Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 04/17/2022 in Posts

 1. Luc who's back! Dønn ærlig: Jeg blir glad av å se Luc trene MED laget om dagen!
  70 likes
 2. Jeg er så jævlig stolt av bortefeltet i dag. Tirsdag i OBOS borte mot Åsane. Uvirkelig. Det er så jævlig godt å se at alle sammen er med hele matchen. Vi sang i samtlige 90. Jeg vet at hvis vi gidder å mobilisere så kan vi. I dag var et veldig godt bevis på det. Tirsdag borte mot Åsane. Jeg trenger ikke noe mer enn: (Jente 21 og hennes tredje Stabæk kamp noensinne): «Kan vi vær så snill å gjøre dette flere ganger? Det er jo så jævlig gøy!» Vi kan hvis vi vil. 0-4 seier og lekestue, både på tribunen og banen. Vi skal rett opp. Takk til alle som tok turen💙
  56 likes
 3. Gratulerer til Hanche-Olsen som vant den belgiske cupen på straffer mot Anderlecht. Var en av de som scorte på straffer til og med.
  55 likes
 4. Ti år siden i dag. Aldri glemt. Fortsatt en av oss. 💙Tor Marius💙
  39 likes
 5. Da ble altså valg av styre på nytt utsatt til senest 20. juni. Morten Dahl / Mortimer er benket inn som nytt medlem mot Tor Q Aaserød. Mimi Berdal valgt til leder av valgkomiteen. Møtet fortsetter nå med redegjørelser fra økonomiansvarlig.
  39 likes
 6. Det var ikke enkelt pga. følelsene rundt tapet som kom tilbake for oss, men ... Her har vi satt sammen en liten sak om Gromstad med minner fra "oss": Belsvik, Tunold og Lange. Pluss Mix sine ord som han legger ut hvert år. https://www.stabak.no/nyheter/vi-minnes-tor-marius-gromstad
  36 likes
 7. En av mine store gleder ved å være Stabæksupporter er å se gutta trene. Da kan man, i tillegg til å observere, prate litt med Bjarmann, Finstad, Granli, Bjørn Helge Riise (sønnen hans trente med A-laget i dag), Belsvik og Ravnaas. De er alltid hyggelige, åpne og engasjerte. I formiddag var det fullt trøkk på Tobbebanen og spent forventning inn mot "Kampen om tabelltoppen" mot Ulf Sandnes på mandag. I tillegg var det en ny spiller utpå der. Han heter Luc Kassi og har endelig blitt i stand til å spille matchpreget fotball, om enn bare i én omgang i dag. Men han spilte!!!. Noen korte utdrag og vurderinger fra ekspertisen: - Stabæk valgte i vinter å satse på Herman Geelmuyden i mellomrommet mellom midtbane og angrep. Sitat Bjarmann: "Herman er en av de tre-fire beste i denne rollen i Norge når han spiller som nå. Han tar for seg og er nøkkelspiller for oss. - Bjarmann: "Kaspar har tatt store steg og er en midtstopper som spiller enkelt og knapt gjør feil, samtidig som hans er god til å bryte og sterk i lufta". - Emil Botheim deltok på treninga med liv og lyst. Ingen tvil om ast han digger Stabæk . Bjarmann: "Botheim er super å ha både på feltet og i garderoben. Han snakker med alle, ikke minst de unge, og sprer masse godt humør". - Wangberg/Bjørn Helge Riise/Steffen Ravnaas : "Det vi driver med nå sammenlignet med i forrige sesong, er som natt og dag. Det er nesten utrolig at vi har hevet nivået så mye på kort tid, dvs. siden midten av januar." - Fredrik Krogstad: "Vi er OBOS-ligaens beste bortelag, fordi vi er vant til å spille på et raskt kunstgress. Mandag går kampen på Nadderud, og det blir en test på om vi kan forvente god fotball tross humper og hull. Vinner vi denne...!" Sist, men ikke minst: Han Stabækspilleren som gikk til Odense og som vi hentet hjem for noen uker siden som venstreback (går det an å ikke huske hva han heter???) er - igjen i følge Bjarmann, "en av de beste signeringen vi har gjort i år". Da er det bare å hente frem Stabækflagget, prøveknyte skjerfet, snakke med naboen om matchen, komme tidlig på Nadderud på mandag og se om vi kan styre spillet til 3 poeng mot dagens serieleder.
  33 likes
 8. Antonio Nusa med sin andre kamp for Club Brugge i serien/sluttspillet i dag, fikk de siste minuttene i kampen. Scoret gjorde han også, på overtid i 2-0 seieren deres!
  32 likes
 9. Jeg skrev ned og sendte fra meg noen tanker i forkant av årsmøtet, og det er vel like greit at jeg legger dem her også. Vel møtt. Noen tanker om Klubben vs. Stabæk Fotball AS som samlende eller splittende organisasjon: Klubbstyret har vedtatt at Stabæk Fotball skal være for herrer, damer og bredde. Imidlertid er det slik at alle klubbens inntekter overføres til SFAS, men SFAS garanterer bare for underskudd hos kun garanterer for A- og B-lag herrer og gutteakademiet, ikke Stabæk Fotball Kvinner eller bredden. Dette satte oss i situasjonen på årsmøtet i mars der damene ble satt opp mot bredden på grunn av at markedsavdelingen solgte 800’ for lite i spons. SFAS er ikke for hele Stabæk. Så kommer rolleblandingen. Klubben har rett til å utnevne 2 medlemmer i AS-styret. De 2 plassene er det Espen Moe og Peer Christensen har. PC er valgt inn i klubbstyret av klubbens medlemmer for å ivareta klubbens interesser, samtidig er han i AS-styret der han har 4,5% av aksjene. Tor Q. Aaserød sitter i valgkomiteen i klubbstyret. Han eier nesten 10% av aksjene i SFAS. Aksjonærer har dermed innflytelse nærmest overalt, fra klubbens valgkomité, styre og nylig ved at klubbens daglige leder får bonus dersom SFAS går i pluss. Slik innkallingen til dagens årsmøte er utformet mener den sittende ledelsen at personer som eier aksjer i SFAS er valgbare til klubbens styre, og dermed kan aksjonærer fortsatt sitte på begge sider av bordet når det for eksempel lages en samarbeidsavtale som sier at alle inntekter i klubben skal flyttes ut til et selskap styremedlemmene i begge leirer eier sammen. Dette er svært uryddig og jeg mener vi er nødt til å rydde opp i dette for å hjelpe klubben på beina. Dette er en vedvarende problemstilling der supporterne har møtt lite annet enn taushet, unnvikende svar og forsikringer om at styremedlemmer og aksjonærer i SFAS også heier på Stabæk.
  32 likes
 10. Enormt levert så langt!
  32 likes
 11. Den webdesignen der er lavmål
  32 likes
 12. Kan noen med artium og mellomfag i matematikk fortelle hvor mange prosent med tillit som er igjen av de 100% det ble snakket om i februar?
  31 likes
 13. Lett å finne positive ting. Ble presset hardt i starten, men fortsatte å prøve å spille oss ut mer enn vi prøvde å slå langt. (Som mange har klagd på). Fikk etterhvert bra kontroll og brukte lite risiko men skapte sjanser. Man kan klage på avslutningene til Norman, eller velge å se potensial i at han kommer seg til de sjansene og får betalt i form av målgivende. Edvardsen ser piggere ut enn på lenge og var en ivrig linjedommer fra å score. I perioder presser vi bra og klarer å holde trykk over tid. Dette mot sesongens, etter min mening, så langt tøffeste motstander. Kunne lett funnet mer. Bak skyene er himmelen alltid blaa, og nå kan ihvertfall jeg skimte noen sprekker i skylaget. Har stor tro på at dette blir moro hvis gutta får spilt på seg enda mer selvtillit. Hilsen naiv optimist
  31 likes
 14. Denne tråden fortjener å være høyere opp! Fullstendig konge på midten *igjen*. Skjønner helt ærlig talt ikke hva han gjør i norsk førstedivisjon, men priser meg lykkelig for at han på ett eller annet vis endte opp hos oss!
  30 likes
 15. Ikke glem at Ramsland deler den tittelen med en 20-åring som Sandnes Ulf må se opp for i morgen! Gleder meg til match i morgen!
  29 likes
 16. Skryt fra kommentator på oppmøtet allerede før kampstart!
  28 likes
 17. Sto ved siden av en pappaene til unggutta. Han sa at dette er god læring for gutta. De er vant til å vinne, og ser i en sånn kamp hva som kreves på «neste» nivå. De er også veldig fornøyd med trenerduoen. Jeg er glad vi har foreldre og trenere som av og til kan se «bak» resultatet, og ikke som andre, kun se resultatet på «tekst-tv» og tolke deretter.
  27 likes
 18. Ja, kjenner mange som gjør det. De kalles ekte supportere, altså folk som støtter klubben sin i tykt og tynt.
  25 likes
 19. Nicolai om hvorfor han valgte Stabæk og Obos vs Eliteserien, og at $$ som fryser ræva av seg for å selge fyrverkeri:”Der har du supportere som har solgt fyrverkeri og fryst hendene av seg i vinter, og så er det med på å finansiere en overgang for meg. Supporterne har et spesielt forhold i hjertet mitt, og akkurat det gir meg en liten tåre i øyekroken, sier Nikolai Næss." https://www.budstikka.no/fotball/dette-fikk-nicolai-naess-til-a-velge-stabaek-igjen/697946!/
  25 likes
 20. For min del er jeg mest opptatt av at vi er blant de to beste i OBOS-ligaen til slutt og slik sett fortjener å rykke opp. Og da spiller resultatene til de antatt sterkeste konkurrentene inn og uavgjort blant andre topplag er alltid bra da det deles ut færre poeng. Gode og dårlig starter på sesongen påvirker gjerne også psyken og prestasjonene videre i sesongen. Vil ikke si at det er flaks å rykke opp om det skulle vise seg at vi får bedre resultater mot de andre lagene enn f.eks Brann. Samtidig er det et godt tegn på vår kvalitet at heller ikke Brann slo Sogndal. Vi rykket derimot opp ved flaks forrige gang og da tok vi bronse to år senere. Aalesund var det mest suverene OBOS -laget i moderne tid for to år siden og var et av de svakaste eliteserielagene i moderne tid året etter. Det er mye marginer som spiller inn uansett og det er det man følger med på og «jubler» over - fotball er ikke forutsigbart, men to poeng tapt er to poeng tapt. Jeg kommer til å heie på motstanderen til Brann i alle kamper helt til de evnt er hektet av opprykkskampen.
  23 likes
 21. Jeg velger å være positiv på en positiv dag. Jeg tror Åsane er det beste laget vi kommer til å møte i år.
  22 likes
 22. God han Robert sandberg i mål for oss 😂
  22 likes
 23. Jeg kan være trener, for på $$-hettejakkene går det ikke an å putte henda i lomma
  21 likes
 24. TV-oppsettet for resten av sesongen er kommet. Flere kamper blir flyttet fra Mandag inn i helg - og det er jo fint 🙂 https://www.fotball.no/turneringer/eliteserien/2022/tv-kamper-eliteserien-runde-16---20/
  21 likes
 25. Eller så kan du bare svare på spørsmålet
  21 likes
 26. Ingen grunn til å klage på Han. Heller støtte som trenges nå. Hyggelig av Lange å gå bort til han etter kampslutt å få han opp fra knestående.
  21 likes
 27. Salernitana har nå vunnet 3 kamper på rad i Serie A for første gang i klubbens historie. Ufattelig moro at Emil har spilt samtlige 90 min som sentral midtbane i alle disse tre kampene.
  21 likes
 28. Jeg regner med alle her tar champagnen av kjøl og kommer seg ut på joggetur i kveld. Det er ikke helt usannsynlig at det er vi som må spille neste år når vi starter OBOS med -5 millioner i budsjett og 12 minuspoeng
  20 likes
 29. Noen grunn til at du valgte akkurat de delene av artikkelen, og ikke: Glimt-mann: - Jeg vil ikke gå inn avtalen spesifikt, men det er en reell problemstillinge for oss at vi ikke får alt av overgangssummen her. (eller noen av de andre avsnittene der Glimt-mannen forteller om rettigheter, at UEFA er koblet inn osv.) Jon: - Vi har selvfølgelig forståelse for at det er større utfordringer enn dette i verden akkurat nå.
  20 likes
 30. Sånn som klubben driftes nå kan det hende det holder med tribuner rundt tobbebanen og noen hibas doer.
  20 likes
 31. For de som er interessert kan jeg jo minne om at Stabæk møter Brann på Nadderud søndag kl 1500. Jon glemte visst det i farten
  20 likes
 32. Våknet opp i dag, med en herlig følelse! I går var vi gode! Fra A til Å. Defensivt og offensivt(!!). Vi herjet med Åsane! Det var godt! Jeg har ventet lenge på KNH skal omsider sette i gang og bli stabilt god. Han overbeviser om dagen!! Gøy å se Det var nytt å vinne slik. Jeg liker følelsen Stor hyllest til Stabæk Support som tar over Åsane Arena!
  20 likes
 33. Imponerende support i dag. Virkelig hjemmebane!!!
  19 likes
 34. In Kjønø we trust banner i dag på innmarsjen! Herlig!
  19 likes
 35. Grasrotandelen til Stabæk Support har en rivende utvikling. Det er til nå (2022) kommet inn kroner 35.565, mot 49.705 for hele 2021.
  18 likes
 36. SS er 10/10 som vanlig på bortebane!
  18 likes
 37. 18 likes
 38. Bohinen og Salernitana med nok en seier i dag, mot Venezia. 13 poeng på de siste fem kampene og med det over streken med tre kamper igjen.
  18 likes
 39. Sturla Ottesen har vært strålende i målformen på disse to første treningene denne uka. I dag delte han toppscorertittelen med Botheim på siste del av økta. Her er én av dagens scoringer i "slow-motion", til glede for de ... som har glede av det! (Har en til, skal se om den kan lastes opp som nytt svar, mon tro?) Edit: Jeg nådde visst maksgrensa på opplastning. Skal prøve å bruke smartere løsning ved ev. neste gang, ved ønske om flere sliker Ottesen1SlowMo.mp4
  18 likes
 40. Hugo... Fy f... der var du god.
  18 likes
 41. Griseviktig periode fremover nå! Ranheim, Grorud, Raufoss, Bryne, Kongsviner dem neste 5, her bør vi ligge på 13-15 poeng. Dette kan virkelig sette oss opp før Mjøndalen, FFK og Start som er de neste 3 etter der. Brann like etter også. Her forventer jeg mye, ingen flere unnskyldninger. Også Eirik Kjønø sin viktigste periode som Stabæk trener de neste ukene, håper det går han og Stabæk sin vei! Hent de 3 poenga!
  17 likes
 42. Ny kamp igjen i Obos! Seier mot Sandnes Ulf = Serieleder (Så lenge ikke Mjøndalen vinner med mange mål) Samme lag som mot Åsane? Skulle godt ha sett Fitim inn i laget for å krige litt mer siden kampen spilles på gress, men like greit å kjøre samme 11´er som sist. Satser på $$ lager like god lyd, som det ble gjort mot Åsane! Slenger med en liten promovideo også
  17 likes
 43. Har følgt Stabæk siden 1998, har aldri sett et dårligere lag en i dag. Trenern er blotta for alt Stabæk står for som er underholdene fotball! Møkk dårlig trener!
  16 likes
 44. Før han fikk seg en megafon og styrte klacken.
  16 likes
 45. Valgkomiteen og styret hadde konkludert med at alle kandidater var valgbare, basert på én ekstern vurdering som de hadde bestilt. Medlemmer var uenige i konklusjonen, og hadde også vært i kontakt med NIF sine advokater for å få deres vurdering av saken. Denne vurderingen sådde større tvil rundt valgbarheten. Medlemmene var derfor interessert i at det ble gjort ytterlige undersøkelser, og basert på det så gikk styret inn for å utsette alle valg til nytt ekstraordinært årsmøte. Medlemmene (med et flertall på 15 mot 13 stemmer) ville derimot at valgkomiteen skulle velges nå, og alle andre valg utsettes til nytt ekstraordinært årsmøte. Som Posse skriver ble da Mortimer benket inn i valgkomiteen, og Mimi Berdal valgt til ny leder. Valgkomiteen vil så jobbe videre med sin innstilling frem mot nytt ekstraordinært årsmøte.
  16 likes
 46. Imponert over hva du klarer å vri til kritikk av klubben. Kanskje dette er noe for deg ?
  16 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...