Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 09/01/2022 in Posts

 1. Trist nyhet om en hedersmann! https://www.vg.no/rampelys/bok/i/WRqgvK/ingebrigt-steen-jensen-i-ny-bok-skriver-om-egen-alzheimers-sykdom Håper det ble oppdaget tidlig nok og at du får holdt det i sjakk i lang tid så du får med deg CL og seriegull i tiden fremover.
  96 likes
 2. https://www.tv2.no/sport/fotball/trondsen-fikk-sluttpakke-i-tyrkia-en-fin-avtale/15136576/?fbclid=IwAR0YPJjN2bubOQn6f23e9FwVaWfCIfQ9fQxAhBMwai9wa-Wg12w15IzKKPE Hovmod står for fall, men jeg liker slutten av artikkelen: «Nå er han klar på hva han satser på.– Venstreback er den posisjonen der jeg har mest å vise til de siste årene. Jeg merker at jeg er bra i den posisjonen og har store muligheter til å nå langt, sier Trondsen.» Skulle tro han der Bob Bradley kunne en ting eller to om fotball som Anders og faren IKKE kan.
  42 likes
 3. https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/8JwmdQ/flere-maa-innse-at-fotball-ikke-er-et-tv-program
  38 likes
 4. Dette er så dedikert! Møkkavær, men likevel: Alltid – uansett!
  33 likes
 5. HURRA!!! Med gårsdagens seier og Skeids tap så er vi nå 100% sikret mot nedrykk 🙂
  33 likes
 6. Flott sak om Ingo av Welhaven https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/157enJ/en-hyllest-mens-han-er-her
  30 likes
 7. Kjedelig at enkelte mobbet Ingo ut av forumet med sarkastiske og ufine meldinger, etter utallige år med gode bidrag. Ellers skikkelig trist lesning, for meg ikke skammens sykdom, men en forferdelig en. Håper ting går bra som det kan!!
  28 likes
 8. Azemi til Budstikka; – Det er en trener som gir deg klare arbeidsoppgaver og gir deg noen knagger du kan ta med deg inn i kampen. Du kan slippe deg løs offensivt så lenge du gjør jobben defensivt, sier Azemi.
  28 likes
 9. Enig der. Vi var på god vei til å bli nye Lyn, vi kan alle se hvordan det fortsatt går for dem. Isteden så rykket vi opp, tok 3 plass og holdt oss i Eliteserien i alle sesonger. Samtidig hentet spillere som Dio, Asante, Yassine El Ghanassy, Birger Meling, Hoseth, Jacobsen, Ohi og hentet Boli tilbake som var genialt. Greit nok at han bommet mye også, men det holdt. Er nok ikke måten vi vil gjøre ting fremover men der og da var IAO viktig. Dette var mer enn jobb, han bryr seg veldig om klubben. Fuck Aalborg, mannen er ekte Blaa, og dørene på Nadderud står alltid åpen.
  27 likes
 10. Kryper oppover.. I neste runde har jeg beste odds i markedet lagt inn. Man kan få 1,42 på Stb mot Åsane, 3,25 på KFUM mot Start. Det betyr at bookmakerne holder oss som en mye større favoritt. Videre er det sannsynligheter jeg la inn for litt tid tilbake. Da var det ganske jevnt mellom KFUM, Stabæk, Ranheim og Sandnes. Selv om jeg følte at vi måtte være bedre enn i hvert fall Ranheim og Ulf tvang jeg meg til å sette disse lagene likt. Det betyr feks at i denne oversikten er det gitt 40% sjanse for hjemmeseier både i KFUM-Stb, Stb-Ranheim og Sandnes-Stb. Jeg vil hevde vi er ganske mye større favoritt mot Ranheim enn det KFUM og Sandnes er mot oss. Og som Brann fortsetter å spille, vil jeg si jeg har grovt undervurdert dem når jeg har satt 50% sjanse for H i Brann-KFUM. Skal se gjennom tallene og legge ut ny oversikt, men denne er jo interessant på den måten at alle forutsetninger for resten av sesongen er like som tidligere, det er helgens resultater + ekte odds i kommende runde som har gitt alle utslagene siden sist.
  26 likes
 11. HERLIG! Nå må det mobiliseres til Cupfinale lørdag 5 november! Chixa fortjener all støtten de kan få.
  26 likes
 12. Veldig bra, Jørgen! Jeg skulle likt å se et tall på hvor mange innbyggere i Bærum som er interesserte i fotball, og som gjerne ser en TV-kamp hver 14. dag. Jeg tipper 25.000, altså 1 av 5 innbyggere. Det er mange potensielle tilskuere på Nadderud. Om vi hadde klart å friste bare 20% av de fotballinteresserte til å komme på kamp, så ville dagens stadion vært mer enn fullsatt. Det burde være mulig å få til oftere.
  26 likes
 13. men Jores Okore-handlen gav det nordjyske fodboldfolk et indblik i, at agentbranchens grådighed, som Inge André Olsen helt åbenlyst omfavnede. IAO på ingen måte perfekt, tror likevel han har stor del av æren for at vi holdt oss så mange år i Tippeligaen som vi gjorde...
  25 likes
 14. 23 likes
 15. Nei takk! Danskene har avslørt IA... https://nordjyske.dk/nyheder/sport/kommentar-der-var-ingen-vej-tilbage-for-aab-s-sportschef/3444710
  22 likes
 16. Min farmor gikk bort med denne forferdelige sykdommen i 2015. Etter å ha blitt diagnosert på midten av 90.tallet. Nå vet ikke jeg hvor lenge siden Ingo fikk beskjeden. Men jeg husker så godt hva som hjalp for min farmor igjennom mange år: glede! Ha ting, aktiviteter og folk som gjorde henne glad og ga henne håp om at morgen dagen blir en like god dag som den forrige. Og som han så fint skriver selv er det nettopp det han skal bruke energi på. Gjøre ting som gir ham glede. Er så viktig. føler med deg Ingo. Håper på fortsatt mange fine blaa dager fylt med glede og galskap. bakom skyene er himmelen alltid blaa
  22 likes
 17. 21 likes
 18. Var veldig bra i går! Vi sang gjennom hele, hoppa og bidro til 3 poeng. Viktig å møte opp på de resterende kampene, Grorud borte søndag 15:00 er første. Kom på kamp!
  20 likes
 19. Tommy Stenersen ny trener for ØHIL kvinner.
  20 likes
 20. Vi har ikke sluppet inn mål med 11 mann på banen etter Bohinen tok over. Det er ganske så solid, og det er vel først og fremst der vi merker forskjell fra junioren.
  19 likes
 21. Du har gjort deg fortjent til skryt IDag! Både sjanser skapt, arbeidet som legges ned for laget, både fremover og bakover, assist og målet! Gratulerer
  18 likes
 22. Endelig er landslagspausen over! 5 dager til ny kamp, Åsane hjemme på Nadderud. Skal og bør bli 3 poeng! Start møter KFUM samtidig, den blir det interessant å se resultatet i. Tromsdalen - Bryne i dag i cupen, vinneren der møter Stabæk i neste runde, neste år en gang..
  17 likes
 23. 2-0 88. min. Riise. 3-0 90. min. Riise. 4-0 90. min. Llullaku 4-0 slutt
  17 likes
 24. 17 likes
 25. I flytsonen nå, rundens lag for andre gang på rad! Får også selskap av Næss
  16 likes
 26. Dyktig kommentator! Mye kunnskap og fine replikker 👍 det er vel det beste med de første 10 av denne matchen
  16 likes
 27. Der skal Azemi faktisk ha sin del av creden. Skyhøyt oppe der. Pen assist.
  16 likes
 28. Jeg vil bare ha protokollført at jeg tar dissens. Curtis mister ballen fra tid til annen fordi han bruker for lang tid på å finne gode alternativer. Og det skaper av og til farligere situasjoner enn den tradisjonelle norske måten å miste ballen på som er å kælke den mot der du kan huske å ha sett en medspiller en gang eller to det siste året. Til gjengjeld skaper det langt større muligheter når han treffer. Og han er den eneste av våre som klarer å vende spillet uten at ballen må innom alle midtstopperne på veien så motstander kan omorganisere seg fire ganger før en av backene våre sparker ballen i en av backene deres. Han kan være jævlig frustrerende, men jeg tror vi går i pluss totalt sett.
  16 likes
 29. Nye tskjorter til salg i $$-shoppen nå! 3 nye design: https://butikk.stabaek.no/produkt/t-skjorte-baerums-stolthet/ https://butikk.stabaek.no/produkt/t-skjorte-forza-stabaek/ https://butikk.stabaek.no/produkt/t-skjorte-venner-og-penger-nok/
  15 likes
 30. 15 likes
 31. Solgte huset, snart uten kontrakt. huset skulle selges uansett. Ville ha større plass til barna med hage. Har ikke bestemt seg om å bytte klubb. Håper på klarhet i november/desember. Hadde vært gøy med et eventyr på slutten av karrieren. Bjarmann mener og tror viss han blir i Norge så er det Stabæk som gjelder uansett divisjon.
  15 likes
 32. Hvem er Ola Brynildsen?
  15 likes
 33. https://www.eurosport.no/fotball/har-tatt-nederlandsk-fotball-med-storm-et-lite-sjokk_sto9156530/story.shtml Om Oliver og suksessen i Nederland
  14 likes
 34. Vi må.bli flinkere å ta vare på hverandre. Ingen vet hva andre sliter med. Derfor unngå å være morsom på andres bekostning for å få likes.
  14 likes
 35. 14 likes
 36. Tillater meg selv nok en uke å være litt romantisk🥰 4 kamper under Lars. 0 tap. I går fikk vi se at begge spisser scorer og serverer hverandre. Ikke minst peker på hverandre og feirer sammen. Betydningen av lagånd gir meg så jævla mye. Fremdeles mye å jobbe med. Men tenker nå at dette her beviste at vi åpenbart trengte en forandring på trenersiden. Det er absolutt ingen tvil om at Kjønø overhodet IKKE var rett mann. Jeg liker denne utviklingen. Deilig å være glad og romantisk på jobb💙💙 Og en stor shoutout til Stabæk Support i går 💙
  14 likes
 37. Åpenbart en runde der alt gikk vår vei. Vi har bedre målforskjell enn KFUM. Nå har vi fire poeng + bedre målforskjell ned til alle andre lag. KFUM vil vi også ta på målforskjell om det ender likt, så 10. oktober blir den viktigste datoen dette året. I kjøringen over er det lagt inn en liten fordel KFUM siden de er hjemmelag, men den hjemmefordelen er nok marginal. Legger jeg inn at vi vinner den kampen, spretter vi opp i 80%. For de som lurer på hvorfor vi ligger såpass mye bedre an enn KFUM så er det altså en kombinasjon av at vi leder klart på målforskjell, og at KFUM både skal til Kristiansand og Bergen før vi er ferdig.
  14 likes
 38. Stabæk - Bryne 2-2 Krogstad, Gift(Azemi) Mål 10 Gift 8 … 7 Geelmuyden, Krogstad 6 Normann Hansen 5 … 4 Edvartsen 3 Ottesen, Azemi 2 Wangberg, Pedersen 1 Lange Målgivende 9 Ottesen 8 … 7 … 6 … 5 Edvartsen, Gift 4 Geelmuyden, Azemi 3 Normann Hansen 2 Wernersson, Kostadinov, Næss 1 Lange, Pedersen, Piggy, Edwards, Krogstad Målpoeng 15 Gift 13 … 12 Ottesen 11 Geelmuyden 10 ... 9 Edvartsen, Normann Hansen 8 Krogstad 7 Azemi 6 5 … 4 … 3 Pedersen 2 Kostadinov, Wernersson, Wangberg, Lange, Næss 1 Piggy, Edwards
  14 likes
 39. Den Blaa-fremtiden 07-årgangen: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8153585 Slo Molde borte i nasjonal G16.
  14 likes
 40. Spør du Eirik Kjønø så er dette en veldig tøff liga. Men ja, dette er OBOS. Nivået er veldig svakt, selvsagt skal vi herje i denne ligaen med denne troppen. Vi hadde en helt forferdelig trener store deler av sesongen, nå har vi fått in en mann som har gitt en annen energi. Azemi et godt eksempel. Vi spiller ikke alltid bra, men vi vinner. Og det er det eneste som betyr noe nå, resten kan man jobbe med senere. Opprykk fikser vi, takk og lov at vi byttet trener da vi gjorde det, burde skjedd mye tidligere men kan la det ligge død. Grattis med god start Lars!
  13 likes
 41. Ollie med 2 mål for Go Ahead idag.
  13 likes
 42. Veldig til Stabæk kunnskap på kommentator! 😄
  13 likes
 43. Unner ham alt godt, og hvis han vil ta et par år på Kypros (som Alvbåge) med familien mens barna er små nok så fortjener han det.
  13 likes
 44. Jeg foreslår at vi gjør det enkelt og vinner de siste 8 kampene. Da er det 100% sikkert at det blir opprykk. #detenkleeroftedetbeste
  13 likes
 45. 13 likes
 46. Bohinen tabellen: Kongsvinger og Start har begge 4-0-1 i perioden, skulle man driste seg til å gjette hvem de tapte for?
  12 likes
 47. Da gleder vi oss til oppdatering her
  12 likes
 48. Vi har gjort gode fremskritt under Bohinen. Vi er tryggere i det defensive og skaper flere sjangser og ikke minst vi vender spillet raskere enn tidligere. Jeg synes relasjonen Lange og Næss funker mye bedre og forstår godt Bohinen sitt valg. Det kan også virke som Fitim har fått en ny vår med måten han og Gift er satt opp på. Hammy har tatt store steg fysisk og er nå i ferd med å få utviklet det talentet som alltid har ligget der. Han er en nøkkelspiller for oss. Pedersen får endelig spille fast og gjør en solid jobb og sist men ikke minst Krogstad viser god stabilitet og målteft. Kort fortalt dette er noe å bygge et ES lag på så satser vi på at Bjarmann ordner 3-4 solide forsterkninger i første 11 som er klar til januar.
  12 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...