda en seremoni der ordføreren graver ned en kiste med draktene fra de forskjellige klubbene i kommunen? Skal det først være noe symbolsk kan de grave ned litt betong fra kikkertsvingen. Nye Nadderud er egentlig ikke noen nytt. Det er bare en videreføring av Nadderud.
    9 liker
  43. Sånn passe unødvendig.
    9 liker
  44. Kjipt å ikke kunne være på Intility i dag, det må ha vært gøy! Men jeg har sett kampen i reprise i kveld. Synes vi lykkes veldig godt med et planlagt press-spill i dag. Jeg må si jeg liker den formasjonen med Olderheim bak spissene, selv om Vinge nok er bedre i klassisk 433. Jeg synes også vi er veldig gode på å ro i land kampen siste kvarteret. Klarer å ta brodden av Enga, har ro med ballen når det trengs og vi burde jo egt punktere kampen ved flere anledninger. Så synes jeg ikke vi spiller så bra totalt sett, litt slurvete i perioder slik at Vålerenga får dominere alt for mye i perioder, og bare triller seg rundt på kantene. Rossbach er jo helt klart banens beste, vilt god i dag! Som han egt har vært alle tre kampene.
    9 liker
  45. Dette er mitt frieri til deg, Sondre
    9 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...